Scăderea Bitcoin seamănă cu cea din Octombrie 2017. Analiștii prezic în continuare că prețul BTC va exploda până în 2022

Până și oportunitățile de cumpărare se alizează aproape perfect după zile - cu perioada din Q4 2017

PLAYZOR | Adobe Stock

Bitcoin a scăzut sub $60,000 – însă acțiunea prețului încă o imită pe cea din Bull Market-ul anului 2017.

Ultimele date, care acoperă ciclul curent post-halving al activului digital principal – în comparație cu cel din 2017 – arată cât de similari sunt cei doi ani atunci când vine vorba de acțiunea prețului.

Bitcoin: Graficul curent seamănă mult cu cel din 2017

Bitcoin a avut parte și de bune și de rele pe parcursul anului curent, însă după cum se va observa și în analiza curentă, graficul BTCUSD a copiat până la cele mai mici detalii desfășurarea pe care prețul a avut-o în Bull Market-ul precedent.

Ultimele analize livrează aceeași concluzie – iar pentru cei care își fac griji în privința scăderii din 27 Octombrie, până la $58,000 – nici aceasta nu reprezintă o noutate.

În mod surprinzător, datele care constituie acțiunea prețului din Septembrie și Octombrie 2021 – practic sunt o copie a lunilor respective, din 2017. Smart Crypto, un analist popular al sferei crypto twitter, care a observat acest trend, spune că prețul va exploda până în 2022.

Scăderea Bitcoin seamănă cu cea din Octombrie 2017. Analiștii prezic în continuare că prețul BTC va exploda până în 2022
Bitcoin: Asemănările dintre 2017 și 2021 în Q4 | @Smart_Crypto1

Folosind o secvență Fibonacci, și cu condiția ca prețul să continue să urmărească fractalul de acum patru ani, putem spune că Bitcoin urmează să aibă parte de o creștere fabuloasă până la sfârșitul anului. Având în vedere că aceste nivele se află cu un ordin de magnitudine mai sus decât în 2017, unele analize estimează că activul digital ar putea să tranzacționeze și $300,000.

Unii traderi pariază pe o corecție mai adâncă a prețului

Pe termen scurt, cei care sunt expuși la poziții de long cu levier mult prea ridicat, ar putea să aibă parte de surprize foarte neplăcute – avertizează analiștii.

FilbFilb, traderul care prezice o potențială scădere până la $50,000 pe parcursul săptămânii curente, a adăugat în 27 Octombrie faptul că până și $57,000 nu reprezintă un nivel de support de încredere.

Bitcoin: nivele de support | @filbfilb

Între timp, rata de funding continuă să scadă, pe măsură ce graficul BTCUSD a fluctuat în jurul pragului de $59,000 în timpul sesiunii americane.

Rata de funding în lunile Septembrie și Octombrie | bybt.com
Exit mobile version