Shiba Inu a stabilit un nou All Time High, după o creștere de 60%, în două zile

Trendul bullish al crypto-monedei a început în 15 Octombrie, după ce prețul a stabilit un support la $0,000025

Shiba Inu a stabilit un nou All Time High, după o creștere de 60%, în două zile

Vladimir Kazakov | Adobe Stock

Shiba Inu, o monedă digitală care a fost creată cu scopul de a întrece Dogecoin, în termeni de capitalizare – a atins recent un nou All Time High, după ce prețul s-a apreciat cu peste 60% în doar două zile. Până la data editării acestui articol, SHIBUSDT a tranzacționat o valoare maximă de $0,000045.

Ultima creștere a prețului este atribuită unui trend ascendent, pe care piața SHIB l-a început în 15 Octombrie – nivel de la care prețul s-a apreciat cu 77%. $0,00002787 – nivelul pe care inițial l-a avut ca rezistență în 6 și 7 Octombrie – a fost ulterior transformat în support, înainte ca prețul să aibă parte de un nou maxim.

În ultimele 7 zile, capitalizarea crypto-monedei s-a apreciat cu 70%, ajungând pentru o scurtă perioadă de timp pe locul 11 – la doar două poziții distanță față de Dogecoin, rivalul pe care comunitatea și-a propus să-l detroneze.

În prezent, Shiba Inu deține una dintre cele mai mari supply-uri (adică monede emise în total) aflate în circulație: 395 de trilioane de monede. În luna Septembrie, activul digital s-a bucurat de o creștere de 40% după ce Elon Musk, CEO-ul Tesla, a postat un mesaj pe twitter în care spunea că noul său cățeluș, Floki, rasă Shiba Inu – are un nou cămin.

Creșterile Dogecoin și Shiba Inu sunt în special atribuite susținerii pe care Musk a oferit-o acestor proiecte, de-a lungul timpului. La o conferință recentă din California, CEO-ul Tesla și SpaceX a spus:

Nu cred că este posibil ca activele digitale să fie oprite sau distruse. Dar este posibil ca guvernele să încetinească dezvoltarea și evoluția acestora

Mai mult decât atât, mogulul autovehiculelor electrice este de părere că Statele Unite nu ar trebui să intervină în reglementarea crypto-monedelor.

Exit mobile version