Shiba Inu continuă să scadă. Interesul investitorilor dispare după un declin de 60% într-o lună

Situațiile tehnice, aflate în conflict, se amplifică în mediul online, pe măsură ce participanții la piață încă așteaptă ca prețul SHIB să tranzacționeze $0,0001

Golibtolibov | Adobe Stock

Shiba Inu a avut o scădere și mai pronunțată în 24 Noiembrie, pe măsură ce armata de traderi de retail, care au ajutat prețul crypto-monedei să crească 500%, până la maximul de $0,0000885, se declară acum nemulțumită și se împuținează pe zi ce trece.

Prețul SHIB a scăzut cu aproape 60% după stabilirea nivelului de All Time High din 28 Octombrie, semnalând faptul că traderii și-au marcat în mod constant profitul pe piața Shiba Inu. Acest lucru a condus la o scădere substanțială a instrumentului SHIBUSD și a volumului acestuia, afișând o slăbiciune a pieței retail, atunci când hype-ul dispare.

Astfel, capitalizarea de piață a proiectului a ajuns să valoreze $21 de miliarde, de la un maxim de $51 de miliarde, capitalizare pe care a avut-o în 28 Octombrie.

Shiba Inu continuă să scadă. Interesul investitorilor dispare după un declin de 60% într-o lună
SHIBUSD, timeframe de o zi | Binance

Însă graficul care reflectă prețul nu este singurul care a suferit un declin. Interesul de căutare pe Google s-a diminuat substanțial pentru termenii Shiba Inu, scorul ajungând la valoarea 12, de la un maxim de 100, pe care l-a avut atunci când SHIB tranzacționa praguri superioare.

Alex Krüger, un analist independent din sfera crypto twitter, a făcut referire la această scădere a interesului de pe Google Trends, pentru termenii Shiba Inu, spunând că moneda a stabilit o zonă de maxim și că și-a început ciclul bearish.

Interesul de căutare pentru Shiba Inu | Google Trends

Urmează și mai multă scădere?

Ultimele valuri de vânzare din piața SHIB au împins prețul până într-o zonă cu support fragil, declanșând astfel o potențială consolidare înainte de mișcarea capitulativă.

De exemplu, nivelurile de mai jos reprezintă praguri importante de support pe care prețul poate să le atingă și să primească o oarecare susținere. Probabil că nivelul marcat cu linie portocale va reprezenta cel mai ridicat nivel de interes al cumpărătorilor, în cazul în care prețul ajunge acolo într-o perioadă scurtă de timp.

SHIBUSD, timeframe de o zi | Binance

Pe de altă parte, prețul SHIB a testat și extensia 0.618 Fibonacci, aflată la $0,000038, unde a găsit un pivot necesar. În cazul în care prețul intră într-o scurtă perioadă de consolidare pe care hotărăște să o sfârșească în mod bullish, atunci SHIB ar putea să tranzacționeze $0,00005 până la finalul săptămânii curente.

Totuși, nu putem să nu menționăm faptul că dacă SHIB pierde zona curentă de support, atunci prețul ar putea să coboare rapid până la extensia 0.786 Fibonacci, care se suprapune cu eticheta $0,000024. IncomeSharks, un alt analist al pieței, a evidențiat zona respectivă ca pe o potențială zonă de cumpărare.

Exit mobile version