Shiba Inu, zis Dogecoin Killer, realizează un volum de $6,5 miliarde după listarea pe Binance

logo | SHIBA INU

Shiba Inu (SHIB) este noul crypto-token, cunoscut drept Dogecoin Killer. Numele de Shiba Inu provine de la rasa câinelui aflat pe crypto-moneda Doge.

Spre deosebire de Dogecoin, Shiba Inu este un token

Diferența majoră dintre cele două constă în faptul că DOGE este o crypto-monedă, iar SHIB este un token.

Un Token este o crypto-monedă care nu are propria tehnologie blockchain, dar funcționează deasupra blockchainului unei alte monede.

Cu o capitalizare de piață de peste $10 miliarde, SHIB ocupă poziția cu numărul 21 în piață, conform CoinMarketCap.

După listarea de pe Binance, acolo unde tokenul ocupă primul loc în topul căutărilor populare, volumul de tranzacționare din ultimele 24 de ore este situat la $6,5 miliarde.

Shiba Inu, zis DogeCoin Killer în potențial pericol după listarea Binance
Shiba Inu, o zi | tradingview

SHIB a avut parte de o creștere spectaculoasă: peste 4,694% de la minimul istoric din 27 Aprilie, până la All Time Highul de 0,00003500 USDT, din 10 Mai – ziua în care listarea pe Binance a fost anunțată în mod oficial.

În anunțul listării – ca o atenționare de risc – Binance a specificat faptul că în momentul scrierii articolului, portofelele din top #1, #2 și respectiv #5 dețineau peste 60% din totalul tokenurilor.

Shiba Inu, o oră | tradingview

Având în vedere istoria scurtă a prețului SHIB de pe graficul Binance – de doar 3 zile – vom analiza graficul prețului citat de Poloniex.

Pe timeframeul de o oră, prețul este situat la aproximativ 0,000026 USDT – după o corecție de peste 25% de la maximul istoric.

Pe parcursul zilei de azi, supportul de la 0,00002500 USDT a fost pierdut, atunci când lumânarea a închis sub acest nivel. Imediat după închidere, a doua lumânare a câștigat din nou nivelul de support pierdut – ceea ce a rezultat într-o creștere de peste 20%, care s-a oprit la nivelul de rezistență de 0,00003087 USDT.

O închidere sub nivelul support 0,00002500 USDT ar putea rezulta într-o scădere până la nivelul de support 0,00001845 USDT. În schimb, depășirea rezistenței de la 0,00003087 USDT ar putea rezulta în stabilirea unui nou maxim istoric.

Exit mobile version