Solana (SOL) și The Book of Meme (BOME) cresc în popularitate pe rețelele sociale

SOL și BOME au fost vedetele crypto pe rețelele sociale în weekendul trecut, depășind performanțele ETH și BTC, conform datelor dezvăluite de Santiment.

Solana (SOL) și The Book of Meme (BOME) cresc în popularitate pe rețelele sociale | Unsplash

Puncte cheie

Deși mulți ochi continuă să urmărească mișcările Bitcoin pe piața crypto, se pare că vedetele weekendului trecut au fost SOL al Solana și The Book of Meme (BOME), un meme coin construit pe Solana.

Potrivit unei postări despre perspectivele pieței, Santiment menționează că „$BOME și $SOL sunt primele două active în tendințe pe X [anterior Twitter], Reddit, Telegram și 4Chan, datorită performanței lor.”

Solana si BOME cresc in popularitate
Solana si BOME cresc in popularitate

Industria crypto vede SOL și BOME ca fiind alternative excelente la proiectele bazate pe Ethereum, potrivit aceluiași raport.

În momentul redactării acestui articol, SOL are un preț de $204, conform CoinMarketCap, iar moneda a crescut cu 37,81% în ultimele șapte zile.

BOME a cunoscut și mișcări interesante, moneda meme înregistrând o creștere de 1.448% din 14 martie. Acum, BOME are un preț de $0,01425 pe CMC.

Performanta pretului BOME in ultimele 7 zile

Pe 16 martie, Binance a listat futures $BOME, ceea ce a atras mai multă atenție proiectului.

Între timp, corecția Bitcoin observată în weekend a declanșat și o scădere a prețului Ethereum, în ciuda importantului upgrade Dencun care a marcat săptămâna trecută. Acum, Bitcoin se tranzacționează la $67.900, în timp ce ETH are un preț de $3.500.

Un val de atenție vine peste SOL

Conform datelor oficiale raportate de Santiment, numărul de mențiuni care includ „SOL” a crescut la $322, fiind important de menționat faptul că a mai existat un vârf similar în decembrie, care a dus la un preț maxim pentru activul digital, SOL atingând $125. Creșterea prețului a fost urmată de o corecție care a aruncat SOL direct la $85.

Google Trends reflectă de asemenea o creștere continuă a popularității lui SOL. SOL a înregistrat o valoare temporară de 100 în ceea ce privește interogarea globală de căutare „solana”. Cu alte cuvinte, acest scor reflectă popularitatea maximă sau numărul maxim de căutări înregistrate pentru un termen și într-un anumit interval de timp.

Aclamațiile mulțimii pentru Solana au venit exact la timp pentru 16 martie, ziua în care SOL și-a sărbătorit aniversarea:

Putem spune cu siguranță că Solana i-a eclipsat recent pe cei doi lideri de piață, Bitcoin și Ethereum, fix la timp pentru sărbătorirea Zilei Genezei sale.

Exit mobile version