WAVESUSDT: un nou maxim istoric atinge nivelul de $41

kongvector | Adobe Stock

Waves – crypto-moneda care ocupă locul 45 în topul CoinMarketCap, cu capitalizare de aproximativ $3,6 miliarde, a atins un nou maxim istoric pe parcursul zilei de azi: 41,86 USDT – conform prețului de pe Binance. Creșterea poate fi datorată pașilor recent făcuți către DeFi dar și adopției în lumea reală – recentul parteneriat cu Roscosmos Space Corporation, care vor lansa un nou serviciu blockchain pentru a proteja drepturile proprietății intelectuale.

Waves este o platformă blockchain multifuncțională, care acceptă scenarii variate de utilizare, inclusiv DApps, cu ajutorul contractelor inteligente.

Waves și capitalizarea pieței versus Bitcoin – potențialul există

WAVESUSDT: un nou maxim istoric atingând nivelul de $41!
WAVES, capitalizarea pieței | CoinMarketCap

Graficul atașat reprezintă capitalizarea pieței versus USD (albastru) si versus BTC (galben). Capitalizarea pieței versus USD a atins un nou maxim istoric, în timp ce contra BTC – situația este diferită. Acest lucru indică potențialul mare pe care Waves încă îl mai are – $4 miliarde nu pare greu de atins.

WAVESUSDT, o săptămână | tradingview

WAVESUSDT pe timeframeul de o saptamană

Structura prețului joacă un rol important pentru ca un nou maxim istoric să fie atins: supportul de la $8 a făcut prețul să formeze un Higher High; dupa acest Higher High, în nivelul de support de la $12 a fost format un Higher Low, fără a invalida astfel structura bullish a prețului.

Notă: trendul ascendent este caracterizat de o serie de Higher Highs si Higher Lows consecutive.

WAVESUSDT, o zi | tradingview

Și pe timeframeul de o zi, observăm aceeași caracteristică a unui trend ascendent – rezistența devine support după ce s-a creat un Higher High, astfel trendul a rămas intact.
Trendul ascendent depinde de nivelul de support de la $16,47 – pierderea nivelului ar indica un potențial reversal.

WAVESUSDT, 4 ore | tradingview

Timeframeul de 4 ore vine în ajutor – mai multe nivele ce ne pot oferi o perspectivă mai clară asupra prețului, având mai multe informații de care ne putem folosi.
Nivelul de support de la $34,33 joacă un rol important în structura bullish a prețului – asemănător cu graficele timeframeurilor mai mari, unde este necesar să păstram o serie de Higher Lows. O pierdere a acestui nivel ar putea indica o potențială scădere până la urmatorul nivel de support, situat la $24,7.

Pentru a atinge un nou maxim istoric și pentru a continua trendul ascendent – nu este deajuns ca nivelul de support să nu fie pierdut – rezistența de la $37,41 trebuie depășită.

Exit mobile version