BC.GAME lansează un site web reproiectat cu funcții noi

BC.GAME a anunțat lansarea oficială a noului său site web, integrând funcții și avantaje mai bune pentru utilizatori

BC.GAME lansează un site web reproiectat cu funcții noi

BC.GAME lansează un site web reproiectat cu funcții noi

BC.GAME a fost numit Cazinoul Crypto al Anului și este una dintre cele mai populare platforme de cazinouri crypto. Acum, pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună, va lansa un site web reproiectat pentru a oferi cea mai bună experiență și satisfacție jucătorilor din întreaga lume.

Pe lângă lansare, BC.GAME a semnat două noi parteneriate cu AFA și Cloud9.

Site-ul web BC.GAME reproiectat

Noul site web al BC.GAME va avea un nou aspect al interfeței de utilizare, unul mai curat și mai elegant în comparație cu versiunea veche.

În același timp, noul site web va permite jucătorilor să selecteze diferite limbi pentru interfață, traducând descrierile pentru o mai bună înțelegere. Noile limbi disponibile pe site vor fi portugheză, indoneziană, rusă, vietnameză, coreeană și spaniolă.

Mai mult, BC.GAME a semnat recent noi parteneriate cu două dintre cele mai recunoscute nume din fotbal și eSports – AFA și Cloud9. Acestea vor fi afișate pe o pagină specială dedicată sponsorilor. Această secțiune specială este concepută astfel încât comunitatea să poată fi la curent cu cele mai recente evenimente care implică partenerii cazinoului.

Caracteristici noi pentru utilizatorii BC.GAME

Unul dintre cele mai critice aspecte ale noului site web BC.GAME va fi securitatea actualizată. Jucătorii se pot bucura acum de o experiență de cazinou mai bună și mai sigură, cu noi funcții de siguranță, cum ar fi o nouă pagină oficială de verificare a angajaților și o funcționalitate actualizată de feedback KYC.

În plus, datorită noului design, utilizatorii pot accesa acum conținut util, inclusiv recomandări de jocuri pentru fiecare utilizator, informații despre dezvoltatorii de jocuri și descrieri ale jocurilor.

Au fost adăugate și noi interacțiuni pe site, utilizatorii putând să evalueze, să aprecieze, să comenteze, să distribuie și să ofere feedback cu privire la jocurile pe care le joacă.

Chris, Chief Operating Officer la BC.GAME și-a împărtășit părerile despre noile actualizări pe site-ul BC Game:

„Industria iGaming este în creștere rapidă. A ține pasul cu ea nu este ușor. În calitate de pionieri ai industriei, ne mândrim că facem mai mult decât să rămânem în fața concurenței. Scopul nostru este să creăm o competiție. Singura modalitate de a face acest lucru este să păstrăm canalele de comunicare deschise cu comunitatea noastră. În numele echipei BC.GAME, aș dori să mulțumesc comunității noastre loiale pentru toate feedback-ul și sugestiile pe care le-au oferit prezentând acest ultim upgrade.”

Despre BC.GAME

BC.GAME este un cazinou crypto bazat pe comunitate, care își propune să ofere utilizatorilor săi o experiență unică și de înaltă calitate. Lansat în 2017, BC.GAME este unul dintre primele cazinouri care sprijină Lightning Network, revoluționând industria cazinourilor și spațiul blockchain.

Datorită adăugării recente a pariurilor sportive, utilizatorii au acum acces la peste 10.000 de jocuri, inclusiv sporturi, sloturi, jocuri de masă live și chiar faimosul joc „Bitcoin crash game” BC.GAME a fost numit Crypto Casino of the Year 2022 datorită numeroaselor premii din industrie. Platforma acceptă acum plăți fiat în plus față de mai multe criptomonede populare.

Contact

Mai multe informații despre lansare și alte servicii oferite de BC.GAME sunt disponibile pe site-ul oficial BC.GAME.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version