CoinBlast lansează prima platformă de licitații pentru criptomonede din lume

CoinBlast lansează prima platformă de licitații pentru criptomonede din lume

CoinBlast.com a lansat recent prima platformă de criptomonede din lume. Cu o strategie robustă și bine dezvoltată, compania se angajează să ajute entuziaștii de crypto să economisească până la 95% la cumpărarea diverselor monede și tokenuri. La 7 mai 2023, CoinBlast a anunțat pe contul său de Twitter că platforma este disponibilă pentru investitorii în crypto de pe întregul glob.

O nouă inovație în industria crypto

CoinBlast, prima platformă de licitații pentru criptomonede din lume, și-a lansat recent platforma și a făcut-o disponibilă la nivel mondial. Această platformă revoluționară este prima de acest gen care introduce un model de licitație în sfera criptomonedelor.

Obiectivul CoinBlast este de a simplifica procesul de cumpărare, minimizând costurile și injectând emoție în fiecare tranzacție de cumpărare de crypto, cu economii de până la 95% la achiziții.

CoinBlast.com își propune să revoluționeze unul dintre cele mai simple procese din industria crypto: cumpărarea de criptomonede. Și pentru a face asta, compania a adoptat o strategie cunoscută de mult timp și foarte inteligentă, modelul de licitație.

Deși licitațiile nu au fost încă utilizate pe scară largă în industria crypto de-a lungul timpului, se pare că CoinBlast a găsit o modalitate de a face ca această idee să fie potrivită pentru a fi adoptată pe scară largă de milioane de entuziaști crypto din întreaga lume.

Cum funcționează CoinBlast?

Când încercați să înțelegeți cum funcționează CoinBlast, vă puteți gândi la modul în care a început eBay, dar cu o mică diferență. Cu toate acestea, în cazul CoinBlast, nu este stabilit un preț minim și final pentru o licitație

Astfel, fiecare licitație pe CoinBlast începe de la $0. Orice utilizator poate licita la orice licitație, iar fiecare ofertă plasată la o licitație va crește prețul cu $0,01. Pentru a licita la o licitație, utilizatorilor li se cere să cumpere token-uri BID. Prețul unui token BID poate varia între $0,10 și $0,30. Așadar, când licitează, utilizatorii dau 1 token BID pentru a plasa oferta, iar prețul licitației crește cu $0,01, dar prețul BID este puțin mai mare.

Fiecare ofertă plasată pentru o licitație modifică (crește) cronometrul licitației cu câteva secunde, ceea ce înseamnă că poți câștiga crypto la cele mai bune prețuri. Câștigătorul primește automat suma de crypto pe care a câștigat-o, iar procesul poate dura între câteva secunde și câteva ore, în funcție de rețeaua criptomonedei utilizate.

Hai să luăm un exemplu. Bob folosește CoinBlast pentru a economisi până la 95% la cumpărarea de crypto. El vede o licitație pentru 300 Tether (USDT). Prețul licitației începe de la $0, iar utilizatorii încep să liciteze. După mai multe oferte, prețul licitației ajunge la $7.21. Bob face oferta finală, iar după ce cronometrul se termină, Bob primește 300 USDT. Desigur, Bob este obligat să plătească o mică taxă pentru tranzacție și trebuie să excludă tokenurile BID pe care le-a utilizat pentru licitare. Cu toate acestea, Bob câștigă aproape 300 USDT pentru un preț de licitație de $7.21.

CoinBlast inovează cu adevărat industria crypto, deoarece este prima platformă de licitație crypto din lume. În prezent, CoinBlast acceptă 16 criptomonede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance (BNB), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Tron (TRX), Monero (XMR), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC), și Ripple (XRP) și își extinde oferta tot timpul adăugând noi monede și tokenuri.

CoinBlast oferă și diverse recompense pentru a stimula implicarea utilizatorilor. Noii înregistrați primesc un bonus de bun venit de până la 300% la prima lor achiziție. În plus, platforma oferă o recompensă de până la $1,000 pentru fiecare prieten invitat, făcând programul său de afiliere unul dintre cele mai profitabile. Pentru a încuraja participarea activă, utilizatorii sunt provocați să finalizeze quest-uri pentru recompense și pot accesa numeroase beneficii prin programul de recompense, și în cele din urmă să înceapă să participe la licitații cu volume mari într-o secțiune specială numită Camera VIP.

Înscrierea pe CoinBlast.com este complet gratuită, oricine de oriunde din lume poate începe călătoria în licitațiile de criptomonede chiar de astăzi.

Află mai multe

Dacă vrei să afli mai multe despre CoinBlast, ultimele sale actualizări și evenimente, nu ezita să consulți site-ul oficial CoinBlast, precum și să urmărești prima platformă de licitație crypto din lume pe Telegram, Twitter, Discord, YouTube, Medium și Facebook.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version