Deainoștri – o colecție de NFT-uri bazată pe stereotipuri și ideologii românești

Proiectul "Deainoștri" însumează o colecție veritabilă de 5500 de NFT-uri bazată pe stereotipuri & ideologii românești, transpuse sub forma artei digitale.

Este printre primele proiecte de acest tip care au dezvoltat tot procesul de mintare pe propriul smart contract pe blockchain-ul celor de la Elrond Network, cu scopul de diferențiere cât și pentru a putea desfășura toate procesele menționate în roadmap-ul acestora.

Ce sunt mai exact Deainostri?

Deainoștri nu sunt doar simple poze, deainoștri suntem noi. Banala idee că un NFT ar putea conține caracteristici vizuale cunoscute de noi, românii, că am putea crea o serie de personaje în care să ne regăsim cu toții într-o oarecare măsură, ne-a determinat să demarăm întregul proiect.”

Fondatorii colecției au reușit să transpună satira lui Caragiale într-un proiect adaptat zilelor noastre, unic și cu o valoare inestimabilă.

Seria de NTF-uri găzduiește un conglomerat de personaje, atât contemporane, pornind de la cunoscutul ,,bombardier” îmbrăcat în haine fake, până la ”Marele Alb”, cât și caractere tradiționale, precum: Vlad Țepeș (Dracula), Mihai Eminescu, Mihai Viteazul sau elemente din folclor.

Avantaje – proiectul care oferă beneficii deținătorului

Deainostri este unul din primele proiecte dedicate pieței din Romania, ce reprezinta acest lucru?
Toate beneficiile pe care membri echipei Deainostri le dezvolta sunt dedicate planului local, de la reduceri pentru diferite servicii, retailers cât și restaurante, iar pe lângă acestea doresc să lanseze un nou statut social și un venit pasiv pentru cei care dețin NFT-uri deainostri.

Deainoștri - o colecție de NFT-uri bazată pe stereotipuri și ideologii românești

Hold to earn – Sursă de venit pasiv

Venitul pasiv este un concept cunoscut oricărei persoane care caută să își multiplice sursele de venit, iar fondatorii proiectului transpun această idee în practică.
O mare parte din încasări sunt puse în staking, iar profitul obținut în urma acestui proces este dat înapoi către comunitatea de holders. Cei care au în palmares unul sau mai multe NFT-uri sunt răsplătiți cu un anumit procent din profit direct proporțional cu numărul de NFT-uri deținut.

Platforma de Merchandise

Deainoștri au dezvoltat platforma de hold 2 earn și de merchandise prin care deținătorul NFT-ului primește un anumit comision din vânzarea oricărui articol listat pe platformă, pornind de la tricouri, hanorace, până la tablouri cu NFT-ul său.

Campanii caritabile

După atingerea anumitor etape din roadmap-ul prezentat pe site (deainostri.com), proiectul își propune să doneze către organizații caritabile locale diferite sume din câștig. Primul prag va fi atins după vânzarea a 25% din colecție, suma donată fiind de 20.000$ USD. Aici intervine totodată și comunitatea de holders care are putere de decizie cu privire la organizațiile ce vor primi banii.

De ce sa fii un holder Deainostri?

Pe lângă toate beneficiile menționate anterior pe care proiectul le promite comunității, aceștia au în plan să organizeze evenimente de networking & knowledge pentru cei care dețin un NFT Deainostri unde vor fi invitați diferiți speakers din România.

Alătură-te comunității de 6000+ membri pe canalul de Discord pentru a primi actualizări în timp real și pentru a beneficia de o serie de avantaje ale posesiei unui NFT marca Deainoștri.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.

Exit mobile version