Drept la replică

Drept la replică

Echipa Crypto.ro publică prezentul comunicat ca drept la replică față de observațiile și informațiile publicate de dl. Daniel Niță pe diferite platforme de social media (e.g. Twitter, Facebook, Discord, Instagram, YouTube etc.), precum și față de feedback-ul, recenziile și comentariile negative primite de platforma Crypto.ro din partea comunității, pe seama disputei privind marca „Crypto.ro”.

În pofida numeroaselor postări malițioase și provocative ale d-lui. Daniel Niță, echipa Crypto.ro nu a dorit, până în acest moment, să răspundă în vreun mod, pentru a încerca aplanarea conflictului și pentru a permite justiției să soluționeze disputa. 

Cu toate acestea, având în vedere că, în ultimele zile, dl. Daniel Niță a postat, din nou, informații trunchiate, a dezinformat intenționat publicul țintă și continuă să se portretizeze în victima unui atac concertat, echipa Crypto.ro transmite următoarele informații deosebit de importante, pe care comunitatea interesată trebuie să le cunoască și pe care dl. Daniel Niță le-a omis, le-a prezentat trunchiat sau le-a contrazis fără temei, pentru a-și crea și întreține un monopol de imagine și pentru a controla, aparent, narativul disputei.

În primul rând:

În al doilea rând:

Echipa Crypto.ro este conștientă că publicul țintă a fost indus în eroare prin dezinformarea intolerabilă promovată de dl. Daniel Niță, însă rugăm ca orice persoană interesată să ia act, mai întâi, de informațiile prezentate mai sus, să verifice cele susținute de ambele părți și să decidă ulterior dacă echipa Crypto.ro se află în vreo culpă.

În concluzie, nu s-a dorit generarea și nu s-a urmărit perpetuarea unui conflict, însă societatea Crypto.ro SRL și-a rezervat dreptul de a se adresa instanțelor judecătorești pentru a-și proteja marca, imaginea și, finalmente, activitatea comercială, în fața oricărei ingerințe nefirești, într-un mediu concurențial loial și legal. 

În final, echipa Crypto.ro crede că un asemenea conflict este dăunător comunității de crypto din România – o comunitate care trebuie să rămână unită de aceleași idealuri și principii, iar nu una în care se nasc conflicte generate din false probleme. 

În acest sens, ne manifestăm dorința ca dezbaterea acestei dispute să rămână în sala de judecată, până la soluționarea definitivă a cauzei.

Echipa Crypto.ro

Exit mobile version