Explorați Cosmos cu 1xBit

Pariurile cripto devin mai accesibile și pentru utilizatorii blockchain-ului Cosmos - datorită platformei de pariuri sportive 1xBit

COSMOS, internetul blockchain-urilor acum și pe 1xBit. Platforma de pariuri în active digitale, continuă să implementeze proiecte și să dezvolte funcții noi pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor.

Pe baza acestui angajament, 1xBit a făcut posibil ca iubitorii pariurilor să poată utiliza criptomoneda blockchain-ului COSMOS, ATOM pentru a efectua plăți, mize și retrageri.

Ce reprezintă blockchain-ul COSMOS?

COSMOS este în primul rând un proiect care se concentrează pe democratizarea industriei cripto, axându-se pe simplificarea utilizării tehnologiei blockchain. Protocolul își propune să faciliteze interacțiunea dintre diferitele rețele de acest tip și să reducă fragmentarea acestei industrii.

Aceasta este o caracteristică notabilă și pentru sfera pariurilor în criptomonede. Prin reducerea complexității operabilității criptomonedelor și a tehnologiei blockchain, COSMOS promovează o cultură în care încurajează adopția simplă și fără probleme a noii tehnologii.

Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra pariurilor cripto, deoarece crește viteza cu care oamenii pot accesa spațiul pariurilor și oferă ușurință în utilizare. Acest protocol ajută și la optimizarea experienței de pariuri cripto, aducându-ne mai aproape de viitor.

COSMOS, spre deosebire de alte proiecte, este orientat către dezvoltatori. În cadrul blockchain-ului este integrată o platformă pentru conectarea diferitelor straturi ale unui blockchain, permițând dezvoltatorilor să construiască propriile aplicații. Cel mai important, acest protocol folosește instrumente open source, dezvoltatorii având acces la instrumentele necesare construirii de platforme pentru viitor.

Asemenea funcționării unui stat democratic, protocolul oferă utilizatorilor mai multe puteri. De exemplu, ei pot deveni validatori, fiind responsabili de luarea celor mai importante decizii pe platformă.

Alți utilizatori pot să câștige recompense prin delegarea tokenurilor lor către validatori, prin procedeul denumit staking. Acest proces îi forțează subtil pe validatori să acționeze cinstit, deoarece utilizatorii își pot schimba întotdeauna validatorii preferați.

Potrivit platformei 1xBit: „COSMOS împărtășește o abordare centrată pe utilizator, care este, de asemenea, similară cu misiunea caselor de pariuri”. 

1xBit este condus de viziunea de a oferi utilizatorilor, în permanență, cele mai bune experiențe și oportunități prin care sunt răsplătiți – pentru pasiunea și victoriile lor. Tocmai datorită acestor valori comune între cele două platforme, COSMOS este lansat pe 1xBit.

Viitorul pariurilor alături de 1xBit

Liderul pariurilor sportive cripto, 1xBit, oferă utilizatorilor o experiență inedită axată pe tehnologiile de viitor. Cei care utilizează platforma au numeroase beneficii care le permit să maximizeze experiența din spațiul de jocuri de noroc cripto.

Pariurile pe 1xBit pot fi făcute utilizând oricare dintre cele peste 40 de criptomonede acceptate. Cu cea mai recentă adăugare a COSMOS, puteți procesa plăți și pune pariuri folosind moneda specifică acestui blockchain – ATOM. 

Marele beneficiu este că prin utilizarea criptomondelor nu mai trebuie să mizăm utilizând banii fiat și valutele tradiționale. În acest mod nu trebuie să convertești mai întâi criptomonedele în fiat, înainte de a putea paria la o casă de pariuri sportive pe jocurile tale preferate.

În schimb, puteți utiliza aceste monede direct, permițându-vă să scoateți maximum valoare din ele, fără a pierde bani în taxe de conversie. 

1xBit vă oferă posibilitatea de a vă bucura de plăți instantanee cu zero comisioane. Acest lucru vă permite să luați profituri fără a pierde o bună parte din ele pe taxe – cum se întâmplă în cazul caselor de pariuri tradiționale. Utilizatorii se bucură, de asemenea, de un anonimat complet, facilitând accesul la pariuri fără a fi nevoie să vă dezvăluiți identitatea.

Mai mult decât atât, oricine poate beneficia de bonusurile de bun venit de până la 7 BTC, oferite de platforma 1xBit. În acest mod puteți să experimentați liniștiți și să studiați platforma pariind pe jocurile preferate. 

Platforma de pariuri cripto 1xBet se poate lăuda cu o gamă vastă de evenimente sportive și de jocuri | https://1xbit1.com
Platforma de pariuri cripto 1xBet se poate lăuda cu o gamă vastă de evenimente sportive și de jocuri | 1xbit1.com

Membrii activi pot accesa numeroase turnamente și programe de recompense concepute pentru a premia cei mai activi participanți. Dacă doriți să încercați, puteți face primul pariu în mai puțin de 2 minute.

Viitorul pariurilor în cripto este deja aici, de azi, poți fi parte a acestei experiențe utilizând COSMOS pe 1xBit.

Exit mobile version