Fotbalistul brazilian David Luiz devine ambasador al brandului BC.GAME

Fotbalistul brazilian David Luiz devine ambasador al brandului BC.GAME

BC.GAME a anunțat că David Luiz, un jucător al echipei profesioniste de fotbal din Brazilia Flamengo, a devenit ambasadorul oficial al brandului. În calitate de ambasador al brandului pentru cazinoul crypto, Luiz va colabora constant cu BC.GAME pentru a ajuta la promovarea platformei de cazino crypto și pentru a se implica cu comunitatea sa prin intermediul rețelelor sociale și al platformelor de streaming live.

David Luiz în calitate de Brand Ambassador pentru B.C GAME

Parteneriatul lui David Luiz cu BC.GAME nu va ajuta cazinoul crypto să câștige doar mai multă expunere. În calitate de ambasador BC.GAME și unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal din Brazilia, el poate conecta comunitatea de fotbal brazilian cu platforma de cazinouri crypto și poate crește baza de jucători a brandului în Brazilia.

David se va implica și se va conecta cu comunitatea cazinoului crypto prin activități de social media. De asemenea, se va conecta cu mulți jucători și fani prin Twitch, o platformă de streaming interactivă creată pentru jocuri și divertisment.

„Sunt foarte, foarte încântat să lucrez cu BC.GAME și foarte încântat de viitoarea colaborare”, a spus David.

Oportunitatea de dezvoltare a BC.GAME

Numărul de jucători care participă la cazinourile online din Brazilia a crescut, mulți optând să joace la cazinourile crypto datorită accesibilității lor excelente și securității pe care o oferă. BC.GAME a adăugat recent și pariurile sportive în portofoliul său de jocuri, care se întâmplă să fie, de asemenea, una dintre cele mai populare forme de pariuri din Brazilia.

Acest parteneriat este o mare oportunitate pentru BC.GAME de a pătrunde pe piața braziliană și de a ajunge la un public mai larg pe măsură ce se extinde. Odată cu intrarea BC.GAME pe scena braziliană a cazinourilor și a pariurilor sportive, fanii brazilieni și pasionații de pariuri sportive vor avea mai multe oportunități de a participa la sporturi virtuale și la evenimente de cazinou. Aceasta include primirea unor oportunități mai mari de pariuri sportive pentru evenimente sportive foarte așteptate, cum ar fi Cupa Mondială FIFA 2022.

„Brazilia a dominat 2022 în ceea ce privește inovația tehnologică și cadrul de reglementare pentru criptomonede și iGaming. BC.GAME a contribuit cu mândrie la acest lucru de când și-a deschis ușile.Suntem foarte încântați să intrăm în 2023 cu anunțul parteneriatului nostru cu David Luiz. Eforturile noastre combinate vor ajuta la menținerea acestei tendințe, Brazilia fiind punctul focal pentru progresele tehnologice și adoptarea în masă a criptomonedelor. Lumea urmărește”, a declarat Coco, emblema BC.GAME.

Despre David Luiz

David Luiz Marinho, cunoscut și sub numele de David Luiz, este un fotbalist profesionist din Diadema, Brazilia. Este membru al clubului sportiv brazilian Flamengo Rowing Club din Rio de Janeiro. Deși Luiz joacă în principal ca fundaș central, se știe că își asumă și alte roluri, cum ar fi mijlocaș defensiv sau fundaș lateral.

În sezonul 2009-2010, David a fost desemnat Jucătorul Anului LPFP Primeira Liga. El a fost numit drept câștigătorul Balonului de Argint al Cupei Mondiale a Cluburilor FIFA în 2012. De asemenea, a câștigat două Cupe FA (2011-12 și 2017-18) și o Cupă a Confederațiilor.

Despre BC.GAME

BC.GAME este o platformă de cazino crypto online licențiată care oferă o varietate de jocuri de cazinou, cazinou live și pariuri sportive. Pe lângă integrarea criptomonedelor și tehnologiei blockchain în platforma sa, cazinoul crypto a fost unul dintre primii care a susținut Lightning Network, Binance Smart Chain, Arbitrum și alte soluții de nivel 2, revoluționând și mai mult industria cazinourilor și lumea blockchain-ului.

Anul acesta, BC.GAME a câștigat titlul de „Crypto Casino of the Year” de la „Sigma Awards” din 2022. De asemenea, are parteneriate cu Asociația Argentiniană de Fotbal (AFA) și Cloud9.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version