IXFI NFT Hub: Unde utilitatea NFT-urilor întâlnește premierea comunității

IXFI NFT Hub: Unde utilitatea NFT-urilor întâlnește premierea comunității

Zürich, Elveția – IXFI este un lider emergent de piață în sfera criptomonedelor, aflată în continuă dezvoltare, unde inovațiile realizate de IXFI constituie un exemplu pentru celelalte platforme atunci când vine vorba de premierea și recompensarea utilizatorilor.

Fiind un exchange de Generație 3.0, IXFI conduce tranziția ecosistemului către o abordare mult mai inclusivă și concentrată pe nevoile utilizatorilor, contribuind masiv la adopția criptomonedelor și a NFT-urilor – în timp ce oferă siguranța și conformitatea unei platforme centralizate.

NFT Hub-ul IXFI, care recent a scris istorie adunând cel mai mare număr de comunități MultiversX în același program, nu reprezintă doar un simplu serviciu nou sau o promoție.

Această nouă campanie este prima mutare către o comunitate crypto unificată, care colaborează pentru a recompensa utilizatorii.

NFT Hub-ul IXFI reprezintă doar primul pas dintr-o serie de realizări care vor conduce către un NFT Hub de sine stătător, unde proiectele și creatorii pot colabora pentru a premia utilizatorii care caută să obțină un surplus de valoare din activele digitale pe care le dețin.

NFT Hub-ul IXFI, împreună cu funcționalitățile unice și oportunitățile pe care le oferă, va transforma modul în care interacționează holderii de NFT-uri și proiectele care dezvoltă aceste active.

Campania NFT accentuează și mai mult angajamentul pe care IXFI l-a făcut să inoveze lumea crypto, furnizând un extra de utilitate proiectelor NFT și promovând colaborarea între ecosisteme.

Hub-ul este un produs construit cu și pentru comunitatea NFT, rezolvând astfel lacune de care alte platforme ar trebui să fie preocupate. Inițiativa aceasta dovedește încă odată principiile care stau la baza echipei IXFI – de a proiecta și construi produse și servicii noi care au în vedere dorințele utilizatorilor.

Punctele IXFI (denumite IXFI Points în original) sunt asemănătoare punctelor de loialitate, și pot fi câștigate de utilizatori într-un mod ușor gamificat: prin interacțiuni cu platforma sau completarea unor sarcini simple precum follow pe canalele media sociale. Ulterior, aceste Puncte IXFI acumulate de utilizatori pot fi folosite pentru a revendica criptomonede gratuit.

IXFI a ales MultiversX pentru a crea infrastructura acestei campanii, alături de alți parteneri de renume – XOXNO și Pulsar Chain – mișcare care reflectă modul strategic al exchange-ului de a aborda lucrurile.

Campania aceasta oferă o perspectivă din viziunea amplă pe care IXFI o are, cu un focus pe diferite arii: Social-Fi, Game-Fi, Trade-Fi – demonstrând încă odată angajamentul de a recompensa utilizatorii pentru un viitor accentuat pe Web 3.0.

Campania NFT a unit cu succes peste 30 de parteneri distinși și a acumulat participarea a peste 20,000 de utilizatori care și-au conectat portofelul MultiversX în NFT Hub-ul IXFI pentru a colecta premiile oferite. Inițiativa aceasta a mobilizat o bază de utilizatori care concurează pentru recompense evaluate la peste $50,000.

Toate acestea în timp ce siguranța utilizatorilor și a portofelelor lor este asigurată de o platformă centralizată și conformă cu ultimele reglementări în rigoare. Această balanță de feedback și încredere din partea comunității reprezintă un testament rar întâlnit în sfera crypto- însă doar un standard din lucrurile pe care IXFI le-a oferit de-a lungul timpului.

În concluzie, NFT Hub-ul IXFI este mai mult decât un produs care doar recompensează holderii de NFT-uri: este o inițiativă perenă care va continua să fie relevantă și să aibă un impact pozitiv. Cu acest focus asupra recompensării utilizatorilor și cu soluțiile inovative pe care le oferă, IXFI nu doar participă în transformarea sferei crypto, ci o conduce în mod activ.

Despre IXFI

Viziunea din spatele echipei IXFI este de a crea o lume în care activele crypto sunt la fel de accesibile ca monedele fiduciare (sau monede fiat). Pentru a sporii și mai mult adopția și utilizarea criptomonedelor, IXFI va lansa un crypto card în parteneriat cu Visa în prima jumătate a anului viitor.

Cardul IXFI, care va fi emis în colaborare cu Solaris (fost Contis), va oferi utilizatorilor convenabilitatea de a cheltui criptomonedele deținute la peste 80 de milioane de comercianți din întreaga lume.

Totodată, IXFI asigură cea mai bună accesibilitate și lichiditate la criptomonede, fiind cea mai mare platformă de on ramp din lume – de unde clienții pot cumpăra peste 300 de criptomonede folosind aproape orice monedă națională.

Toate aceste servicii de cea mai înaltă calitate sunt asigurate de o platformă reglementată și auditată de Generație 3.0, care are ca scop să incorporeze următorii 10,000,000 de utilizatori în crypto.

Pentru mai multe informații despre soluțiile inovative pe care IXFI le oferă, sau pentru a face parte din comunitatea IXFI, puteți vizita https://www.IXFI.com sau să contactați echipa folosind adresa marketing@ixfi.com.

Exit mobile version