MultiversX EGLD, ESDTs, NFTs și dApps integrate în suita de browsere Opera pe mobil și desktop

MultiversX EGLD, ESDTs, NFTs și dApps integrate în suita de browsere Opera pe mobil și desktop

Sibiu, România. 19 mai 2023. MultiversX anunță finalizarea integrării Opera în versiunile mobile și desktop, unul dintre cele mai populare browsere web, folosit de sute de milioane de utilizatori din întreaga lume. Acest pas important simplifică și accelerează adopția la nivel global, oferind în același timp actualilor utilizatori MultiversX o nouă metodă de interacționare cu ecosistemul, acum în plină expansiune.

Capacitățile puternice ale blockchain-ului sunt acum aliniate cu simplitatea de utilizare a browserului, permițând utilizatorilor să exploreze vastul ecosistem MultiversX, în timp ce se bucură de o experiență la fel de intuitivă precum simpla navigare web.

Această integrare încorporează toate capabilitățile rețelei, adăugând browserelor Opera o interfață către blockchain-ul MultiversX și produsele Web3 asociate acestuia. Integrarea include suport pentru EGLD, moneda nativă MultiversX, precum și pentru toate token-urile de tip ESDT și NFT-urile rețelei, permițând utilizatorilor transferul facil, tranzacționarea și monitorizarea istoricului propriilor tranzacții. Integrarea va oferi utilizatorilor și posibilitatea de a interacționa, în mod direct, simplificat, cu aplicații descentralizate din ecosistem, direct din browser. Nu în ultimul rând, crearea facilă de adrese MultiversX adiționale prin intermediul aceleiași fraze secrete extinde opțiunile utilizatorilor privind gestionarea de portofele multiple.

Utilizatorii MultiversX au la dispoziție o configurație Android dedicată, Opera lucrând deja la alte platforme ce urmează a fi lansate în viitor. Configurația Android include imagini de fundal dedicate, scurtături speciale pentru acces rapid la site-urile cheie din ecosistemul MultiversX și funcții Web3 îmbunătățite, asigurând o experiență de navigare fluidă.

Utilizatorii noi trebuie să descarce configurația folosind linkul de descărcare dedicat, în timp ce utilizatorii existenți o pot aplica folosind același link, pentru a trece la experiența de navigare MultiversX.

„Există un avantaj incontestabil în crearea unei căi clare și ușoare de acces către universul Web3 în cadrul portalului Web2 consacrat, browserul. Acest lucru poate acționa ca un catalizator puternic pentru o adopție și o explorare mai largă a ecosistemului MultiversX, oferind în același timp o experiență fluidă și intuitivă pentru utilizatorii existenți. Suntem încântați să fim în prima linie a acestei schimbări de paradigmă, alături de Opera.” a declarat Beniamin Mincu, CEO al MultiversX.

Sinergia puternică dintre MultiversX și Opera va continua să stimuleze inovația, transmițând un semnal puternic în întreaga lume digitală. Prin această integrare, inovația și tehnologia bazată pe blockchain devin mai accesibile și pot facilita adopția globală a Web3.

Despre MultiversX

MultiversX este o rețea blockchain extrem de scalabilă, sigură și descentralizată, construită pe baza principiilor fundamentale, pentru a rezolva cele două probleme elementare ce stau în calea adopției globale la scară largă: o tranziție de la dial-up la broadband și o schimbare semnificativă de paradigmă UX.

Despre Opera

Opera este un concept web inovator care are la bază peste 25 de ani de experiență, primul dintre produsele sale inovatoare fiind browserul web Opera. În timp ce Opera își valorifică brandul și baza de utilizatori pentru a crește și a dezvolta noi produse și servicii pentru cei care caută o experiență online superioară, browserele sale pentru computere și dispozitive mobile, platforma de descoperire a conținutului – Opera News, precum și aplicațiile pentru jocuri, Web3 și e-commerce, sunt deja opțiunile de încredere a sute de milioane de utilizatori activi și implicați. Opera are sediul central în Oslo, Norvegia, și este listată la Bursa de Valori NASDAQ sub simbolul OPRA. Descarcă și accesează produsele și serviciile Opera de pe www.opera.com.

Exit mobile version