MultiversX se alătură Sense4FIT summit, cel mai mare eveniment global de fitness susținut de tehnologiile web3

MultiversX se alătură Sense4FIT summit, cel mai mare eveniment global de fitness susținut de tehnologiile web3

SIBIU, România, 9 mai 2023 – MultiversX se alătură oficial Sense4FIT Summit, cel mai mare eveniment global de fitness desfășurat cu ajutorul tehnologiilor Web3. Organizat de echipa Sense4FIT și susținut de cea mai mare comunitate online de fitness din România, cu peste 70.000 de membri, evenimentul ajunge în acest an la cea de-a doua ediție. Programat să aibă loc pe 17 iunie, la București, Summit-ul aduce împreună experți renumiți în fitness din întreaga lume, precum și activări palpitante bazate pe tehnologia blockchain.

Datorită elementelor puternice de Web3, participanții vor avea șansa de a accesa experiențe prin intermediul Super Aplicației xPortal, profund conectată în cadrul mai multor etape ale evenimentului, și de a se alătura provocărilor Fit2Earn pentru a câștiga monede digitale și NFT-uri cu ajutorul aplicației Sense4FIT. Ambele aplicații vor ajuta participanții să se implice direct în eveniment și în întregul ecosistem MultiversX.

În cadrul Sense4FIT Summit, peste 20 de antrenori de top, printre care Julio Papi, Leo Frîncu, Kiki Constantinescu, Marius Berbecuț și Iulian Panait, vor crea experiențe unice de antrenament pentru participanți. Vor fi disponibile 4 zone dedicate, adaptate diferitor obiective de fitness, cu 7 stiluri de fitness, 6 workshop-uri și 15 clase, de la ciclism, yoga și Pilates, la functional training, Khai Bo și multe altele.

Împreună cu Sense4FIT, MultiversX își propune să creeze o punte între tehnologia care alimentează comunitatea și mișcarea globală de Web3 fitness și să lanseze noi oportunități pentru pasionații de fitness din întreaga lume.

Sense4FIT Summit este pregătit să scrie istorie ca fiind cel mai mare eveniment global de Web3 fitness. Cu peste 1.000 de participanți și premii în valoare de 10.000 de euro, pasionații de fitness sunt așteptați să se întâlnească la București, pe 17 iunie. Evenimentul va fi primul de acest gen care va reuni experiențe bazate pe blockchain, antrenamente fizice și obiective digitale, toate într-un singur loc.

Despre Sense4FIT

Sense4FIT este un ecosistem lifestyle Web3 „FIT to EARN” care oferă un concept online printr-o aplicație semi-descentralizată. Prin valorificarea tehnologiei blockchain, Sense4FIT își propune să creeze un ecosistem fitness mai transparent, descentralizat și mai satisfăcător, de care să beneficieze atât antrenorii, cât și entuziaștii. Pe lângă sălile sale de sport fizice care vor fi disponibile în sistem franciză, Sense4FIT pregătește surprize pentru utilizatorii săi prin încorporarea de săli de sport în fitnessverse.

Despre MultiversX

MultiversX este o rețea blockchain extrem de scalabilă, securizată și descentralizată, construită pornind de la primele principii, pentru a rezolva două probleme fundamentale esențiale pentru o adopție la scară largă, la nivel global: o tranziție de la dial-up la bandă largă și o schimbare semnificativă a paradigmei UX.

Exit mobile version