Priorii și jucătorii câștigă împreună într-un nou turneu 1xBit

Priorii și jucătorii câștigă împreună într-un nou turneu 1xBit

Ai fost implicat în jocurile de noroc crypto, întrebându-te când vei câștiga mare? Ei bine, această Cupa Mondială din Qatar poate fi șansa ta. Nici măcar nu trebuie să călătorești pentru a urmări meciul înainte de a câștiga niște fonduri. Tot ce trebuie să faci este să participi la Ticket Rush, cel mai recent turneu 1xBit, și s-ar putea să fii doar unul dintre câștigătorii norocoși.

Ticket Rush este biletul tău spre câștig, pur și simplu prin susținerea echipei naționale preferate. Acesta este unul pentru iubitorii de fotbal cu entuziasm neclintit pentru echipele lor naționale. Trebuie pur și simplu să vânezi bilete pentru a ajunge în top. Dacă ai căutat cum să maximizezi entuziasmul pentru Cupa Mondială, sări în acest tren pentru a afla tot ce ai nevoie despre Ticket Rush

Turneul va cuprinde trei categorii diferite cu mărimi diferite de premii. Aceste categorii includ:

Un lucru care face ca Ticket Rush să-și merite numele este numărul de persoane eligibile să participe. Vei găsi acest lucru potrivit, indiferent dacă ești un jucător sau un parior. În plus, există o listă lungă de premii, ceea ce face turneul semnificativ pentru mulți.

Extragerea cu premii pentru biletul de meci individual are 1 câștigător pe loc, câștigătorul locului 1 mergând acasă cu 500 mBTC. Extragerea cu premii pentru biletele Supporter are 32 de câștigători pe loc, câștigătorii locului I ies cu 10 mBTC. În cele din urmă, tragerea la sorți pentru biletele de play-off are 1 câștigător pe loc, câștigătorul locului I iese cu 250 mBTC.

1xBit: Experiență rafinată de jocuri de noroc

Fiind cel mai rapid și lider cripto pariuri sportive, 1xBit este pasionat de recompensarea eforturilor jucătorilor într-un mod interesant. Platforma oferă utilizatorilor săi numeroase beneficii pentru a maximiza spațiul de jocuri de noroc crypto. Apropo, aceste beneficii sunt perfecte pentru pariurile pe Qatar 2022 – jucătorii pot profita de ele și pot profita în timp ce urmăresc cel mai așteptat eveniment din lumea fotbalului.

Poți face pariuri pe 1xBit folosind peste 40 de altcoins. Această caracteristică unică 1xBit elimină nevoia de fiat. Îndepărtează stresul de a converti mai întâi criptomoneda în fiat înainte de a o depune pariuri sportive pentru a paria pe jocurile tale preferate.

În schimb, poți utiliza aceste monede direct, permițând astfel să maximizezi valoarea lor fără a pierde nimic din cauza taxelor de conversie. Mai mult, 1xBit caută în mod constant parteneriate relevante și monede noi de adăugat.

De asemenea, te bucuri de plăți instantanee cu zero comisioane. Acest lucru iți permite să te bucuri de câștiguri fără a afecta negativ structura taxelor platformei. 1xBit oferă, de asemenea, materiale educaționale despre jocurile de noroc crypto pentru a începe cu sfaturile necesare pentru a naviga în domeniu.
Înscrie-te acum la 1xBit și obține un bonus de bun venit de până la 7 BTC. Utilizează codul promoțional BETWCUP22 pentru un bonus de 125% la prima depunere!

Participă la Ticket Rush – cu 1xBit, lumea este scena ta!

Exit mobile version