Salvează ouăle de Paște cu 1xBit și câștigă criptomonede

Salvează ouăle de Paște cu 1xBit și câștigă criptomonede

Am sărbătorit Paștele, dar aura sa încă plutește în aer, iar fericirea pe care o aduce a fost amplificată de 1xBit, site-ul de jocuri de noroc crypto.

The Easter Invaders’ Adventure este un nou turneu de sloturi pe 1xBit. Aventura îi va vedea pe jucători jucând jocuri de sloturi pentru a salva ouăle și a avea șansa de a împărți imensul fond de premii de 600 mBTC + 165 de rotiri gratuite.

The Easter Invaders’ Adventure este live pe 1xBit, iar mai jos găsești ce trebuie să faci pentru a participa.

Cum să participi la The Easter Invaders’ Adventure

Turneul este despre protejarea ouălor de Paște de pe fermă, deci cât de departe ești dispus să mergi pentru a le salva de invadatori?

Provocarea constă doar în jocul de sloturi de la orice furnizor și adunarea de puncte. Cu toate acestea, trucul pentru a câștiga acest turneu constă în numărul de puncte adunate în comparație cu alți jucători. Implicația este că cu cât câștigi mai multe puncte, cu atât nivelul în turneu este mai mare și odată ce continui să urci scara pentru a ajunge în vârf, câștigurile potențiale cresc.

Pentru a te înscrie în turneul The Easter Invaders’ Adventure, trebuie să accesezi site-ul 1xBit și să dai clic pe „Participă acum” în pagina de campanie. După aceea, trebuie să joci orice joc de sloturi și să aduni cât mai multe puncte posibil pentru a crește șansa de a câștiga o parte din fondul de premii.

Dacă ești un membru înregistrat al 1xBit, nimic nu te împiedică să te alături The Easter Invaders’ Adventure și să joci pentru a fi printre mulții câștigători care vor fi selectați. Cu toate acestea, dacă ești nou pe 1xBit, trebuie să te înregistrezi și să te conectezi la contul tău pentru a participa.

Jucătorii interesați se pot declara doritori mergând la pagina ofertei și făcând clic pe butonul „Participă”.

Vor fi disponibile mai multe premii, dar și mai mulți câștigători

Turneul a început pe 13 aprilie 2023 și va continua până pe 10 mai 2023, ceea ce înseamnă că ai timp suficient să te alături și să joci. Este important să începi la timp pentru a-ți permite să aduni mai multe puncte, deoarece cu cât ai mai multe puncte, cu atât șansele de a câștiga cresc.

Sunt disponibile multe premii de câștigat; începând cu fondul de premii de 600 mBTC, menționat mai sus, plus 165 de rotiri gratuite!

Aceste premii vor fi împărțite de către cei 25 de jucători care se vor clasa pe primele poziții în clasament.

Este important de menționat că, dacă veți deveni campionul de top, veți câștiga acasă 120 mBTC și 60 de rotiri gratuite. Cu toate acestea, celelalte premii pentru pozițiile asociate sunt, de asemenea, foarte mari.

Beneficiile oferite de 1xBit

Recenziile pozitive despre 1xBit provin din serviciul său pentru jucători și din modul în care site-ul a fost o bază solidă pentru jocurile de noroc crypto începând din 2016.

1xBit are peste 5000 de sloturi și adaugă altele în mod regulat. Cu o gamă mare de sloturi, 1xBit poate găzdui multiple turnee și recompensa generos jucătorii.

Casa de pariuri online acceptă doar criptomonede și are acum o listă de peste 40 de monede pe care le poți utiliza pe site.

Există și alte beneficii, cum ar fi plățile rapide și lipsa comisioanelor în timpul tranzacțiilor, dar bonusul de bun venit atrage atenția.

Bonusul de bun venit de pe 1xBit este de 300% în timpul primelor patru depuneri, o valoare care poate ajunge până la 7 BTC.

Este ușor să te înregistrezi pe 1xBit, deoarece nu este necesară nicio verificare KYC, iar adresa ta de e-mail îți asigură o înregistrare completă.

Concluzie

The Easter Invaders’ Adventure oferă premii uriașe pentru jocurile de sloturi jucate la cel mai bun nivel; mergeți la 1xBit, intrați pe fermă și luați controlul protejând ouăle noastre de Paște împotriva invadatorilor.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version