TOKHIT, prima rețea socială bazată pe blockchain, gamification și NFT-uri, evaluată la 155 milioane USD

TOKHIT este cel mai inovator startup al anului, creat chiar în România! Cum va tokeniza brandurile și cum vor fi plătiți utilizatorii pentru conținutul creat?

O zi specială pentru o lansare specială: 22.02.2022

Viziunea despre social media cu care fondatorii TOKHIT, Andrei Ureche și Cristian Voaideș, au atras atenția întregii lumi pentru a obține o evaluare de $155 de milioane a startup-ului, conține:

Evaluat prin metoda Venture Capital, de tip Pre-Money, la $155 de milioane, TOKHIT este cel mai așteptat produs digital al momentului. Aflându-se în etapa de presale, TOKHIT a convins o mulțime de investitori, de pe toate continentele, să profite de șansa de a cumpăra HITT tokens – văzând-o ca pe o oportunitate extraordinară de investiție. Zeci dintre ei au avut parte de o experiență unică în Dubai, alături de influenceri, în luna Septembrie 2021, unde au avut ocazia să-i cunoască pe Andrei Ureche și Cristian Voaideș, în cadrul unui eveniment exclusivist.

Produsul inovator care îmbină avantajele tehnologiei blockchain cu libertatea financiară – se anunță a fi un succes răsunător: pe lângă discuțiile stârnite pe platformele de social media, hashtag-ul #Tokhit a depășit pragul de 10 milioane de vizualizări.

„O nouă eră a comunicării, mult mai accesibilă și mai creativă pentru creatorii de conținut, branduri sau utilizatorii de Social Media, asta urmează prin lansarea TOKHIT. Încercăm să ascultăm nevoile publicului, așa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o rețea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorilor. Îi vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica. TOKHIT va fi o schimbare de perspectivă atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru branduri, care vor avea ocazia să interacționeze cu publicul lor într-un mod mai creativ ca niciodată” – a declarat Andrei Ureche (Vandy), fondatorul proiectului.

TOKHIT: Prima rețea socială, construită pentru NFT-uri și Blockchain Gaming
Previzualizarea conceptului TOKHIT

Inovațiile și avantajele TOKHIT, rețeaua socială a viitorului

Aplicația este precum un univers cu propria sa economie, în care creatorii și utilizatorii pot folosi HITT Tokens pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa NFT-uri, pentru a debloca conținut premium și multe altele. Utilizatorii vor putea să-și creeze organic comunitățile, deoarece TOKHIT nu este construit în jurul unui model de business bazat pe publicitate.

Inovația este dublată de faptul că creatorii de conținut primesc automat Diamond Coins, prin activitatea lor, monede care pot fi transformate în bani reali. Procesul constă într-o evaluare obiectivă a conținutului, bazată pe inteligența artificială, care consideră interacțiunea altor utilizatori cu conținutul, pe lângă alte metode de calcul.

Un alt avantaj al utilizatorilor? Efectuarea plăților sigure către comercianți, folosind crypto-moneda HITT, care se convertește instantaneu la cursul valutar disponibil. Procesul este posibil mulțumită portofelului electronic pe care TOKHIT îl pune la dispoziție.

Blockchain Gaming și NFT-uri, într-un concept Socializează, Joacă și Câștigă

Jocurile fac parte din universul TOKHIT – iar interacțiunea cu ele, dar și cu alți utilizatori, devine un mod constructiv de a petrece timpul.

Fiecare utilizator poate folosi TOKHIT pentru a investi, cumpăra, vinde și comercializa obiecte digitale de colecție sau active alternative – pentru a câștiga bani rapid sau pe termen lung, mulțumită NFT-urilor și revoluției Web 3.0.

Nu în ultimul rând, TOKHIT lansează următoarea generație de Emojis: AirHugs. Datorită distanțării cauzate de pandemie, TOKHIT oferă posibilitatea de a trimite prietenilor îmbrățișări digitale. Pentru a crea un gest personal, fiecare AirHug este unic, iar numărul lor este limitat.

În arhitectura TOKHIT sunt esențiale confidențialitatea și securitatea datelor. Platforma este sigură, iar utilizatorii dețin puterea, mulțumită conceptului de descentralizare, care vine permanent odată cu tehnologia blockchain.

TOKHIT este un produs unic și inovator, unde utilizatorii pot să socializeze, să câștige bani în timp ce se joacă sau creează conținut – fiind astfel recompensați pentru lucrurile pe care iubesc să le facă.

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.

Exit mobile version