Trei startup-uri Web3 promițătoare au ieșit învingătoare în competiția de startup-uri Banking 4.0

Trei startup-uri Web3 promițătoare au ieșit învingătoare în competiția de startup-uri Banking 4.0

Câștigând primul loc în cadrul Competiției de Startup-uri Banking4.0, IXFI este lider în promovarea avansului tehnologiei Web3 și a adopției crypto. Alături de cei clasați pe locurile următoare, Banksters și Hodlezz, aceste startupuri Web3 deschid drumul către un viitor descentralizat, făcând progrese continue în peisajul crypto.

Banking 4.0, o conferință de top din industrie cunoscută pentru impactul ei transformativ al tehnologiilor Web3, este și un forum marcant pentru prezentarea progreselor din industria digitală.

Sprijinit de Banca Transilvania, evenimentul a atras atenția unor personalități de frunte, inclusiv Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România, Antony Welfare, Consilier strategic CBDC la Ripple Labs, Yoav Soffer, consilier al viceguvernatorului la Banca Israelului, și Cristian Onețiu, fondator și CEO la Unicorp Ventures, alături de alte nume importante din spațiul Web3. Prezența lor a subliniat importanța și sfera de acoperire a evenimentului în sectorul financiar.

În contextul acestui eveniment mai larg, @COINsiglieriRO a organizat Competiția de Startup-uri Banking 4.0, un forum dedicat afacerilor emergente în spațiul Web3. Acest eveniment particular, evidențiat în cadrul conferinței generale Banking 4.0, a servit ca o oportunitate pentru startup-uri de a câștiga recunoaștere și susținere în efortul lor de a modela lumea Web3.

Băncile și giganții Web2 investesc din ce în ce mai mult în startup-uri crypto și Web3, fiind conduși de potențialul și scalabilitatea acestora. Accentul în creștere pe conformitate subliniază maturitatea sectorului, atrăgând atenția sectorului tradițional.

La eveniment, 3 proiecte au fost în lumina reflectoarelor pentru abordarea lor de a aduce utilizatori în spațiul Web3. Aceste platforme au în comun trăsături precum caracteristicile produs-piață, o tracțiune semnificativă pe piață și o ideologie puternică axată pe comunitate. Acestea sunt:

IXFI, platforma de schimb crypto de generația 3.0 care a câștigat competiția pentru startup-uri Banking 4.0, și-a subliniat rolul major în transformarea spațiului financiar digital prin atragerea de utilizatori prin experiențe gamificate și recompensatoare. Acest triumf demonstrează dedicarea IXFI de a conecta tehnologiile financiare cu utilizatorii finali din lumea crypto.

Directorul de marketing al IXFI, Alex Arghirescu, a conturat strategia platformei pentru atragerea următorilor 10 milioane de utilizatori. Concentrându-se pe o combinație dinamică de gamificare și sisteme de recompense, Alex a subliniat angajamentul IXFI de a reduce decalajul între finanțele digitale și utilizatorii finali. Relevanța și potențialul strategiei IXFI au fost întâmpinate cu un interes semnificativ și recunoaștere.

La câteva puncte distanță de locul nr. 1 s-a clasat Banksters.com, un joc revoluționar Web2 și Web3 care combină entuziasmul tranzacționării financiare cu o experiență de joc unică în felul său.

Misiunea lor este de a îmbunătăți cunoștințele de tranzacționare printr-o experiență de joc imersivă. Banksters își conduce utilizatorii într-o călătorie în tranzacționarea criptomonedelor, oferindu-le înțelegere despre minerit și utilizarea NFT-urilor.

Jocul simulează dinamica tranzacționării reale, permițând jucătorilor să se angajeze în tranzacționare fără risc într-un mediu competitiv multiplayer. De asemenea, ajută jucătorii să înțeleagă cum funcționează tranzacționarea, de la selectarea criptomonedelor cu cel mai mare potențial la gestionarea portofoliilor, cu avantajul eliminării riscurilor financiare reale.

Hodlezz este platforma de care ai nevoie pentru monitorizarea criptomonedelor și NFT-urilor care a câștigat locul 3 în Competiția Startup. Drenea Marius, CEO al Hodlezz, a explicat în termeni simpli importanța monitorizării activelor Web3 și motorul care sugerează oportunități de piață pentru a rămâne înaintea jocului și a lua decizii informate. Hodlezz este una dintre cele mai bune aplicații de monitorizare a criptomonedelor care vă ajută să monitorizați și să capitalizați pe activele dumneavoastră gratuit.

Marius Drenea, CEO al Hodlezz, a menționat de asemenea că aplicația va permite un set de funcționalități pentru comunitățile web3 în viitorul apropiat, permițând membrilor să comunice mai ușor și să se conecteze în funcție de interesele lor web3 într-un mediu descentralizat sigur.

IXFI a primit un premiu de €112,000, confirmând originalitatea și viabilitatea pe piață a platformei. Banksters a primit €21,300, premiu care va fi folosit pentru a expune jocul unei audiențe mult mai mari. Hodlezz a primit al treilea premiu de €18,800, evidențiind valoarea adăugată în spațiul web3 printr-o aplicație inovatoare, ușor de utilizat și gratuită de monitorizare a criptomonedelor și NFT-urilor.

Cristian Andrei, Fondator și CEO al IXFI:

La IXFI, am dezvoltat o platformă intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul, care integrează lumea crypto în viața de zi cu zi. Facem finanțele digitale accesibile tuturor, inclusiv investitorilor profesioniști și celor noi în domeniul crypto. Prin intermediul viitorului nostru card IXFI, în parteneriat cu Visa, construim o punte între activele digitale și următoarea ta cafea, permițând utilizatorilor să-și folosească criptomonedele la peste 80 de milioane de locații din întreaga lume.

Alex Altgausen, CEO al Banksters:

Jocul nostru este unic și va schimba atât lumea jocurilor, cât și a tranzacționării. Banksters este gratuit și gata să fie folosit de oricine dorește să-și testeze abilitățile de tranzacționare.

Drenea Marius, Co-fondator și CEO al Hodlezz:

Credem cu adevărat că toată lumea ar trebui să aibă acces rapid, fiabil și gratuit la informațiile despre activele lor pentru a lua cele mai bune decizii. Acesta este motivul pentru care oferim Hodlezz gratuit și facem tot posibilul să-l îmbunătățim zilnic.

Pe măsură ce ne îndreptăm către Web3, IXFI, Banksters și Hodlezz și-au stabilit deja poziția ca startup-uri crypto în care merită să investești. Construirea în timpul unui bear market este o modalitate excelentă de a demonstra reziliența și de a se pregăti pentru valul următor de bull market. Realizări de acest fel pun bazele solide pentru dezvoltări viitoare – și consolidează un loc în Web3.

Acesta este un comunicat de presă. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version