Turneul Super Six: Sezonul cu premii tentante se încinge

Turneul Super Six: Sezonul cu premii tentante se încinge

6 este numărul norocos al acestui sezon, deoarece turneul Super Six este la apogeu. După încheierea ultimei trageri la sorți care a produs mulți câștigători, o nouă tragere la sorți este la orizont și este timpul să începi să te pregătești pentru ea.

În prezent, ne aflăm în al treilea interval al acestei promoții, care se va încheia în săptămânile următoare.15 norocoși vor fi desemnați câștigători la sfârșitul acestui interval pentru fiecare dintre cele șase turnee prezentate, unde câștigul cel mai mare ce poate fi obținut este de 50 mBTC.

În plus, la sfârșitul fiecărui dintre cele șase turnee, va fi organizată o altă tragere la sorți, iar 15 câștigători vor fi recompensați cu premii în funcție de selecția aleatoare a biletelor. Pentru această tragere, câștigul cel mai mare ce poate fi obținut este de 100 mBTC, în timp ce cel mai mic câștigabil este de 10 mBTC.

În cele din urmă, la sfârșitul acestei promoții, va fi organizată o tragere la sorți finală în care vor fi selectați 5 câștigători în funcție de selecția aleatoare. Această tragere finală oferă o recompensă mai mare, deoarece locul 1 va primi 300 mBTC, în timp ce locul 5 va primi 50 mBTC.

În total, se așteaptă ca 6 BTC să fie acordați în premii la sfârșitul acestei promoții. Prin urmare, nu ar trebui să ratezi această oportunitate.

Cum să câștigi premii la acest turneu?

Urmărește pașii de mai jos pentru a câștiga premii la acest turneu:

Nu uita, oricare dintre biletele promoționale poate fi ales aleatoriu, prin urmare, este mai bine să obții mai multe bilete promoționale pentru a-ți mări șansele de câștig.

Perioada promoțională

Ca în orice promoție 1xBit, există întotdeauna o dată limită. Pentru această promoție, termenul limită este stabilit la data de 29 mai, când începe al treilea interval al tragerii la sorți. Ai până în acel interval de timp pentru a profita de numeroasele premii care așteaptă să fie câștigate. Joacă acum și asigură-ți bilete pentru a-ți crește șansele de câștig!

De ce ar trebui să joci pe 1xBit?

1xBit se asigură că ai la dispoziție peste 50 de ligi de fotbal, cu mai mult de 200 de opțiuni de pariere pe care le poți alege, de la piețe de câștig, dublă șansă la piețe mai speciale, cum ar fi opțiunile de cornere.

Cu 1xBit care se bazează doar pe criptomonede ca mijloc de plată, poți fi sigur că vei primi plățile cu viteza luminii. Platforma se asigură, de asemenea, că jucătorii nu sunt blocați în niciun fel, deoarece acceptă peste 40 de criptomonede alternative.

Există doar câteva platforme de pariere acolo care îți garantează un bonus de bun venit la fel de generos ca cel oferit de 1xBit. Odată ce înregistrarea ta este completă ca utilizator nou pe platformă, poți beneficia de un bonus de bun venit de 300% la primele tale 1-4 depozite. Folosește codul SUPER1X și crește-ți bonusul la primul depozit!

1xBit face posibilă păstrarea anonimatului tău prin faptul că nu este necesar să furnizezi nicio informație KYC înainte și după înregistrare. Informațiile majore de care vei avea nevoie pentru a-ți înregistra un cont cu 1xBit sunt adresa ta de e-mail și parola.

Pregătește-te să joci pentru recompense și mai mari la turneul Super Six. Pentru mai multe informații despre promoțiile 1xBit, vizitează oricare dintre rețelele sociale de mai jos:

Twitter – https://twitter.com/1x_bit 

Instagram – https://www.instagram.com/1xbit/ 

Telegram – https://t.me/sportsbook_1xBit 

Telegram Contest Channel – https://t.me/Promo_1xBit

Acesta este un comunicat de presă plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version