Tzanca Uraganu intră, astăzi, 23.12, în metaverse

Alătura-te celui mai mare proiect actual din România și ia loc la masă cu starurile

Tzanca Uraganu intră, astăzi, 23.12, în metaverse

Revenim cu informații exclusive despre unul dintre cele mai mari proiecte actuale din lumea NFT-urilor. 

Tzanca Uraganu crește miza câștigurilor! Artistul anunță în exclusivitate lansarea perioadei de pre-vânzare a colecției sale NFT-TZU în valoare de 1000 de caractere, la prețul de doar 400 lei per caracter.

Restul de 9.000 de caractere vor fi lansate ulterior în timpul vânzării publice la un preț mai mare de aproximativ 500 de lei. Manelistul a cerut producătorilor să mărească beneficiile câștigate, aducând astfel multe completări proiectului. Ne-au fost comunicate inclusiv:

Una dintre cele mai avantajoase oportunități/ tehnici implementate în proiect este că deținătorul NFT-ului cu beneficiu final poate să-și revândă câștigul, prin tehnologia blockchain, unei persoane dispuse să-l valorifice, ceea ce îți oferă control asupra investiției tale.

În plus, pentru a simplifica procesul de cumpărare, dezvoltatorii au implementat plata direct cu cardul de credit, pe lângă plățile în crypto prin MetaMask. 

crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version