Ce este Sweatcoin? Tokenul move-to-earn care bate recorduri în spațiul cripto

Sweatcoin are potențialul de a vă revoluționa sănătatea, ajutându-vă în același timp să câștigați bani

SWEATCOIN

Indiferent dacă sunteți nou în spațiul crypto sau un investitor experimentat este important să țineți pasul cu tendințele. Una dintre cele mai interesante noi evoluții în spațiul crypto este crearea Sweatcoin.

Această criptomonedă are potențialul de a vă revoluționa sănătatea, ajutându-vă în același timp să câștigați bani.

Ce este Sweatcoin?

Sweatcoin este o aplicație move-to-earn care le permite utilizatorilor să-și transforme pașii în criptomonede. Pe măsură ce oamenii merg, ei câștigă tokenuri SWEAT pe care le pot schimba pentru recompense.

Moneda originală Sweatcoin a fost un token non-crypto. Când utilizatorii aplicației parcurgeau un anumit număr de pași, aceștia erau plătiți într-un token, care, la rândul său, putea fi răscumpărat pentru premii la companii precum Headspace și Audibile sau donat unor organizații caritabile. 

Cu toate acestea, deoarece tokenul Sweatcoin existent nu făcea parte din industria crypto, dar cel puțin în teorie avea unele dintre aceleași funcții, părea logic să exploreze posibilitatea de a crea un token crypto nativ pentru aplicația Sweatcoin.

Așadar, în aprilie 2022, a fost anunțat că aplicația Sweatcoin își va lansa propria criptomonedă. Tokenul Sweatcoin, cunoscut și sub denumirea de Sweat Economy, sau după simbolul SWEAT, se bazează pe blockchain-urile Ethereum (ETH) și Near Protocol (NEAR).

Sweat Economy este o aplicație web3 a aplicației existente web2 Sweatcoin – despre care echipa susține că este cea mai descărcată aplicație de sănătate și fitness din 58 de țări în 2022.

Aplicația Sweatcoin are peste 120 de milioane de utilizatori în Web2 și Web3. Când a fost lansat SWEAT, utilizatorilor anteriori li s-a permis să schimbe recompensele cu cantități echivalente de tokenuri SWEAT. 

De atunci, tot mai mulți oameni se înscriu. Spre deosebire de majoritatea criptomonedelor, în care utilizatorii trebuie să cumpere echipamente scumpe pentru a primi monede sau să-și mizeze deținerile pentru a primi recompense, utilizatorii Sweatcoin nu trebuie să cumpere echipamente scumpe de minerit sau să-și mizeze activele digitale pentru a câștiga SWEAT. În schimb, trebuie pur și simplu să se miște.

Cum funcționează Sweatcoin?

Pentru a profita de toate avantajele Sweatcoin, mai întâi veți avea nevoie de un cont, pe care îl puteți crea prin aplicația sau site-ul web Sweatcoin. Tot ce trebuie să furnizați este adresa de e-mail, numărul de telefon și prenumele. Odată ce aveți contul, va trebui să îl conectați la un dispozitiv care vă urmărește starea de fitness.

Sweatcoin funcționează în prezent cu smartphone-uri Android, iPhone și Apple Watch 2 și 3. Va trebui să aveți GPS-ul activat pentru ca aplicația să funcționeze. Deși aplicația Sweatcoin ia în considerare senzorii de mișcare ai dispozitivului dvs. atunci când recunoaște pașii, are nevoie de GPS de înaltă precizie pentru a vă confirma pașii. Fie că mergeți la jogging sau doar vă plimbați prin casă, aplicația Sweatcoin va putea număra fiecare pas pe care îl faceți.

Câți bani primești pentru 1.000 de pași?

În acest moment, utilizatorii câștigă 1 SWEAT pentru fiecare 1.000 de pași efectuați. Cu toate acestea, conform tokenomics Sweatcoin, ritmul de emitere a tokenului încetinește treptat. În 2023, 1.000 de pași vor genera 0,33 SWEAT, 0,19 SWEAT în 2024, 0,06 SWEAT în 2027 și 0,02 SWEAT în 2032.

Ce este Sweatcoin? Tokenul move-to-earn care bate recorduri în spațiul cripto

Platforma a impus o limită zilnică a numărului de tokenuri pe care un utilizator le câștigă, atenuând abuzul și asigurând că este sustenabil pe tot parcursul. Limita este în prezent de 10 tokenuri SWEAT pe zi, dar utilizatorii pot crește limita mizându-și tokenurile pentru a câștiga recompense de staking.

La momentul redactării acestui articol, 1 SWEAT valorează 0,027 dolari. Așadar, dacă efectuați 10.000 de pași pe zi veți primi 0,27 dolari. 

Cu toate acestea, mai există 2 posibilități prin care utilizatorii pot primi SWEAT.

Recompense zilnice | Sweatcoin

De asemenea, utilizatorii își pot crește puterea de câștig prin achiziționarea abonamentului premium (evaluat la 35,99 de dolari/an). Acest abonament elimină limita de pași și permite utilizatorilor să câștige puncte duble la fiecare pas.

Cu ce se diferențiază Sweatcoin de alte tokenuri move-to-earn?

Fără bariere de intrare: Pentru a atrage cea mai mare audiență posibilă, utilizatorii pot accesa Sweat Economy cu zero bariere de intrare, conform proiectului. Oricine poate începe să câștige recompense pentru menținerea în formă descărcând aplicația Sweatcoin

Comunitate masivă: Aplicația originală Sweatcoin are peste 120 milioane de utilizatori, dintre care peste 13 milioane au optat deja pentru cripto și au descărcat aplicația Sweat Wallet. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, un alt proiect move to earn, STEPN, a înregistrat 600.000 de portofele în 150 de zile.

Fluxuri multiple de venituri: spre deosebire de tokenurile M2E care pot lipsi de valoare intrinsecă și suferă de o inflație fulgerătoare, Sweatcoin și Sweat Wallet sunt neobișnuite, deoarece ambele au mai multe fluxuri de venituri. Aceasta include atât fluxurile B2B, cât și B2C, care alimentează aplicația și ajută platforma să-și mențină sustenabilitatea pe termen lung. Multe dintre aceste fluxuri de venituri vor duce, de asemenea, la arderea SWEAT, reducând treptat oferta în circulație.

Lansarea Sweat Economy bate recorduri în spațiul crypto

Cel mai mare airdrop

Sweat Economy a distribuit peste 4,7 miliarde de tokenuri SWEAT recent lansate celor 13,5 milioane de utilizatori Sweatcoin care au optat pentru a intra în Web3. Pentru mulți dintre acești utilizatori, aceasta este prima lor experiență cu Web3, ceea ce face din acest airdrop cel mai mare upgrade vreodată al utilizatorilor de la Web2 la Web3.

Pentru a facilita integrarea, Sweat Economy a lansat portofelul său Sweat, care este conceput special pentru a fi suficient de accesibil pentru mulți utilizatori Sweatcoin care nu au interacționat niciodată cu un blockchain înainte, dar suficient de puternic pentru a gestiona staking-ul de tokenuri, jocuri NFT și multe alte caracteristici stabilite pentru a alcătui Sweat Economy.

Cea mai descărcată aplicație în 51 de țări

Peste 2 milioane de utilizatori au descărcat și au activat aplicația Sweat Wallet în 72 de ore de la TGE. Sweat Wallet este al doilea cel mai folosit dApp din toate lanțurile de la lansare.

Pe parcursul săptămânii de lansare, aplicația Sweat Wallet a fost pe locul 1 în 51 de țări și pe locul 5 în 115 țări. În plus, aplicația originală Sweatcoin a fost în fruntea categoriei „Sănătate și fitness” pe tot parcursul anului 2022.

Cel mai rapid IDO care s-a vândut vreodată

Tokenuri SWEAT, în valoare de 1 milion de dolari, s-au vândut în mai puțin de 15 minute, devenind cel mai rapid Initial DEX Offering (IDO) care s-a vândut vreodată pe platforma DAO Maker. 

Concluzii

Pe scurt, aplicația Sweatcoin nu este o înșelătorie, iar ceea ce câștigați are valoare. Totuși, merită remarcat faptul că este nevoie de destul de mult efort pentru a câștiga SWEAT.

Dacă ești pasionat de mers sau alergător sau vrei să te încurajezi să te miști, Sweatcoin este o opțiune excelentă pentru tine.

În plus, aplicația promite că nu va vinde date către terți, ceea ce este liniștitor pentru unii utilizatori.

Exit mobile version