4,8 milioane USD Ridicați: Succesul de neoprit al presale-ului Bitcoin Dogs

4,8 milioane USD Ridicați: Succesul de neoprit al presale-ului Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs doboară record după record cu performanța extraordinară de care dă dovadă presale-ului său, reușind deja să ridice peste 4,8 milioane USD și să atragă atenția întregii comunități crypto. Acest proiect revoluționar care a lansat primul ICO de pe blockchain-ul Bitcoin, poate fi cu ușurință proiectul care dezlănțuie următorul trend din piață crypto: token-urile BRC-20.

Acest articol va explica de ce.

Proiectele bestiale lansate de Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs este un amestec uimitor de jocuri de noroc, o colecție NFT și un token atât de inovator încât șansa de a face profituri masive devine palpabilă. Cu Bitcoin Dogs, jucătorii, colecționarii și investitorii se pot bucura de emoția simulării digitale a animalelor de companie (da, la fel ca Tamagotchi) cu ajutorul securității de ultimă generație și a descentralizării oferite de tehnologia blockchain.

Proiectul introduce o experiență de joc inspirată de clasica nostalgie a anilor ’90, cu elemente ale recentului titlu GameFi, Axie Infinity, aruncate în mix. Jocul se folosește de competiții PvP și de o platformă socială prin care utilizatorii pot interacționa, concura și își pot crește împreună animalele de companie.

Și dacă universul Bitcoin Dogs nu era suficient de interesant, acesta aruncă în joc cea mai mare colecție de odrinals NFT eva, cu 10.000 de câini digitali unici, cu câteva specimene ultra rare aruncate în mix. Ca orice altă colecție NFT lansată în prezent, fiecăruia i se atribuie algoritmic un scor de raritate.

În timp ce cele mai multe NFT-uri și altcoin-uri sunt blocate pe rețele de modă veche, cum ar fi Ethereum sau Solana, Bitcoin Dogs readuce atenția înapoi la blockchain-ul de la care a început totul. Blockchain-ul OG, Bitcoin, oferă siguranță și un blockchain stabil care prezintă un nou standard în crypto, în timp ce proiectul ca întreg îmbină mai multe lumi de jocuri, NFT-uri, Web3 și tradiționalul crypto. Practic, Bitcoin Dogs le are pe toate. 

Cum funcționează

Bitcoin Dogs are cea mai bună ofertă de pe piață în materie de simulări digitale ale animalelor de companie. Jocul lor va fi o îmbinarea ideală a farmecului nosalgic dat de grafici pixelate în stil retro și bazele solide oferite de majoritatea blockchain-urilor moderne dispoibile.

Jucătorii vor avea grijă de câinii lor virtuali, îi vor antrena, îi vor hrăni ca pe niște adevărați regi, le vor amenaja adăposturile și le vor da o strălucire care i-ar face de rușine pe cei din familia Kardashian. În cazul în care un jucător îi oferă câinelui său o îngrijire superioară, câinele va putea începe să câștige bani adevărați prin obținerea de token-uri 0DOG și prin participarea la curse cu alți câini de nivel înalt.

O altă caracteristică importantă a Bitcoin Dogs este viitoarea sa colecție de NFT-uri, care poate fi comparată cu un spectacol canin în buzunarul tău. Colecționarii își vor putea etala câinii la Clubul Bitcoin Dogs, unde se pot întâlni cu alți pasionați de câini

NFT-urile oferite sunt generate algoritmic, asigurând diversitate și unicitate în rândul animalelor de companie digitale. Vor exista câteva rase ultra-rare, cum ar fi exclusivistul OG Dog, din care vor fi create doar 8 exemplare. Pe de altă parte, va exista o varietate de corcituri interesante, precum obișnuitul Sausage O Dog, dintre care 500 vor da din coadă în speranța de a fi adoptați.

Proprietarii își vor putea expune și comercializa NFT-urile ordinal, cu o taxă foarte mică de 0,5% din fiecare tranzacție urmând să ajungă într-un fond care va fi folosit pentru a susține site-ul și pentru a răsplăti comunitatea. 

Token-ul 0DOG este cheia magică care permite deținătorului acces la funcționalitățile de mai sus, acționând ca moneda care alimentează ecosistemul și care permite achiziționarea de NFT-uri, îngrijirea câinilor etc., etc., etc.

De ce presale-ul Bitcoin Dogs se dovedește a fi un mare succes

Nu cu mult timp în urmă, cryptosfera a fost martora unui proiect de Bitcoin Gaming numit Bitcoin Cats. Acesta avea o ofertă asemănătoare cu cea a Bitcoin Dogs. Mare diferență însă – nu oferea o monedă BRC-20 propriu-zisă pe blockchain-ul BTC. Acesta este elementul diferențiator care face Bitcoin Dogs să fie un proiect dezirabil.

Bitcoin Dogs oferă magia BTC cats – care a experimentat o perioadă de creștere rapidă și a atins 50 de milioane de dolari ca și volum de tranzacționare pe o durată de 24 de ore după aproxiamtiv o săptămână. Dar, comparativ cu BTC Cats, are avantajul colosal de a fi parte din blockchain-ul Bitcoin.

Învățând din experiența Bitcoin Cats și profitând de creșterea preconizată a NFT-urilor, Bitcoin Dogs este mai impresionantă decât un joint rulat de Snoop. Jocul său captivant, împreună cu șansa de a câștiga niște bani serioși doar pentru că ai grijă de câinele tău, va face ca jucătorii să se întoarcă zilnic pentru mai mult.

Și nici că se putea un moment mai bun pentru lansarea unui pre-sale ultra scurt de 30 de zile. Halving-ul Bitcoin, împreună cu premiera ETF-urilor Bitcoin, a determint piața crypto să crească vertiginos în acest moment. Investitorii trebuie să intre repede în cursă, înainte de a pierde ocazia de a participa nu numai la jocurile și distracțiile pe care le oferă Bitcoin Dogs, ci și la primul presale BRC-20 din istorie.

Faceți clic aici pentru a vizita site-ul Bitcoin Dogs și pentru a cumpăra token-uri 0DOG.

Exit mobile version