7,0 milioane de dolari Ridicați: Numărătoarea inversă finală a ICO-ului Bitcoin Dogs începe

7,0 milioane de dolari Ridicați: Numărătoarea inversă finală a ICO-ului Bitcoin Dogs începe

Bitcoin Dogs este primul ICO lansat vreodată pe blockchain-ul Bitcoin. Și chiar dacă acest proiect a fost introdus în urmă cu doar câteva săptămâni, a strâns deja uimitoarea sumă de 7,0 milioane de dolari și face pe toată lumea sa vorbească despre el. De ce? Pentru că investitorii au un mare FOMO legat de acest presale, deoarece îl văd ca pe o șansă unică pentru profituri masive, prima de acest tip.

Cu toate acestea, oportunitățile nu sunt disponibile la nesfârșit. Parcă mai ieri Bitcoin a atins acel moment istoric de 1 dolar. Astăzi, mult prea mulți din cryptosferă privesc înapoi și își spun „doar dacă”. Ei bine, astăzi există o șansă de a vă ispăși aceste păcate.

Câinii Bitcoin: O prezentare generală

Bitcoin Dogs este un token care, printre altele, permite accesul la o serie de beneficii technicolore glorioase. Deținătorii primesc un amestec unic de jocuri de tip „play-to-earn”, deținere de NFT-uri și interacțiune socială, făcându-l atractiv pentru gameri, iubitori de câini și entuziaști crypto. Acest videoclip ar trebui să vă ofere o idee mai clară despre vibe-ul proiectului.

În acest ecosistem, jucătorii adoptă, împerechează, cresc și antrenează câini digitali pentru a concura cu câinii digitali ai celorlalți utilizatori. Gândiți-vă la Axie Infinity sau Pokémon, dar pe steroizi și alimentat de rețeaua masivă blockchain a Bitcoin.

Ca și clasicii amintiți mai sus, câinii se dezvoltă și prosperă în funcție de nivelul de îngrijire zilnică pe care îl primesc de la proprietarii lor. Dacă distribuiți linkuri către aceste activități de îngrijire a animalelor de companie pe rețelele de socializare, obțineți niște recompense în joc. Simplu și ușor.

După ce ating anumite niveluri, câinii pot începe să își câștige întreținerea digitală și să producă token-uri 0DOG. De asemenea, ei pot începe să participe la curse de câini împotriva altor jucători: o modalitate suplimentară prin care potaia poate câștiga token-uri 0DOG pentru stăpânii lor.

Pe lângă toate aceste distracții, deținătorilor de 0DOG au la dispoziție o colecție NFT de 10.000 de câini crypto. Implementată pe blockchain-ul Bitcoin, această colecție are la bază două curente puternice: Bitcoin Ordinals, noul standard tehnologic pentru implementarea NFT-urilor Bitcoin, și piața NFT în plină revenire.

Deloc surprinzător, presale-ul revoluționar, în care sunt disponibile 900 de milioane de token-uri (corespunzătoare numărului estimat de câini de pe planetă), se vinde rapid.

Potențialul de creștere al Bitcoin Dogs și predicția prețului

Bitcoin Dogs este disponibil în prezent la un preț de 0,0343 USD. Dar nimeni nu știe cât de sus ar putea urca.

Experiența sa de joc fantastică îi oferă un potențial deosebit în spațiul GameFi, care se află în creștere rapidă. Se estimează că această piață va ajunge la o valoare de 90 de miliarde de dolari până în 2031, potrivit Business Research Insights, iar Bitcoin Dogs are totul pregătit pentru a profita de acest val. Adăugați la asta faptul că este primul ICO lansat pe Bitcoin, și există un potențial serios de creștere pentru această monedă.

În plus, în momentul de față, piața cryptografică are un trend destul de promițător, iar halving-ul Bitcoin este gata să împingă prețurile spre noi recorduri. A existat un salt masiv în valoarea token-urilor BRC-20, iar datele de la CoinGecko evaluează capitalizarea de piață a sectorului la o valoare uriașă de 2,8 miliarde de dolari la momentul scrierii acestui articol.

Dacă acest lucru nu este suficient de convingător, NFT-urile Bitcoin Dogs sunt emise pe Ordinals, o tehnologie care nu are decât un an vechime și care are mult loc să se dezvolte.

Din moment ce Bitcoin Dogs este adânc înrădăcinat în primul crypto, Ordinals și GameFi, 0DOG este privilegiat din toate punctele de vedere. Așadar, indiferent de ce secțiune a pieței crypto va exploda, este foarte probabil ca 0DOG și deținătorii săi să profite de o parte din acțiune.

Alăturați-vă haitei

Presale-ul înfloritor al Bitcoin Dogs se va încheia în curând, iar numărătoarea inversă a început deja, cu planuri îndrăznețe la orizont; toate detaliile sunt în whitepaper. Aproximativ 900 de milioane de token-uri sunt puse la bătaie, iar dacă investitorii nu le cumpără pe toate, token-urile rămase vor fi distruse pentru a crește valoarea monedei.

Numărul impresionant de urmăritori de pe rețelele de socializare/comunitatea pe care adunata într-un timp atât de scurt este suficient pentru a face orice influencer în devenire să roșească de invidie. Proiectul are peste 80 de mii de urmăritori pe Twitter, peste 16 mii de membri Telegram, iar o mulțime de influenceri laudă deja Bitcoin Dogs.

Un val de investitori se agită într-un fel care amintește de echivalentul virtual al unei reduceri de Black Friday. Totuși, această oportunitate este pe cale să se închidă. Presale-ul se încheie pe 15 martie, iar prețurile cresc la fiecare 72 de ore până la această dată. După care, Bitcoin Dogs se va îndrepta spre cele mai mari exchange-uri.

Faceți click pentru a vizita site-ul Bitcoin Dogs și pentru a cumpăra 0DOG.

 

Exit mobile version