Bonkbot vs. Bitbot – Bătălia dintre cele mai mari câștiguri Crypto din anul 2024

Bonkbot vs. Bitbot - Bătălia dintre cele mai mari câștiguri Crypto din anul 2024

Două platforme crypto – Bonkbot și Bitbot, se luptă pentru a obține supremația pe piața roboților de tranzacționare de pe Telegram. La fel ca Bonkbot, Bitbot este un proiect promițător în plină expansiune. După ce a ridicat 721 mii dolari in presale-ul său, 300 de milioane de token-uri au rămas disponibile pentru potențiali investitori. Citiți mai departe pentru a determina care proiect este cel mai bine poziționat pentru câștiguri masive în 2024.

Ce sunt roboții de tranzacționare de pe Telegram?

Roboții de tranzacționare de pe Telegram sunt programe software care funcționează în cadrul Telegram și execută tranzacții crypto pe baza unor configurații prestabilite. Aceștia sunt, de asemenea, unul dintre conceptele cu cea mai rapidă creștere din industria crypto. 

Prin intermediul roboților de tranzacționare de pe Telegram s-au tranzacționat token-uri crypto în valoare de aproximativ 8,5 miliarde de dolari, iar sectorul se mândrește cu o capitalizare de piață de aproape 0,5 miliarde de dolari, potrivit CoinMarketCap. 

Având în vedere actuala tendință de creștere a pieței crypto, este de așteptat ca piața roboților de tranzacționare de pe Telegram să atragă mai mulți utilizatori, continuând-și astfel creșterea. Bonkbot și Bitbot sunt considerate ca fiind proiectele care vor beneficia cel mai mult de pe urma acestei evoluții. Dar care sunt diferențele dintre acestea?

Bonkbot vs Bitbot: O comparație detaliată 

Securitate

Securitatea este un aspect deosebit de important pe piața de tranzacționare de pe Telegram. Majoritatea boților abordează tranzacționarea într-o manieră custodială și nu vor funcționa până când utilizatorii nu fac o depunere în prealabil. Traderii trebuie să aibă încredere că activele lor sunt în siguranță. Dar, ocazional, această încredere este trădată. 

În octombrie 2023, Unibot, unul dintre boții de top din acest sector, a fost piratat, iar peste o jumătate de milion de dolari americani din fondurile utilizatorilor au fost furați. O sumă similară a fost pierdută în aceeași lună, când Maestro, un alt bot de top, a fost exploatat. Furturile și pirateria cibernetică pot fi o sursă reală de îngrijorare în acest sector. 

Bonkbot operează, de asemenea, în aceeași manieră custodială. Plângerile utilizatorilor de pe forumurile online variază de la tranzacții întârziate până la unele mai alarmante, cum ar fi dispariția monedelor crypto. Potențialele probleme de securitate ale Bonkbot pot afecta percepția publică a acestuia, împiedicându-i potențialul de creștere și dezvoltarea.

Bitbot, în schimb, este primul robot de tranzacționare non-custodial de pe Telegram. Având la bază tehnologie avansată de la KnightSafe, un serviciu descentralizat, acesta garantează că nicio altă entitate nu are acces la fondurile utilizatorilor până când tranzacțiile sunt finalizate, asigurând o experiență de tranzacționare sigură și lipsită de griji pe Telegram. 

Funcții avansate de tranzacționare 

Atât Bonkbot, cât și Bitbot oferă tranzacții crypto rapide, transparente și automate prin intermediul aplicației Telegram. Bitbot are, de asemenea, o funcție de tranzacționare prin copiere care imită tranzacțiile celor mai de succes utilizatori. În plus, acesta oferă un instrument de sniping cu inteligență artificială care identifică proiecte crypto mai puțin cunoscute, la prețuri avantajoase, chiar înainte ca acestea să prezinte o tendință de creștere a prețurilor.

Comunitate și alte beneficii 

Bonkbot a fost creat de proiectul BONK și este special conceput pentru tranzacționarea de token-uri în ecosistemul Solana. Acesta beneficiază de expunere și atenție din partea acestui sector al comunității crypto, ceea ce tinde să joace un rol major în dezvoltarea sa. 

În schimb, Bitbot se bucură de atenția întregii industrii crypto. Invezz l-a numit printre „cryptomonedele de top din 2024”, CoinMarketCap îl numește „cel mai bun din cele două lumi”, iar Bankless Times spune că „duce tranzacționarea crypto la următorul nivel”. 

În plus, Bitbot are un program impresionant de distribuire a veniturilor, prin care deținătorii token-urilor pot obține până la 50% din comisioanele generate de platformă. În prezent, se află în etapa 4 de presale, iar investitorii inițiali au șanse să obțină profituri decente din investițiile lor. 

Câștigătorul incontestabil 

Securitatea robustă oferită de Bitbot, funcțiile excepționale de tranzacționare și multiplele beneficii îl plasează în fața lui Bonkbot în spațiul roboților de tranzacționare de pe Telegram. 

Sectorul roboților de tranzacționare de pe Telegram valorează 0,5 miliarde de dolari, iar Bitbot ar putea câștiga o parte masivă din cota de piață. Dacă boți de top precum Unibot și Banana Gun se laudă cu o capitalizare de piață substanțială de 54 de milioane de dolari și, respectiv, 50 de milioane de dolari, imaginați-vă cât de mare ar putea ajunge Bitbot, cu funcționalitățile sale superioare. 

Nu pierdeți ocazia!

Ca pionier al industriei, Bitbot este într-o poziție ideală pentru a-și maximiza beneficiile de pe urma pieței crypto care este în continua creștere. Proiectul a început deja să genereze o tracțiune impresionantă, având peste 100.000 de urmăritori pe X si peste 6.000 de membri pe canalul lor oficial de Telegram.

Investitorii se îngrămădesc pentru șansa de a achiziționa unul dintre cele 300 de milioane de token-uri rămase disponibile. Oferite la un preț de doar 0,0116 USD per token, investitorii inițiali pot obține unele dintre cele mai mari câștiguri  de pe piața crypto în 2024.

Pentru a afla mai multe și pentru a achiziționa token-urile BITBOT, vizitați site-ul oficial.

Exit mobile version