Cele mai bune 12 criptomonede de cumpărat acum în 2023

Cele mai bune 12 criptomonede de cumpărat acum în 2023

Experții prezic că 2023 va fi anul în care piața criptografică începe în sfârșit să se relaxeze, după experiențele tumultoase din 2022, când piața în scădere s-a instalat cu fermitate, reducând miliarde de dolari din valoarea monedelor.

Deși este puțin probabilă o revenire la piața în creștere din 2021, revenirea monedei Bitcoin (BTC) la peste 20.000 USD a făcut ca mai multe alte monede să înregistreze câștiguri în primele săptămâni ale anului 2023. Într-adevăr, prețurile sunt încă suficient de scăzute pentru ca investitorul isteț să obțină câștiguri semnificative în lunile și anii următori, înainte de următorul eveniment de înjumătățire a Bitcoin de anul viitor.

Iată cele mai bune 12 criptomonede de cumpărat în 2023 pentru a obține câștiguri semnificative până la sfârșitul anului și mai departe:

Chancer – O aplicație pentru piețele predictive descentralizate care revoluționează pariurile

Ce este Chancer?

AltSignals (ASI) – Liderul semnalelor de tranzacționare care utilizează puterea inteligenței artificiale

Chancer este un nou facilitator de pariuri Web3 bazat pe blockchain și prima aplicație pentru piețele predictive descentralizate din lume. Chancer se diferențiază de casele de pariuri tradiționale prin simpla eliminare a casei, plasând pariurile în mâinile utilizatorilor platformei. Platforma le permite utilizatorilor să facă pariuri private între prieteni sau familie, sau pariuri publice pe evenimente mari, cum ar fi Superbowl sau finala Ligii Campionilor, pe care oricine poate paria, având potențialul de a deveni virale.

Atractivitatea Chancer constă în faptul că utilizatorii dețin controlul total asupra pariurilor lor și pot participa ca o comunitate la Web3 fără a pierde în fața unei case de pariuri, o caracteristică care probabil va cuceri pasionații de sport și de pariuri. Introducerea criptomonedelor face ca proiectul să fie și mai interesant, deoarece investitorii ar putea obține venituri importante dacă achiziționează token-ul la momentul potrivit.

Motive pentru care ar trebui să iei în vedere cumpărarea de CHANCER

Toate pariurile din sistem sunt plasate în token-uri CHANCER, dând astfel posibilitatea ca prețul lui Chancer să crească vertiginos și, prin urmare, să răsplătească investitorii timpurii cu câștiguri mari. Având în vedere că în 2022 industria jocurilor de noroc și a pariurilor avea o valoare de aproximativ 63.53 miliarde USD, potențialul ca Chancer să ia avânt și să devină profitabil pare probabil. 

În mod unic, Chancer va fi condus de capacitatea de comunicare în timp real a WebRTC, alimentată de Google, pentru a deschide streamingul live pentru comunitatea de creare a pieței Chancer. În plus, platforma va avea moderatori de piață imparțiali, asigurându-se că toate rezultatele sunt corecte și echitabile pentru toate părțile implicate.

Beneficiile nu se opresc aici. Chancer crede în recompensarea utilizatorilor săi și, prin urmare, va oferi token-uri CHANCER pentru simpla utilizare a platformei, precum și un sistem de Share2Earn, miză și taxe reduse pentru cei care creează și participă în cadrul pieței, ceea ce o va face rentabilă pentru cei care utilizează frecvent platforma. O altă modalitate de a obține un venit pasiv prin intermediul Chancer este de a deveni un validator de noduri. CHANCER ar putea fi o investiție bună pentru cei care doresc să câștige și să fie recompensați pentru simpla participare. 

Riscurile investiției în CHANCER

În mod evident, există riscuri în a investi în proiecte noi de criptomonede precum CHANCER, care este pe cale să își lanseze presale-ul. Cu toate acestea, având în vedere dimensiunea industriei și atractivitatea faptului că nu există nicio casă sau casă de pariuri în fața căreia să pierzi, Chancer ar putea avea un viitor profitabil în rândul pasionaților de pariuri și al investitorilor deopotrivă.

>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Chancer aici <<<

Shiba Memu — O monedă meme cu utilitate reală

Ce este Shiba Memu?

Shiba Memu este o monedă meme nou-nouță bazată pe drăguțul câine japonez, Shiba Inu, care îi va atrage pe mulți datorită interfeței sale adorabile. Cu toate acestea, Shiba Memu este mai mult decât se vede – intenționează să perturbe piața monedelor meme, revoluționând în același timp marketingul. Folosind tehnologia blockchain și AI, Shiba Memu își propune să automatizeze sarcinile de marketing de obicei consumatoare de timp, producând mai mult conținut decât peste 100 de agenții reunite pe toate platformele, de la articole de PR la postări pe rețelele sociale și multe altele.

Prin intermediul inteligenței artificiale, Shiba Memu învață din strategiile de marketing de succes, își scrie propriul PR și se promovează pe forumuri și rețele sociale relevante. Va putea genera conținut pe baza datelor pe care AI-ul său le analizează continuu, publicând acest lucru pe mai multe platforme online. Apoi va monitoriza și analiza succesul eforturilor sale de marketing și le va ajusta în consecință, învățând și îmbunătățind constant conținutul pentru a optimiza rezultatele. Învățarea automată îi permite lui Shiba Memu să personalizeze tot conținutul pentru orice public, crescând astfel implicarea și conversiile.

Motive pentru care ar trebui să vă gândiți să cumpărați SHIBA MEMU

Shiba Memu își propune să devină o putere de marketing și, pe măsură ce tot mai multe industrii îmbrățișează puterea AI, ar putea fi bine plasată pentru a schimba complet modul în care marketerii își fac treaba. Prin automatizarea multor sarcini banale și consumatoare de timp, va permite marketerilor să se concentreze asupra altor eforturi și domenii de creștere.

Spre deosebire de multe alte monede meme, care se bazează pur și simplu pe devenirea virală și apoi își pierd dramatic din valoare odată ce hype-ul se stinge, SHIBA MEMU are o utilitate reală și, prin urmare, are potențialul de a deveni o investiție pe termen lung. Fanii meme și entuziaștii cripto care doresc să investească într-o monedă meme ar trebui să ia în considerare Shiba Memu; nu numai că este distractiv și drăguț, dar are un caz de utilizare puternic și ar putea oferi câștiguri sănătoase.

Riscurile investiției în SHIBA MEMU

Toate investițiile cripto au riscuri asociate acestora. Cu toate acestea, spre deosebire de alte monede meme, Shiba Memu are potențialul de a rămâne puternic și de a crește în valoare datorită utilității sale, ceea ce o face o investiție mai sigură decât mulți dintre colegii săi de monede meme.

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Shiba Memu aici <<<

Ce este AltSignals?

AltSignals este un furnizor de semnale de tranzacționare lider în industrie, care utilizează cea mai avansată tehnologie AI pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune instrumente de tranzacționare care să le maximizeze eficiența și rezultatele de tranzacționare.

Semnalele de tranzacționare ale platformei sunt puse în funcțiune de noul set de instrumente de tranzacționare Actualize AI, care combină câteva dintre cele mai recente tehnologii bazate pe AI pentru a oferi utilizatorilor cele mai recente semnale de tranzacționare. Actualize AI folosește procesul de machine learning, modelarea predictivă și procesarea limbajului natural (NLP) pentru a parcurge continuu piețele 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune informații de tranzacționare.

AltSignals își sporește oferta prin lansarea monedei sale native ASI, alături de Actualize AI Club, care va oferi membrilor săi acces timpuriu și exclusiv la oportunitățile profitabile de presale și vânzări private din Web3. Acesta este doar unul dintre numeroasele beneficii destinate deținătorilor de monede ASI.

De ce să cumperi ASI

Presale-ul token-ului ASI este una dintre cele mai interesante ICO-uri din 2023. Prin lansarea presale-ului token-ului la prețul de doar 0.0012 USD pe token, ASI oferă un potențial de creștere enorm, deoarece AltSignals se poziționează ca furnizor principal de semnale de tranzacționare precise, bazate pe inteligență artificială.

Comunitatea ASI va beneficia de sprijinul masiv al unei platforme consacrate și de mare încredere, lansând cel mai probabil prețul token-ului, care va crește de la 0.012 USD la 0.02274 USD în timpul presale-ului, la un nivel stratosferic atunci când va ajunge pe burse, precum Uniswap.

Riscurile investiției în ASI

Riscurile de a investi în proiecte noi precum ASI în presale sunt minime. În primul rând, forțele pieței au un impact mult mai redus, ceea ce înseamnă că orice condiții negative de piață vor avea un efect neglijabil asupra prețurilor în comparație cu proiectele deja consacrate. Există riscul ca, în cazul în care se produce o nouă prăbușire a criptomonedelor înainte ca ASI să ajungă pe burse, prețul să se prăbușească imediat. Acest lucru este atenuat de faptul că prețul scăzut de listare va minimiza orice pierderi.

>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați AltSignals aici <<<

Metacade (MCADE) – Cea mai bună nouă monedă GameFi

Ce este Metacade?

Metacade este o platformă de jocuri blockchain nouă, care are ca scop să aducă împreună pasionații de jocuri cu fanii criptomonedelor. Această arcadă virtuală online va găzdui cea mai extinsă gamă de jocuri de arcadă clasice, alături de cele mai noi și mai inovatoare jocuri, care utilizează pe deplin tehnologia Web3 și mecanica de neegalat play-to-earn (P2E).

Pe lângă gama vastă de jocuri și motorul P2E excepțional, Metacade plasează comunitatea în centrul planurilor sale de poziționare în fruntea GameFi. Posesorii de token-uri MCADE vor beneficia de o utilitate remarcabilă și acces la diverse oportunități de a obține venituri pasive, cum ar fi Create2Earn, Compete2Earn și Work2Earn. Fiecare inițiativă stimulează utilizatorii să interacționeze cu hub-ul în moduri diferite, câștigând totodată recompense criptografice.

De ce să investești în MCADE?

Token-ul nativ MCADE al Metacade este o oportunitate de investiție extraordinară. Tokenomica excelentă a monedei și nivelurile ridicate de utilitate încorporată reprezintă o perspectivă atractivă pentru investitori.

Similar, programul lor revoluționar Metagrants, care oferă fonduri criptografice pentru ca dezvoltatorii să creeze noi jocuri exclusiv pentru Metacade, va stimula creșterea platformei și industria jocurilor criptografice. 

Dezvoltatorii pot depune cereri pentru a primi finanțare pe care comunitatea le votează. Ideile care obțin cel mai mult sprijin intră în producție, cu alte cuvinte, comunitatea are puterea de a vedea jocurile dorite devenind realitate. Prin urmare, MCADE este o criptomonedă interesantă și unică de cumpărat.

Riscurile investiției în MCADE

Cu o ofertă fixă de token-uri și cu numeroase beneficii pentru publicul larg, cererea pentru token-ul MCADE va crește brusc și va determina creșterea prețului. Desigur, toate investițiile sunt amenințate de fluctuațiile generale ale pieței, reprezentând cel mai important risc pentru investitorii care iau în considerare achiziționarea MCADE.

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Metacade aici <<<

Ethereum (ETH) – Gigantul Blockchain care aduce noi actualizări interesante

Ce este Ethereum?

Ethereum este cea mai mare monedă altcoin în baza capitalizării de piață și rămâne principalul furnizor de blockchain din lume. Este un lanț descentralizat open-source cu o funcționalitate excelentă a contractelor inteligente, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință aplicații descentralizate (dApps).

Ethereum și-a văzut amenințată serios poziția de lider în furnizarea de blockchain, consensul său inițial de nivel 1 de tip proof-of-work (PoW) dovedindu-se costisitor, ineficient și lent în comparație cu platformele mai noi și mai moderne. Multe din aceste probleme au fost rectificate în 2022, prin actualizarea Shanghai, care a oferit o tranziție la mecanismul mult mai puțin complicat proof-of-stake (PoS).

De ce să investești în ETH

Recenta creștere a valorii ETH reflectă o îmbunătățire generală a piețelor criptografice globale, dar poate fi atribuită și succesului implementării Ethereum 2.0. Ethereum susține că tranziția la mecanismele de consens PoS reduce consumul de energie cu aproximativ 99,95% față de consensul PoW anterior, ceea ce face din ETH o propunere mult mai atractivă.

Alte noutăți urmează să fie lansate în 2023 și 2024, cum ar fi un nou mecanism de sharding care va extinde capacitatea de stocare a datelor Ethereum, va crește scalabilitatea și va reduce taxele de rețea. Aceste noi funcționalități par să consolideze Ethereum ca lider mondial în materie de blockchain pentru mulți ani.

Riscurile investiției în ETH

Faptul că Ethereum este strâns legat de Bitcoin face ca această monedă să fie una dintre cele mai vulnerabile la fluctuațiile generale ale pieței, ceea ce înseamnă că prețul ETH este afectat semnificativ de piața în scădere. În plus, mai multe guverne au în vedere introducerea reglementării piețelor criptografice. Orice reglementare care înăbușă libertatea de care se bucură marile nume criptografice, precum Ethereum, ar putea avea un impact negativ asupra prețului ETH.

Binance Coin (BNB) – Smart Chain susținut de un gigant de schimb centralizat

Ce este Binance Coin?

Binance este cunoscut mai ales drept bursa criptografică centralizată dominantă, găzduind cel mai mare număr de tranzacții globale. Cu toate acestea, pe lângă bursă, Binance a cheltuit sume semnificative pentru a-și dezvolta ecosistemul pentru a produce propriul blockchain, Binance Smart Chain, alimentat de token-ul BNB.

Cu sprijinul unui gigant criptografic în Binance, Binance Smart Chain a parcurs un drum lung într-un timp scurt. Binance Smart Chain este semnificativ mai centralizat decât altele, cum ar fi Ethereum, dar oferă comisioane de tranzacție de la doar 0.02 USD și timpi rapizi. Aceasta a făcut ca platforma blockchain a Binance să fie enorm de populară cu mai multe proiecte noi, de la burse descentralizate la NFT și monede meme.

De ce să cumperi BNB

Binance Smart Chain are o funcționalitate excelentă pentru a susține contractele inteligente, pe care mai multe proiecte existente le-au folosit deja. Și totuși, taxele de gaz extrem de scăzute par că fac din Chain o destinație tot mai populară pentru mai multe proiecte noi în anii următori.

Deținătorii de token-uri BNB au, totodată, posibilitatea de a-și miza monedele BNB, cu șansa de a obține venituri pasive, deoarece monedele lor susțin tranzacțiile pe platformă. Această cale de acces la piață cu costuri reduse, eficientă și sigură pentru dezvoltatori ar putea continua să ofere randamente excelente pentru investitorii în BNB. Deși BNB are deja o capitalizare de piață ridicată, există un potențial semnificativ pentru randamente excelente, pe măsură ce Binance Smart Chain stimulează creșterea în industriile criptografice.

Riscurile investiției în BNB

Capitalizarea puternică a pieței Binance și marja de creștere o fac o perspectivă atractivă pentru investitorii care caută o monedă consacrată. Cu toate acestea, oferta multistratificată a Binance îi expune la un risc mai mare de devalorizare nu doar când condițiile de scădere afectează piețele criptografice, dar dacă o parte a ecosistemului lor eșuează, încrederea în întregul proiect Binance va fi afectată în mod semnificativ.

Cardano (ADA) – Rețeaua blockchain foarte scalabilă

 Ce este Cardano?

Creat de fostul co-fondator al Ethereum, Charles Hoskinson, Cardano este un blockchain construit pe rezolvarea unora dintre limitările Ethereum. Hoskinson și echipa de dezvoltare au efectuat cercetări amănunțite atunci când au proiectat Cardano, toate acestea fiind evaluate de academicieni pentru a asigura calitatea codării și a funcționalității platformei.

Două dintre limitările semnificative ale Ethereum la care Cardano a oferit alternative sunt viteza și costul de validare a tranzacțiile prin mecanismul de consens proof-of-stake, în comparație cu proof-of-work al ETH, dificil de gestionat. În plus, arhitectura stratificată a Cardano, care conține Cardano Settlement Layer (CSL) și Cardano Computation Layer (CCL), permite ca procesarea tranzacțiilor și găzduirea dApps să fie împărțite pe rețele diferite.

Această abordare pe niveluri oferă dezvoltatorilor o scalabilitate și o flexibilitate considerabil mai mari, reducând puterea de calcul necesară pentru a mina block-uri, ceea ce duce la un mai mare control descentralizat al rețelei.

De ce să cumperi ADA

Caracterul revoluționar al blockchain-ului Cardano a creat rapid un grup de adepți loiali, făcându-l una dintre cele mai active platforme de nivel 1 pentru dezvoltarea dApp. Cu proiecte care variază de la monede meme și NFT-uri la soluții DeFi, dezvoltatorii au încredere în platforma Cardano ca fiind una dintre cele mai sigure și flexibile, în ciuda noilor versiuni recente ale Ethereum.

Această reputație în plină expansiune atrage tot mai mulți dezvoltatori pe platformă pentru a construi noi proiecte, ceea ce duce la o potențială schimbare în numărul de tranzacții efectuate pe platformă și la creșterea prețului ADA.

Riscurile investiției în ADA

Câteva amenințări vizibile se întrevăd pentru Cardano, în ciuda profilului său ridicat și a ofertei sale calitative. Având în vedere că Ethereum lucrează alert pentru a dezvolta noi funcționalități, dezvoltatorii ar putea să se îndepărteze de Cardano în favoarea colosului blockchain.

În plus, capitalizarea ridicată a pieței ADA ar putea limita randamentele pe care le primesc investitorii, mai ales în condițiile în care multe dintre proiectele găzduite se află în primele etape de dezvoltare.

Ripple (XRP) – Criptomoneda bancară de top

Ce este Ripple?

Ripple este o soluție DeFi bine-cunoscută, înființată în 2012, care utilizează propria platformă RippleNet pentru a facilita plățile transfrontaliere internaționale. Token-ul nativ XRP alimentează sistemul cu lichidități și ca monedă punte pentru a genera venituri, deoarece Ripple încearcă să se impună în fața sistemului SWIFT, relativ scump și consumator de timp.

Având în vedere că mai mulți susținători de renume, cum ar fi Banca Angliei și Santander, fie profită de Ripple pentru a alimenta plățile internaționale la costuri semnificativ mai mici și cu timpi de tranzacție de câteva secunde, în loc de câteva zile, fie testează soluțiile Ripple, XRP ocupă un loc în topul primelor zece criptomonede în baza capitalizării de piață.

De ce să cumperi XRP

Mulți investitori au fost descurajați de procesul în curs intentat de Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA împotriva Ripple, care îi contestă validitatea de criptomonedă descentralizată. Cu toate acestea, giganții financiari globali continuă să se îndrepte către Ripple, oferind platformei un acces fără egal la unii dintre cei mai mari mastodonți bancari globali.

Această susținere, alături de comunitatea loială Ripple, i-a convins pe mulți că procesul va fi în favoarea Ripple. În acest caz, analiștii se așteaptă ca prețul XRP să crească vertiginos, deoarece tot mai mulți clienți se vor îndrepta către Ripple ca alternativă la status quo.

Riscurile investiției în XRP

Cea mai mare putere potențială a Ripple este și cel mai mare risc al său. Deși plafonul de piață ridicat pe care îl are în prezent poate limita randamentele investitorilor Ripple, cea mai importantă amenințare pentru XRP este reprezentată de consecințele procesului intentat împotriva Ripple.

Deși decizia este așteptată mai târziu în 2023, impactul ar putea apărea mai devreme.

Solana (SOL) – Un protocol de nivel 1 remarcabil care continuă să se dezvolte

Ce este Solana?

Solana este un furnizor de blockchain de nivel 1 dezvoltat similar cu Cardano pentru a contesta monopolul Ethereum ca furnizor de protocol de nivel 1, oferind soluții la unele dintre problemele cu care dezvoltatorii s-au confruntat atunci când au folosit Ethereum.

Marea diferență dintre Solana și Cardano constă în utilizarea revoluționară a unui mecanism de consens de tip proof-of-history alături de proof-of-stake pentru a oferi scalabilitate și flexibilitate excelentă, dovedindu-se mai ieftin, mai rapid și cu o capacitate tranzacțională mult mai mare decât Ethereum. Solana este unul dintre cei mai mari contestatari ai dominației copleșitoare a Ethereum în spațiul blockchain.

De ce să cumperi SOL

Rețeaua Solana este alimentată de moneda nativă SOL și a devenit lanțul preferat pentru multe proiecte în ultimii ani. Una dintre cele mai mari utilizări ale Solana a fost în domeniul imobiliar digital, un domeniu în care Ethereum încă domină incontestabil, dar în care scalabilitatea suplimentară a Solana oferă o alternativă convingătoare pentru dezvoltatori.

SOL este o monedă care pare să aibă o marjă de manevră semnificativă pentru a-și crește capitalizarea de piață în următorii ani pentru a provoca Cardano, în special dacă continuă să atragă un număr tot mai mare de proiecte și dezvoltatori noi pe platforma sa. Pe măsură ce aceste noi proiecte ajung la maturitate, valoarea SOL va crește.

Riscurile investiției în SOL

Deși Solana a perturbat spațiul blockchain, s-a dovedit uneori a fi cel mai mare dușman al său. În mai multe rânduri, rețeaua a fost forțată să se oprească pentru a permite rezolvarea în întregime a problemelor. Eșecul pe termen lung de a rezolva aceste probleme și de a oferi dezvoltatorilor o rețea stabilă se va întoarce în cele din urmă împotriva lor, proiectele urmând să plece în altă parte pentru consensul lor de contracte inteligente.

Shiba Inu (SHIB) – Cea mai bună monedă pentru monedele meme ETH-20

Ce este Shiba Inu?

Shiba Inu este un proiect blockchain de monede meme care s-a inspirat din Dogecoin, dezvoltând o comunitate pasionată de susținători. Ca urmare, moneda nativă SHIB a avut performanțe peste așteptări. Acum câștigă tracțiune ca token de guvernare după ce a dezvoltat o platformă care permite utilizatorilor să mizeze pe soluția sa DeFi.

Deși monedele meme au adesea o atracție limitată pentru fanii criptomonedelor și, uneori, nu au utilitate, SHIB a rămas pe poziție în timpul pieței în scădere din 2022, depășind valurile de volatilitate pentru a rămâne ferm în primele 20 de criptomonede în baza capitalizării de piață de-a lungul timpului.

De ce să cumperi SHIB

Deși mulți investitori rămân sceptici cu privire la utilitatea oferită de SHIB, plasând-o lângă alte monede meme cu valoare redusă, fanii susțin că SHIB este o monedă excelentă disponibilă la un preț extrem de redus, mai ales acum că Shiba Inu a creat o soluție DeFi pentru a umple lipsa de utilitate.

În plus, SHIB culege beneficiile implementării sale pe Ethereum, care oferă securitate, stabilitate și funcționalitate sporită datorită tranziției Ethereum la consensul proof-of-stake.

Riscurile investiției în SHIB

În contrast cu optimismul afișat de adepții SHIB, scepticii semnalează volatilitatea monedelor meme pe piețele criptografice, cu vârfuri și coborâșuri semnificative în performanța prețurilor. Deși Shiba Inu va încerca să stabilizeze această volatilitate cu soluția sa DeFi, există riscul ca aceasta să își plaseze toate pariurile pe o singură carte cu risc ridicat, fără nicio garanție a succesului.

Polygon (MATIC) – Un blockchain transformator care facilitează interoperabilitatea

Ce este Polygon?

Polygon, fostă Matic Network, este o soluție blockchain de nivel 2 care se bucură de sprijinul marilor nume criptografice Coinbase și Binance. A fost înființată pentru a stimula adoptarea criptomonedelor prin rezolvarea problemelor actuale de scalabilitate pe blockchain. Polygon reușește acest lucru prin combinarea cadrului Plasma și a mecanismului de consens proof-of-stake.

Ca urmare, Polygon susține că se pot realiza până la 65.000 de tranzacții pe secundă pe unul dintre lanțurile sale secundare și timpi de confirmare a block-urilor de mai puțin de două secunde. Această capabilitate sidechain permite interoperabilitatea și potențialul de a găzdui un număr nelimitat de dApps pe rețelele lor fără a compromite performanța rețelei.

De ce să cumperi MATIC

Moneda nativă MATIC de la Polygon este bine poziționată în top 10 criptomonede după capitalizarea de piață. Se pare că va rămâne acolo în viitorul apropiat, deoarece Polygon continuă să asigure unele parteneriate semnificative, inclusiv cu Disney.

În plus, lansarea unei noi soluții puternice, concepute pentru a îmbunătăți scalabilitatea pentru Ethereum, face ca MATIC să fie mai tentant pentru investitorii care caută randamente bune în 2023 și mai departe.

Riscurile investiției în MATIC

La fel ca în cazul oricărei soluții blockchain, investiția în MATIC prezintă câteva riscuri. În primul rând, platformele blockchain au adesea capitalizări de piață ridicate, ceea ce le face să pară supraevaluate și le menține randamentele scăzute. În plus, piața soluțiilor de scalare blockchain este tot mai competitivă, astfel încât există o presiune asupra Polygon pentru a rămâne lider prin opțiunile sale de scalare.

Dogecoin (DOGE) – Cea mai bună investiție în moneda meme

Ce este Dogecoin?

Dogecoin este o raritate în cercurile criptografice, un proiect cu simțul umorului. Dezvoltat inițial ca o alternativă amuzantă la Bitcoin, Dogecoin și-a creat o reputație de punct de intrare accesibil pentru începătorii în domeniul criptomonedelor. De-a lungul ultimilor ani, DOGE a câștigat un public vast și dedicat, inclusiv pe Elon Musk.

Deși în această perioadă a existat o dezvoltare redusă a proiectului, mulți – inclusiv Musk – consideră că există mai multe cazuri de utilizare convingătoare pentru Dogecoin care vor fi analizate în anii următori. Aceste opțiuni includ transformarea sa într-o monedă alternativă și furnizarea de contracte inteligente.

De ce să cumperi DOGE

Dacă sprijinul lui Elon Musk nu este suficient de convingător pentru a cumpăra DOGE, una dintre cele mai ieftine monede ca valoare, dar în top 10 după capitalizarea de piață, zvonurile conform cărora Dogecoin ar putea trece în viitor la proof-of-stake, i-ar ajuta pe cei cu preocupări legate de mediu și ar da un impuls monedei.

În plus, Dogecoin continuă să fie un punct de intrare excelent pentru noii fani ai criptomonedelor, păstrându-și totodată statutul de proiect consacrat, ceea ce înseamnă că va fi prezent pe termen lung.

Riscurile investiției în DOGE

Monedele meme sunt notorii ca fiind volatile și reacționează la capriciile și fanteziile forțelor pieței mai mult decât alte proiecte. În plus, plafonul ridicat al pieței și alocarea vastă de monede ajută la menținerea prețului DOGE la un nivel mai scăzut decât ar fi făcut-o o ofertă fixă. Acest lucru, precum și utilitatea scăzută asociată Dogecoin, mențin un plafon pentru câștigurile posibile ale celor care investesc în DOGE.

Concluzie: Care este cea mai bună criptomonedă de cumpărat acum în 2023?

Mai multe proiecte par pregătite să creeze randamente semnificative în 2023, odată cu atenuarea preconizată a condițiilor de piață în scădere pe măsură ce anul avansează. Chancer este favoritul clar al experților și analiștilor din industrie oferind câștiguri extraordinare pentru investitorul curajos care se implică încă din timpul presale-ului.

Întrebări frecvente despre criptomonede

Ce sunt criptomonedele?

Criptomonedele sunt monede digitale sau virtuale care utilizează tehnologia de criptare pentru a verifica tranzacțiile în condiții de siguranță, controlând astfel crearea de noi monede sau token-uri care alcătuiesc moneda. Această tehnologie este furnizată de blockchain-uri, un sistem de registre distribuite care permite tranzacții validate de o rețea de calculatoare.

Majoritatea criptomonedelor sunt descentralizate, adică nu sunt controlate de o bancă centrală, de un guvern sau de o altă autoritate centrală.

Ce este un presale criptografic?

Un presale criptogtrafic, adesea cunoscut sub numele de ICO, este o metodă pe care o folosesc proiectele criptografice pentru a strânge fonduri înainte de a-și oferi monedele publicului pe bursele de criptomonede.

În timpul presale-ului, un proiect oferă un număr limitat de monede unui grup select de investitori la un preț fix, redus. Fondurile strânse susțin dezvoltarea proiectului și îi recompensează pe investitorii timpurii cu randamente mai mari atunci când moneda devine publică.

Ce criptomonedă va exploda în 2023?

Este dificil să prezici viitorul. Cu toate acestea, criptomonedele de presale cu un plan de dezvoltare bine pus la punct, cu o utilitate ridicată a token-urilor și cu un potențial excelent de a deveni lideri în sectorul ales sunt, de obicei, potrivite pentru investitorii care caută următoarea explozie de criptomonede. Metacade este un astfel de proiect pregătit să devină un proiect GameFi de top în următorii ani.

Care este cea mai bună criptomonedă în care să investești în 2023?

Cheia pentru a găsi cea mai bună criptomonedă în care să investești în acest an este aceeași mereu. Găsirea proiectelor cu cel mai mare potențial la cea mai mică valoare a monedei este esențială. Găsirea proiectelor care permit dezvoltatorilor să construiască și să dezvolte ecosistemul va încuraja o creștere continuă în anii următori. Orice criptomonedă care încorporează planuri de creștere constantă în foaia sa de parcurs va fi aproape întotdeauna una dintre cele mai bune criptomonede de cumpărat.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version