Cele mai bune 15 viitoare oferte inițiale de monede în 2023. Care este cea mai bună ICO criptografică în care să investești acum?

Cele mai bune 15 viitoare oferte inițiale de monede în 2023. Care este cea mai bună ICO criptografică în care să investești acum?

Investitorii care doresc să își maximizeze randamentele criptografice în 2023 au în față una dintre cele mai interesante și potențial lucrative oferte inițiale de monede (ICO) disponibile în acest an.

Prin intermediul ICO, investitorii pot găsi o mulțime de valori pe piețele criptografice, oferind noilor proiecte suficiente fonduri de pornire pentru a le lansa.

Iată care sunt cele mai bune 15 ICO-uri din 2023:

Cele mai bune ICO-uri criptografice din 2023

        Chancer (CHANCER)

        Shiba Memu (SHMU)

        AltSignals (ASI) 

        Metacade (MCADE)

        Metablaze (MBLZ)

        Artyfact (ARTY)

        ALINK AI (ALINK)

        OptionBlitz (BLX)

        Vivi (VIVI)

        ASTL (ASTL)

        Moovy (MOIL)

        ProjectNexus (XOXO)

        WeSendIt (WSI)

        Heroes of Mavia (MAVIA)

        Kryptview (KVT)

1. Chancer — Un simbol care urmărește să revoluționeze industria pariurilor

Ce este Chancer?

Chancer, un cripto nou-nouț, face deja furori și îi aduce pe investitori și pasionați de pariuri să vorbească. Ideea fraților antreprenori Adam și Paul Kelbie, Chancer își propune să zdruncine industria de pariuri, oferind o platformă care se află în conflict cu casele de pariuri tradiționale. Această aplicație de predicție a piețelor descentralizate, bazată pe blockchain, elimină necesitatea unei terțe părți, creând un sistem de pariuri complet peer-to-peer (P2P) care dă putere utilizatorilor.

Chancer este unic în lumea pariurilor. În loc să restricționeze utilizatorii la pariuri sportive, utilizatorii pot paria pe orice fel de eveniment, de la un mic pariu între prieteni, la un pariu global, viral pe unele dintre cele mai mari evenimente, cum ar fi Finala Ligii Campionilor, Oscarurile sau chiar alegerile prezidențiale din SUA. Posibilitatea și pariurile sunt nesfârșite! Produs de WebRTC de la Google, Chancer permite utilizatorilor să transmită în direct aceste evenimente și să interacționeze cu alți pariori din întreaga lume.

Elementul vital al platformei este simbolul său nativ, CHANCER. Toate pariurile sunt făcute și plătite în jetonul CHANCER. Pentru utilizatorii obișnuiți, există taxe reduse disponibile. În plus, Chancer găzduiește un giveaway masiv în care 10 deținători norocoși ar putea câștiga o cotă de 100.000 USD în CHANCER!

Având în vedere că industria pariurilor este evaluată la peste 63 de miliarde de dolari anul trecut și se așteaptă să crească la peste 150 de miliarde de dolari până în 2030, Chancer pare bine plasată pentru a lua o bucată consistentă din plăcintă. Pentru o dată, există o facilitate de pariuri de partea pariorilor, care este complet de neegalat. Investitorii înțelepți ar trebui să cumpere CHANCER cât mai curând posibil, cât este încă în prevânzare, mai ales cu șansa de a câștiga jetoane cadou. Experții cred că cerul este limita odată ce CHANCER devine public, așa că cel mai bine este să investești devreme.

2. Shiba Memu — O monedă meme drăguță alimentată de AI

Ce este Shiba Memu?

Shiba Memu este o monedă meme nou-nouță care ia cu asalt piața. Spre deosebire de majoritatea monedelor meme, Shiba Memu are o utilitate încorporată, deoarece combină puterea criptomonedei cu AI. Bazat pe drăguțul și adorabilul câine japonez Shiba Inu, Shiba Memu se deosebește de cei precum Dogecoin și Floki Inu, ambele se bazează pe hype-ul inițial generat de celebrități precum Elon Musk. În schimb, Shiba Memu dă din cozile investitorilor când își dau seama cât de puternic poate fi acest pui.

Nemulțumit de a fi pur și simplu o mascota adorabilă, Shiba Memu folosește procesarea limbajului natural, învățarea automată și alte tehnologii noi pentru a căuta pe internet 24/7 pentru orice mențiuni despre sine, fie că este vorba de rețelele sociale sau de forumuri. Apoi analizează sentimentul oricărei declarații, videoclipuri sau imagini și se comercializează și interacționează în consecință pentru a se asigura că orice vibrație negativă devine neplăcută. Învață și se îmbunătățește continuu, astfel încât să devină propria sa putere de marketing. Ce băiat bun!

Asta nu-i tot. Shiba Memu are o prevânzare unică, ceea ce face ca această specie de monede să fie rară. În fiecare zi, prețul SHMU va crește cu $0,000225, oferind investitorilor un ROI imediat de îndată ce achiziționează jetoane. Prevânzarea a început în prima zi, cu o evaluare de 0,011125. Investitorii pricepuți care au simțit această oportunitate fantastică în prima zi se pot aștepta să vadă o creștere totală nebunească de 119,33% până la sfârșitul prevânzării în ziua 60, deoarece prețul va ajunge la 0,0244 USD! Este clar că oricine dorește să câștige bani în criptosferă ar trebui să-și pună labele pe SHMU cât de curând pentru a se bucura de câștiguri maxime.

Cu o piață de monede meme care a crescut în valoare de la zero la o evaluare de peste 20 de miliarde de dolari în puțin peste doi ani, este clar de ce Shiba Memu ar putea avea atât de multă valoare potențială și, în cele din urmă, ar putea deveni un câine de top. Valoarea sa va crește mai repede decât un ogar la o cursă și ar putea deveni cel mai mare câine al haitei, ca un Mare Danez, micșorând alte monede meme de pui, astfel încât acestea să fie la fel de mici ca Chihuahua. Cu fuziunea sa dintre AI și mascota sa drăguță și memeabilă, cerul este limita pentru Shiba Memu. Deveniți un câine de top investind în SHMU!

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați SHMU aici <<<

3. AltSignals (ASI) – Un token interesant pentru semnale AI

Ce este AltSignals?

AltSignals este unul dintre cei mai importanți furnizori de semnale de tranzacționare de pe piața criptografică, care a produs mai mult de 1500 de semnale de tranzacționare de la lansarea platformei în 2017. De-a lungul anilor, AltSignals s-a impus ca o sursă de mare încredere de informații de tranzacționare de înaltă calitate, ajutând membrii comunității să își maximizeze profitabilitatea și obținând un rating de 4,9/5 pe TrustPilot. Echipa sa de experți și instrumentul de ultimă oră al indicatorului de tranzacționare personalizat AltAlgo™ au reușit acest lucru.

Pentru a-și amplifica semnalele de tranzacționare, AltSignals introduce setul de instrumente ActualizeAI, care utilizează cele mai bune mecanisme de inteligență artificială pentru a duce semnalele de tranzacționare ale platformei pe un nou piedestal. Alături de această capacitate, AltSignals lansează un nou token digital nativ, ASI.

ActualizeAI își va executa semnalele prin modelare predictivă folosind algoritmi de învățare automatizată și procesarea limbajului natural (NLP). Cu ajutorul informațiilor istorice, datele vor fi rafinate, iar membrii vor putea face și mai mulți bani.

ActualizeAI va fi disponibil pentru deținătorii de monede ASI după dezvoltarea sa, în timp ce cei care cumpără 50.000 de token-uri vor primi acces pe viață. Acest lucru oferă deținătorilor de monede ASI acces exclusiv la unele dintre cele mai bune semnale de tranzacționare disponibile, alături de aprecierea valorii așteptate în ASI în următoarele luni și ani.

În plus, deținătorilor de monede ASI li se va acorda acces la AI Members Club, care oferă oportunități suplimentare de a obține venituri pasive prin programul Innovate2Earn, care recompensează utilizatorii pentru feedback-ul oferit cu privire la caracteristicile în faza beta de producție, obținând acces la cele mai profitabile evenimente de presale publice și private.

ICO-ul ASI a fost lansat la începutul lunii martie 2023 la prețul de 0.012 USD. Acesta va crește de-a lungul celor cinci etape de presale până la o valoare finală de 0.02274 USD, oferind primilor investitori un randament excepțional de 228% pe toată durata ICO. 

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați ASI aici <<<

4. Metacade (MCADE) – Un ICO GameFi promițător

Ce este Metacade?

Metacade este o inițiativă nouă în spațiul GameFi, care își propune să construiască cea mai mare arcadă de jocuri virtuală play-to-earn (P2E) bazată pe blockchain. Este un centru al comunității care permite fanilor de jocuri, dezvoltatorilor de jocuri și pasionaților de criptomonede să petreacă timpul și să învețe despre GameFi.

Nu doar că pot experimenta cele mai bune și mai strălucite jocuri noi P2E, utilizatorii pot obține recompense pentru interacțiunea socială cu comunitatea, împărtășirea recenziilor de jocuri și de alpha și pentru contribuția la chat-urile live și la subforum-urile de tip Reddit.

Comunitatea este nucleul întregii platforme Metacade, nimic nu se face fără să se țină cont de nevoile celor care contează cel mai mult, membrii acesteia. În acest scop, Metacade introduce diferite canale de câștiguri pe care membrii le pot folosi în afara mecanicii tradiționale P2E asociate jocurilor GameFi. Printre acestea se numără schema Create2Earn, care stimulează interacțiunile sociale, schema de miză cu token-uri sub sigla Compete2Earn și, începând cu T1 din 2024, Work2Earn.

În legătură cu ultima dintre aceste inițiative, Metacade are o caracteristică importantă, Metagrants. Prin intermediul programului Metagrants, dezvoltatorii pot primi fonduri criptografice pentru a crea cele mai bune și mai interesante jocuri noi exclusiv pentru Metacade. Dezvoltatorii pot depune cereri pentru noile jocuri pe care doresc să le producă, care sunt puse în comun înainte de a fi supuse votului comunității MCADE. Cele mai populare idei intră în producție cu sprijinul unei finanțări criptografice sub forma unui Metagrant.

Acest program contribuie la Work2Earn, oferindu-le dezvoltatorilor o experiență care poate fi adăugată la CV și care îi ajută să aplice pentru o serie de oportunități disponibile pe Metacade. În plus, Metagrants alimentează inițiativa centrată pe comunitate a Metacade, oferind membrilor control asupra jocurilor care intră în producție, catapultând totodată platforma Metacade în fruntea revoluției GameFi.

ICO-ul MCADE a fost inițiată în T4 din 2022 și a devenit rapid o știre fierbinte în cercurile de investitori în criptomonede. Până în prezent, a strâns $12.2m într-un interval de timp rapid și scurt. Având în vedere că prețul MCADE este acum la $0.0185 și presale-ul intră de acum în etapa finală, ar fi înțelept ca investitorii să se implice astăzi pentru a evita să piardă unul dintre cele mai bune token-uri de utilitate disponibile.

>>> Puteți participa la presale-ul criptografic  Metacade aici <<<

5. Metablaze (MBLZ) – Un joc DeFi / GameFi cu lume deschisă și design grandios

Ce este Metablaze?

Metablaze este un alt nou token GameFi care și-a început ICO în mai 2022 pentru a strânge bani pentru a construi una dintre cele mai grandioase și ambițioase experiențe de joc în lumea deschisă din blockchain. Jocul conține spiriduși creați de NFT și se desfășoară în două etape.

Minigame-ul MetaMinez este un joc de strategie cu timp limitat în care jucătorii mizează token-uri pentru a ajuta la îmbunătățirea instalațiilor miniere din metaversul Galaxia Blue. A doua etapă implică un motor de povestire profund și bogat care oferă jucătorilor și personajelor din lumea virtuală Galaxia Blue o narațiune fără egal, o poveste și posibilități infinite pentru ca jucătorii să ducă jocul mai departe. Scopul final este ca Metablaze să devină unul dintre cele mai mari jocuri RPG din sfera jocurilor bazate pe blockchain.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor GameFi, care recompensează jucătorii în token-ul nativ sau într-un stablecoin, Metablaze folosește alte monede digitale, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Solana (SOL), ca token-uri de recompensă.

Pentru a asigura investitorii de calitatea planurilor și a platformei lor, echipa s-a prezentat la CertiK pentru o verificare completă, care a fost primită cu succes. Această încredere și planurile interesante ale Metablaze de a zgudui sectorul jocurilor MMORPG blockchain fac din MBLZ o ICO interesantă pentru investitori, care ar putea achiziționa.

6. Artyfact (ARTY)- Metaversul jocurilor de tip Play-and-Earn (PAE)

Ce este Artyfact?

Artyfact este prima experiență de joc din metaversul Web3 care combină gameplay-ul de calitate AAA cu posibilitățile bogate de câștiguri oferite de mecanica GameFi, folosind un model de pionierat de tip „play-and-earn” (PAE). Utilizatorii Artyfact, cunoscuți sub numele de cetățeni, pot juca jocuri de calitate AAA, câștigând în același timp token-ul digital nativ ARTY, care are mai multe cazuri de utilizare.

De exemplu, utilizatorii își pot folosi recompensele ARTY pentru a cumpăra și comercializa NFT-uri, cum ar fi avataruri, arme, terenuri virtuale și alte bunuri digitale, pe piața online. Utilizatorii se pot bucura de o serie de experiențe online, inclusiv participarea la concerte virtuale, expoziții de artă digitală și defilări de modă virtuale.

Artyfact va avea mai multe moduri de joc, inclusiv meciuri PAE, moduri battle royale, câștigarea de token-uri ARTY și puncte de rating prin care se deschid noi caracteristici de joc. În plus, cetățenii pot organiza oportunități de a-și monetiza parcelele imobiliare prin găzduirea unor experiențe virtuale de care să se bucure alți cetățeni. Platforma își propune să atragă influenceri și branduri pe platformă pentru a le permite să interacționeze cu fanii lor într-un mod nou, de pionierat.

7. ALINK AI (ALINK) – Un marketplace deschis și descentralizat pentru servicii AI

Ce este ALINK AI?

ALINK AI este o platformă open-source și descentralizată care oferă acces la servicii de inteligență artificială prin intermediul tehnologiei blockchain. Rețeaua permite dezvoltatorilor să își listeze produsele de inteligență artificială și să le pună la dispoziția gratuită a oricărei persoane cu conectivitate online. Serviciile disponibile variază de la cel mai simplu algoritm de inteligență artificială până la soluții complete și complet funcționale.

Mai multe componente critice lucrează împreună pentru a facilita această rețea descentralizată de servicii de inteligență artificială, toate având ca obiectiv crearea unui sistem funcțional, scalabil, open-source, dar care să respecte cerințele legale și de reglementare.

Token-ul nativ ALINK este mijlocul de schimb pe platformă, prin intermediul căruia utilizatorii pot achiziționa programul sau serviciul bazat pe inteligență artificială care răspunde cel mai bine nevoilor lor. Aceste tranzacții au loc pe marketplace-ul platformei, care acționează ca un intermediar între furnizorii de date și consumatori, permițându-le acestora să tranzacționeze eficient, fiabil și sigur.

8. OptionBlitz (BLX) – Platformă de tranzacționare socială descentralizată

Ce este OptionBlitz?

OptionBlitz este o platformă de tranzacționare construită pe blockchain-ul Ethereum de nivel 2 cu soluția de scalare Arbitrum, care oferă utilizatorilor OptionBlitz o experiență de utilizare foarte receptivă. Platforma oferă opțiuni de tranzacționare, fiind specializată în opțiuni de tip „zero-day” cu timpi de expirare de la 10 secunde la 24 de ore.

Platforma oferă mai multe produse de tranzacționare. Acestea includ opțiuni clasice, digitale și produsul emblematic Turbos. Turbos este primul produs Turbos descentralizat lansat în Web3, combinând puterea certificatelor cu efect de levier și a swap-urilor perpetue. Caracteristicile suplimentare de tranzacționare socială, cum ar fi mesageria live, par să împingă sectorul DeFi înainte.

ICO-ul BLX s-a lansat la sfârșitul lunii februarie la 0.10 USD pe token și are un plafon de 1.2 milioane USD. Investitorii vor avea acces garantat la semnale de tranzacționare gratuite pe OptionBlitz odată ce își vor revendica oferta de token-uri după încheierea ICO, alături de alte câteva caracteristici exclusive care îi vor ajuta să ia decizii de tranzacționare profitabile.

9. Vivi (VIVI) – Platformă descentralizată de partajare video

Ce este VIVI?

VIVI este o nouă platformă descentralizată pentru creatorii de conținut video scurt, care le permite să-și împărtășească creațiile și să câștige recompense. VIVI este una dintre cele mai recente platforme de partajare a conținutului video, unde urmăritorii își pot monetiza timpul petrecut online.

Spre deosebire de aplicațiile mai centralizate, cum ar fi YouTube, care și-a mutat accentul de la videoclipuri scurte la un conținut mai lung, VIVI se concentrează pe videoclipuri scurte, cu scopul de a atrage influenceri pe platformă. Grupul lor demografic țintă este reprezentat de cei cărora le place să posteze tutoriale de machiaj sau de gătit în calupuri video ușor de consumat.

O altă caracteristică esențială a ofertei VIVI este utilizarea ochelarilor NFT, care îmbunătățesc experiența de vizionare a consumatorilor, permițându-le în același timp să câștige token-uri VRV și VIVI în timp ce se uită.

Planurile pentru VIVI includ lansarea VIVI Sport și VIVI Live Stream, extinzând astfel atractivitatea platformei și sporind utilitatea token-ului VIVI nativ. Cu structura sa descentralizată, care se mută în sfera streaming-ului live și a pariurilor sportive, VIVI promite utilizatorilor un mediu corect și sigur.

10. ASTL (ASTL) – Proiect de infrastructură care investește în minatul criptografic

Ce este ASTL?

Lansată în iunie 2022 de Astol Advanced limited cu sediul în Hong Kong, fiecare token ASTL ICO vândut strânge bani pentru a susține minatul criptografic al companiei. Deținătorii de token-uri ASTL sunt stimulați de promisiunea unui venit pasiv fix regulat obținut prin extragerea de noi token-uri de criptomonede.

Astol are un portofoliu diversificat de criptomonede, ceea ce o ajută la compensarea fluctuațiilor pieței care afectează diferite monede, menținând pierderile la un nivel minim. Fiecare token ASTL este susținut de o anumită cantitate de putere a calculatoarelor de minat deținute la nivel central în proiect, ceea ce înseamnă că investitorii nu trebuie să închirieze sau să cumpere echipamente de minat. În schimb, ei pot sta liniștiți în timp ce investiția face munca grea în locul lor.

Token-ul ASTL este comercializat ca un punct de intrare excelent și accesibil în minatul de criptomonede pentru persoanele noi în lumea criptomonedelor, deoarece nu sunt necesare cunoștințe prealabile despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărei monede.

ASTL ICO oferă trei pachete pentru investitorii care doresc să achiziționeze token-uri, iar presale-ul se va prelungi până la sfârșitul lunii decembrie 2023. Cele trei pachete sunt ușor, clasic și bogat, variind între 100 și 5.000 USD. Cu cât investiția inițială este mai semnificativă, cu atât mai mari sunt randamentele.

11. Moovy (MOIL) – Platformă unică drive2earn care lansează ICO în martie 2023

Ce este Moovy?

Moovy este un proiect de pionierat în domeniul criptomonedelor drive2earn, care își propune să combine lumea rețelelor sociale cu cea a jocurilor online. Tehnologia Blockchain și mecanismele DeFi și GameFi le permit utilizatorilor să conducă mașini din lumea reală și să câștige recompense criptografice în timp ce își măresc cercul social.

Infrastructura unică drive2earn le permite utilizatorilor să câștige token-uri MGAS în timp ce conduc, care pot fi schimbate pentru a achiziționa obiecte în ecosistemul GameFi sau pentru a le schimba în monedă fiduciară. Noile caracteristici în curs de dezvoltare includ evenimente de joc, cum ar fi raliuri și turnee care vor oferi recompense mai profitabile.

Sistemul de avatar din ecosistemul Moovy va oferi utilizatorilor o experiență complet imersivă prin care aceștia își pot valorifica abilitățile unice pentru a progresa în joc. De exemplu, în calitate de mecanic, utilizatorii pot construi vehicule personalizate și le pot repara pe cele existente. Între timp, ecologiștii vor conserva resursele naturale ale platformei în timp ce vor cerceta noi tehnologii ecologice.

Moovy, o mișcare nouă în dezvoltarea GameFi, speră că viitoarea lor ICO îi va plasa în fruntea rețelei de experiențe de conducere Web3.

12. ProjectNexus (XOXO) – Platforma TradFi care valorifică puterea blockchain

Ce este ProjectNexus?

ProjectNexus este o platformă nouă care își propune să perturbe piețele tradiționale de tranzacționare a bunurilor imobiliare și a acțiunilor prin exploatarea puterii blockchain pentru a descentraliza și democratiza aceste produse financiare convenționale.

Având la bază moneda nativă XOXO, ProjectNexus oferă mai multe servicii diferite care ar putea avea un impact revoluționar asupra modului în care investitorii își construiesc portofoliile TradFi în viitor. Pe lângă faptul că le oferă utilizatorilor acces la oportunități de investiții imobiliare, derivate și criptografice, Nexus are o funcție de microcreditare care oferă garanții utilizatorilor care se confruntă cu o lipsă de fluxuri de numerar pe termen scurt.

Mecanismele generatoare de profit ale platformei permit utilizatorilor să utilizeze token-uri imobiliare, criptomonede și acțiuni din lumea reală într-un mod simplu, disponibil doar prin intermediul web-ului descentralizat. Rezultatul ar putea fi deschiderea investițiilor financiare către un nou public nou pentru care astfel de pachete erau inaccesibile până acum.

13. WeSendIt (WSI) – Soluție descentralizată de partajare și stocare a fișierelor

Ce este WeSendIt?

WeSendIt este un nou serviciu Web3 care utilizează blockchain pentru a oferi opțiuni descentralizate de partajare a fișierelor și de stocare în cloud. Noua versiune 3.0 a platformei permite utilizatorilor să obțină venituri pasive prin recompense de tip token-uri de fiecare dată când folosesc rețeaua pentru a trimite date.

Token-ul BEP-20 WSI poate fi schimbat pentru diverse servicii, inclusiv publicitate, stocare scalabilă a datelor și reduceri la abonamentele de servicii. Utilizatorii pot primi și alte recompense prin intermediul recomandărilor de la clienți către platformă.

WeSendIt a fost conceput ca o alternativă ieftină și descentralizată la soluțiile mai scumpe și mai centralizate de partajare a fișierelor și de stocare a datelor oferite de giganții din domeniul tehnologiei, inclusiv Amazon, Google și Microsoft. Bazându-se pe mai mult de trei decenii de experiență în acest sector, WeSendIt a deservit peste trei milioane de clienți din peste 150 de țări.

Având în vedere că cererea de soluții descentralizate de partajare a fișierelor este în creștere, ICO-ul WSI reprezintă o oportunitate extraordinară de a sprijini un furnizor de servicii bine stabilit și de încredere în momentul în care acesta se îndreaptă spre Web3.

14. Heroes of Mavia (MAVIA) – Platforma de bătălii P2E cu performanțe puternice ale ICO

Ce este Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia este o platformă de joc P2E captivantă, în care jucătorii își construiesc o armată, fortifică baze și se îmbarcă în bătălii captivante jucător contra jucător împotriva altor jucători pentru a captura bazele inamice și a-și întări puterea. Jucătorii pot câștiga token-uri RUBY ca recompensă pentru victorie și progres în joc.

Token-urile RUBY pot fi schimbate pentru arme îmbunătățite, noi fortificații de bază și noi unități de armată pentru a consolida poziția fiecărui utilizator înainte de începerea următoarei bătălii. Printre caracteristicile jocului se numără transmisia live a bătăliilor și un instrument de gestionare a parteneriatelor care le permite utilizatorilor să negocieze alianțe militare în timp ce obțin venituri pasive.

Token-ul nativ MAVIA, deși nu reprezintă moneda de schimb, susține dezvoltarea tot mai mare a platformei, inclusiv lansarea regulată de noi arme NFT și alte active digitale, care vor crește utilitatea monedei.

Heroes of Mavia a atras o bază puternică de fani pe rețelele de socializare în timpul ICO, investitorii timpurii încercând să culeagă roadele pe măsură ce platforma se extinde spre lansarea motorului său Free2Play în T2 al anului 2023.

15. Kryptview (KVT) – Platforma interactivă de tranzacționare descentralizată Research2Earn

Ce este Kryptview?

Noua platformă de pionierat a Kryptview, Research2Earn, își propune să democratizeze producția de informații de tranzacționare, stimulând utilizatorii să cerceteze alte criptomonede, proiecte și token-uri înainte de a împărtăși informațiile cu colegii lor de tranzacționare. Recompensele sunt câștigate prin evaluarea, analiza și revizuirea proiectelor criptografice noi și consacrate.

Printre alte oportunități de câștig se numără profitul de „recompense de cercetare” postate de utilizatori pentru informații despre un anumit activ. Toate recompensele sunt câștigate în moneda nativă KVT, care stă la baza tuturor activităților din ecosistemul Kryptview.

Kryptview își propune să devină prima platformă care să se bazeze mai degrabă pe analize generate de utilizatori decât pe cele furnizate de experți în criptomonede, construind astfel cea mai mare comunitate de investitori de criptomonede din lume. Cu sprijinul unor nume mari din industria criptografică, precum The Blox și Matters, oferta ICO a KVT de 12,5% din oferta totală de token-uri care oferă investitorilor isteți o oportunitate excelentă de a culege profituri pe măsură ce comunitatea crește în lunile și anii următori.

Cumpără o ICO și ajută la strângerea de fonduri

Ce trebuie să cauți într-o ofertă inițială de monede (ICO)

Există mai multe lucruri care trebuie luate în considerare într-o ICO înainte de a cumpăra token-ul. Nu uita că o ICO este un proiect începător care adesea nu are în spate sprijinul unei platforme consacrate.

Aruncă o privire pe site-ul web și citește whitepaer-ul. Acest lucru te va ajuta să vezi dacă obiectivele sunt fezabile. O dovadă de încredere poate fi găsită în proiectele care s-au prezentat și și-au trimis codurile firmelor de audit blockchain, cum ar fi CertiK, care examinează viabilitatea proiectului. Printre acestea se numără legalitatea și tokenomia platformei.

În cele din urmă, vezi dacă proiectul a încheiat parteneriate cu nume mari din domeniul tehnologiei, finanțelor sau Web3. Acesta este adesea un semn bun pentru a vedea dacă proiectul are sau nu un aer de fezabilitate.

De unde știu când se lansează noi monede?

Mai multe site-uri web de top conțin calendare ale viitoarelor ICO-uri, ajutând investitorii să rămână înaintea restului pieței în ceea ce privește lansarea unor noi monede interesante.

Avantajele ofertelor inițiale de monede

ICO-urile de succes oferă mai multe avantaje atât pentru noile proiecte criptografice, cât și pentru investitori. Printre acestea se numără:

        Finanțare accesibilă pentru susținerea proiectului pe măsură ce acesta se înființează

        Fiind accesibil online, este ușor de investit, cu mai puține documente decât alte investiții.

        Noile proiecte au un nivel ridicat de lichiditate pe măsură ce demarează, reducând riscul pentru investitori.

        Prețurile scăzute ale token-urilor în timpul ICO pot deschide profituri potențial enorme pentru investitorii timpurii

Dezavantajele ofertelor inițiale de monede

Totodată, alte ICO-uri vin cu mai multe potențiale semnale de alarmă pe care investitorii trebuie să le cunoască. Printre acestea se numără:

        Criptomonedele sunt active digitale cu o volatilitate notorie. Noile proiecte criptografice sunt și mai volatile pe măsură ce se stabilesc.

        Din cauza lipsei de reglementare, ICO-urile ar putea fi frauduloase.

Întrebări frecvente privind criptomonedele

Ce sunt criptomonedele?

Criptomonedele sunt active virtuale sub formă de monede digitale care utilizează tehnologia blockchain pentru a verifica tranzacțiile prin intermediul unui set de condiții sigure, cum ar fi contractele inteligente, care controlează crearea de noi monede ce alcătuiesc moneda.

Unele criptomonede sunt descentralizate, iar majoritatea aspiră la această titulatură, însemnând că nu se află sub controlul unui hub central, cum ar fi o bancă sau un guvern.

Ce înseamnă ICO?

ICO înseamnă Ofertă inițială de monede. Cunoscută adesea sub numele de presale, ICO este o metodă populară pe care startup-urile blockchain o folosesc pentru a strânge bani înainte ca moneda să fie listată pentru public pe bursele criptografice.

Un anumit număr de token-uri este oferit investitorilor privați la un preț fix, redus. Acești investitori sunt recompensați cu randamente potențiale mai mari atunci când moneda devine publică.

Sunt ilegale ICO-urile?

Deși în mare parte nereglementate, ofertele inițiale de monede sunt în întregime legale. Cu toate acestea, toate ICO-urile trebuie să treacă testul Howey, așa cum a fost stabilit de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare (SEC), pentru a determina dacă o ICO este un instrument de investiții.

Este o monedă ICO o investiție bună?

ICO poate fi una dintre cele mai profitabile modalități de a investi bani, datorită capacității de a cumpăra token-uri la un preț scăzut în schimbul unor randamente potențial excelente.

Cu toate acestea, există un nivel ridicat de risc legat de ICO-uri, deoarece uneori acestea au în spate un proiect în curs de desfășurare care le sprijină foarte puțin.

De unde pot cumpăra ICO-uri criptografice?

Cel mai bun mod de a cumpăra ICO criptografice este prin înregistrarea ICO prin intermediul site-ului web al monedei și apoi prin utilizarea monedei relevante, adesea Bitcoin (BTC) sau Ether (ETH), în portofelele de criptomonede pentru a rezerva noi token-uri în presale.

Care sunt considerate cele mai bune 2 ICO-uri în 2023?

Mai multe ICO-uri interesante sunt disponibile pentru investitorii isteți în 2023, tokenul CHANCER a Chancer fiind cea mai bună opțiune ICO care va face furori în acest an. Cealaltă este moneda SHMU a Shiba Memu. Mulți experți sfătuiesc să nu o ratați.

Care este principala diferență între ICO și IPO?

Principala diferență între ICO și o ofertă publică inițială (IPO) este că ICO este un eveniment de presale deschis unui grup selectat de investitori privați. În schimb, oferta publică inițială este o oportunitate de strângere de fonduri înainte de vânzare, disponibilă publicului.

Ce se întâmplă cu fondurile unei ICO?

Banii strânși în urma unei ICO sunt rezervați până când proiectul își atinge obiectivele de finanțare, moment în care fondurile sunt eliberate, iar investitorii își revendică token-urile. Fondurile sunt returnate investitorilor în cazul în care proiectele ICO nu reușesc să strângă bani pentru a-și atinge obiectivul.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version