Criptomonedă de urmărit: Analiștii prezic că Metacade ar putea crește de 10 ori în 2023

Criptomonedă de urmărit: Analiștii prezic că Metacade ar putea crește de 10 ori în 2023

Analiștii au cercetat piețele criptografice, în urma redresării de la începutul anului 2023, iar un proiect – Metacade – se evidențiază clar ca fiind o criptomonedă de top de urmărit acum, mai ales că presale-ul token-ului MCADE este în plină desfășurare.

Unii sugerează că MCADE ar putea rivaliza cu cele mai mari nume din sectorul GameFi în următorii ani, ceea ce îi oferă un potențial major pentru evoluția viitoare a prețului. Remarcată ca fiind o criptomonedă majoră de urmărit în acest moment, Metacade s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai bune oportunități de investiții ale anului, datorită caracteristicilor sale fundamentale puternice.

Metacade se prefigurează a fi cea mai bună criptomonedă în care să investești acum

Jocurile de tip „Play-to-earn” (P2E) au ajuns un domeniu de vârf al dezvoltării blockchain, numărul de utilizatori care se joacă P2E crescând anual. Până la sfârșitul anului 2022, jocurile blockchain reprezentau 52% din toate tranzacțiile de pe blockchain, un succes major pentru o industrie cu doar 4 ani de existență.

Multe dintre cele mai interesante proiecte din Web3 se regăsesc în sectorul GameFi, Axie Infinity și Decentraland crescând de peste 100 de ori între 2020 și 2021. Acum, presale-ul de criptomonede Metacade a atras $9.9m  în primele 15  săptămâni, iar experții sugerează că este o criptomonedă cu un potențial de 100 de ori mai mare.

Presale-ul criptomonedei Metacade s-a epuizat complet în timpul etapelor de deschidere de presale, iar acum se află în etapa 6, cu token-uri disponibile la $0.017. Prețul MCADE crește treptat de la 0,008 USD la 0,02 USD pe parcursul evenimentului, fiind puțin probabil ca token-ul să se mai întoarcă vreodată la acest nivel scăzut de preț. Fără îndoială, Metacade este criptomoneda de urmărit în acest moment. Dar cât de valoros ar putea deveni MCADE?

Predicția prețului Metacade: Poate ajunge MCADE la 5 USD în 2025?

Token-ul MCADE va fi lansat pe burse după finalizarea presale-ului, iar arcada din metavers va începe să ofere comunității sale o gamă largă de jocuri P2E. Până la sfârșitul anului 2023, valoarea MCADE ar putea crește vertiginos până la 1 USD, pe măsură ce tot mai mulți utilizatori se vor alătura lui Metacade pentru a juca unele dintre cele mai bune jocuri P2E de pe blockchain. Aceasta este o rentabilitate de 50 de ori mai mare decât cea de la sfârșitul perioadei de presale.

Metacade va intra în procesul de estimare a prețului înaintea următoarei piețe de creștere a criptomonedelor, care în prezent este prognozată pentru 2024-25. În această perioadă, token-ul MCADE ar putea să se lanseze cu adevărat. Experții prezic un nivel de preț de 7 USD pentru Metacade în 2025, ceea ce reprezintă un câștig de 350 de ori mai mare decât la sfârșit de presale.

Ce este Metacade?

Metacade este prima arcadă bazată pe comunitate din blockchain. Un motiv cheie pentru care este cea mai bună criptomonedă de urmărit este faptul că va oferi cea mai mare selecție de jocuri P2E existentă pe Ethereum, fiecare experiență oferind recompense financiare generoase jucătorilor.

Platforma va găzdui, de asemenea, un hub animat al comunității, unde utilizatorii Web3 pot accesa toate cele mai recente tendințe și alpha de jocuri valoroase, și să câștige criptomonede într-o multitudine de moduri. Metacade suportă, totodată, o varietate de servicii DeFi, inclusiv staking MCADE pentru a obține un venit pasiv.

Cum funcționează MCADE?

Această arcadă din metavers combină jocul ocazional și cel competitiv pentru a oferi o experiență de joc P2E completă. Jucătorii solo pot progresa prin niveluri infinite în jocuri P2E de tip arcadă, câștigând token-uri MCADE, în timp ce jucătorii competitivi se pot înscrie în turnee cu participare plătită pentru a avea șansa de a câștiga premii criptografice importante.

Hub-ul comunității va oferi, de asemenea, recompense în token-uri MCADE. Creatorii de conținut pot posta recenzii de jocuri, pot împărtăși informații, pot interacționa cu postările altor utilizatori și pot câștiga un venit criptografic, deoarece interacțiunea cu comunitatea se află în centrul proiectului Metacade.

În plus, Metacade creează noi oportunități de angajare pentru utilizatorii săi prin intermediul funcției Work2Earn. Pasionații de criptomonede vor putea aplica pentru roluri part-time, muncă în regim de proiect și joburi full-time la proiectele partenere ale Metacade, în timp ce caută să își înceapă o carieră în blockchain.

Deținătorii de token-uri MCADE le pot folosi pentru a se înscrie în turneele cu intrare plătită, pentru a câștiga recompense în stablecoin pentru susținerea proiectului și pentru a cumpăra produse exclusive disponibile în cadrul ecosistemului.

MCADE schimbă regulile jocului

Metacade este cu adevărat o criptomonedă de urmărit. Platforma combină un potențial vast de câștiguri prin mai multe caracteristici care depășesc jocurile P2E din arcadele de tip metavers și va fi un hub central pentru activitatea socială în Web3.

În plus, programul Metagrants va sprijini direct proiectele blockchain aflate la început de drum. Dezvoltatorii de jocuri P2E pot trimite propuneri de investiții comunității Metacade, care va vota cele mai bune jocuri noi. Apoi, cele mai solicitate jocuri P2E vor primi finanțare pentru a transforma ideea în realitate.

Merită să cumperi MCADE?

MCADE oferă potențial pentru o investiție excelentă și este prezentată ca fiind una dintre cele mai bune criptomonede de urmărit. De fapt, presale-ul ar putea fi una dintre oportunitățile de investiții ale anului, deoarece MCADE are un potențial foarte mare pentru o viitoare evoluție a prețului și pare să fie subevaluată.

Valoarea actuală a MCADE este de $0.017 și este puțin probabil să rămână la acest nivel de preț mult timp, așa că investitorii ar trebui să se grăbească să se implice înainte de a fi prea târziu. Experții prezic o explozie a prețurilor în 2023 și după, ceea ce face ca Metacade să fie una dintre cele mai bune criptomonede pe care să o adaugi la lista de monitorizare.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version