Criptomonede de investit acum – TOP 3 crypto

Aceste criptomonede dau dovadă de randamente de TOP chiar și în condiții de criză acută

Chiar dacă situația de pe piața crypto este un a nefavorabilă momentan, există câteva criptomonede de investit acum, fiind vorba despre proiecte recent lansate, dar cu o mare valoarea în spatele său. Acum că am intrat în ultima lună a acestui an dificil pentru crypto, este momentul perfect pentru a face previziuni criptomonede 2023.

Cu această ocazie, vom evidenția criptomonedele cu potențial, care au fost lansate pe piață exact atunci, cât aceasta are o mare nevoie de o gură de aer fresh. Reieșind din modul dramatic în care se prăbușesc cele mai populare criptomonede, am decis să includem 3 altcoins, care sunt acum în prevânzare, ceea ce determină un preț mic de achiziție, precum și o oportunitate perfectă pentru investitori de a deveni investitori timpurii.

1. TARO, una dintre cele mai bune criptomonede de joc în 2023

TARO este tokenul nativ al RobotEra – un nou joc bazat pe metavers, în care scopul jucătorilor este de a cutreiera toate cele 7 continente ale acestui metaverse, investind în imobiliare și ocupându-se de extragerea resurselor valoroase în acest joc. Acesta este un joc futurist, în care fiecare jucător are propriile sale avatare, sub formă de roboți.

Criptomoneda nativă a jocului, TARO, se poziționează chiar în centrul economiei RobotEra. Anume această criptomonedă este utilizată pentru achiziționarea de NFT-uri și alte resurse utile și valoroase în acest joc. Momentan RobotEra este în faza de prevânzare, cotându-se la un preț atractiv de doar 0,02 USD.

Criptomonede de investit acum - TOP 3 crypto

2. Dash 2 Trade – platforma care ar putea prevede falimentul FTX

Dash 2 Trade este o platformă care a fost concepută special pentru comercianți, având ca obiectiv principal ca instrumentele sale de analiză a pieței să fie folosite atât de investitori începători, cât și de investitori experimentați. Platforma pune la dispoziția utilizatorilor săi un tablou de bord cu opțiuni interesante și inovatoare pentru a studia ecosistemul cripto. În esență, acest tablou de bord cuprinde previziunile, tendințele, studiile și orice tip de date care sunt relevante pentru luarea deciziilor de investiții fiabile.

Această platformă are și propria criptomonedă – D2T. Criptomoneda se află acum în faza de prevânzare, reușind recent să adune suma de 7.5 milioane de dolari și apropiindu-se și mai mult atât de finalizarea prevânzării, cât și de listarea tokenului nativ D2T pe bursele de criptomonede. Suma deja adunată vorbește de la sine despre faptul că proiectul a reușit să obțină încrederea comunității cripto.

Cumpărați Dash 2 Trade

3. IMPT – un proiect ESG, foarte actual pentru 2023

Probabil că ați auzit deja despre așa-numitele criptomonede verzi, care se remarcă prin faptul că nu poluează mediul, așa cum o fac criptomonedele care pot fi minate, de exemplu. În acest context se lansează platforma IMPT – Ideea proiectului este de a ajuta organizațiile și persoanele fizice în particular să-și compenseze amprenta de carbon.

Pentru a-și realiza misiunea descrisă mai sus, proiectul deja a încheiat parteneriate cu peste 25.000 de comercianți. Ideea constă în faptul că acești comercianți plasează pe site-ul său widgetul IMPT, iar de la fiecare cumpărătură efectuată prin acest widget se reține o marjă – taxă pe carbon.

IMPT rulează pe blockchainul Ethereum, iar datorită acestei tehnologii toate marjele de carbon reținute sunt convertite ulterior în credite de carbon (tokenuri IMPT). Acest tokenuri sunt utilizate ulterior pentru a cumpăra NFT-uri, sau pentru a face donații către organizațiile ESG.


Acum aveți posibilitatea de a cumpăra tokenuri IMPT direct de pe pagina de prevânzare a proiectului. Deoarece misiunea IMPT este sustenabilă, iar proiectul este de încredere, acesta a adunat deja peste 13,4 milioane de dolari. Valorificați această oportunitatea și deveniți unul dintre investitorii timpurii, utilizând butonul de mai jos.

Cumpărați IMPT

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version