Cum să cumpărați Dash 2 Trade în România – Ghid

Citiți acest ghid pentru a afla cum să cumpărați Dash 2 Trade acum

Piața criptomonedelor se află într-o perioadă destul de dificilă, iar acest fapt determină tot mai mulți investitori să-și revadă atât strategiile de investiții, cât și suitele de instrumente utilizate pentru analize și previziuni criptomonede. Din acest motiv comercianții trebuie să ofere servicii de asistență cât mai specifice. Dash 2 Trade se oferă pentru a rezolva această problemă, acesta oferind toate instrumentele și funcțiile de care au nevoie comercianții de criptomonede.

Caracteristici ale D2T:

Tutorial pentru a cumpăra criptomoneda Dash 2 Trade

Datorită înțelegerii necesității pieței, proiectul Dash 2 Trade va fi unul de succes pentru anul 2022 ce va atrage investitori noi pe piața actuală. Instrumentele și caracteristicile oferite de Dash 2 Trade pot ajuta la eficientizarea procesului de selecție a activelor, permițând comercianților să ia decizii de investiții mai bune.

Pentru doritori, investițiile se pot face acum în prevânzare. Aceasta poate fi accesată prin intermediul site-ului oficial al proiectului. Mai jos vă vom prezenta 5 pași simpli de a investii în D2T.

Pasul 1: Conectați un portofel cripto

Primul lucru pe care comercianții și investitorii trebuie să-l facă este să creeze un portofel cripto compatibil cu jetoanele ERC-20. Vă recomandăm să utilizați portofelul virtual MetaMask. Pentru a utiliza MetaMask, intrați pe site-ul lor, și urmați instrucțiunile afișate.

Pasul 2: Cumpărați ETH sau USDT

Apoi, trebuie să obțineți ETH sau USDT, deoarece aceste două monede digitale sunt folosite pentru tranzacționarea cu jetoane D2T. Aceste monede pot fi cumpărate pe majoritatea platformelor de achiziționat criptomonede. De asemenea, puteți cumpăra direct pe platforma lor, cu cardul bancar prin Transak.

Pasul 3: Conectați portofelul la dashboard-ul de prevânzare

Accesați site-ul Dash 2 Trade și faceți clic pe butonul „CONECTAȚI PORTOFELUL”. Alegeți furnizorul de portofel, iar după aceea urmați instrucțiunile pentru a vă conecta portofelul la prevânzare.

Pasul 4: Cumpărați monede Dash 2 Trade (D2T).

Alegeți între ETH sau USDT și introduceți în caseta de pe ecran, suma dorită de investiție, ținând cont că Dash 2 Trade necesită o investiție minimă de 1000 D2T.

Pasul 5: Solicitați monedele

La finalul prevânzării Dash 2 Trade, va avea loc evenimentul de generare a token-ului. După acest eveniment, investitorii vor putea apăsa pe butonul „CLAIM NOW” de pagina de pornire D2T, pentru a își solicita monedele.

Cum să cumpărați Dash 2 Trade în România - Ghid

Ce este Dash 2 Trade?

Fortune Business Insights, se așteaptă ca piața criptomonedelor să crească cu o rată de creștere anuală cumulativă (CAGR) de 11,1% între acum și 2028. O mare parte din această creștere va fi alimentată de apariția unor noi proiecte cripto unice, cu utilități specifice și diferite. Aceste noi proiecte sunt un lucru bun, dar ar putea dezorienta noii investitori.
Aici intervine D2T ce oferă un portal all-in-one pentru nevoile de cercetare și analiză ale comercianților de criptomonede. Dash 2 Trade a fost produs de către Learn 2 Trade, una dintre cele mai bune platforme de educație cripto din lume.
Platforma Dash 2 Trade oferă o gamă largă de instrumente și servicii pentru a îi ajuta pe utilizatori să ia cele mai bune decizii, instrumente cum ar fi:

Dash 2 Trade dorește prin aceste servicii să devină cel mai bun proiect cripto pentru comercianți și investitori din întreaga lume. Instrumentele oferite de platformă sunt foarte ușor de folosit ceea ce înseamnă că atât începătorii, cât și comercianții experimentați pot profita de ele.

Moneda D2T – Ce este și cum funcționează

În centrul ecosistemului Dash 2 Trade se află D2T, tokenul ERC-20 nativ al Dash 2 Trade. La fel ca multe dintre cele mai bune jetoane ERC-20, D2T are o utilitate încorporată, ceea ce îl face o componentă crucială a ofertei Dash 2 Trade, această utilitate fiind accesul oferit la nivelurile „Starter” și „Premium” ale platformei.

Cei care doresc să folosească nivelul Starter trebuie să plătească un abonament lunar de 400 D2T, în timp ce accesul la nivelul Premium va necesita o plată lunară de 1.000 D2T. Diferența între acestea este accesul la instrumente, abonamentul premium având instrumente mai avansate. Platforma prezintă si un nivel gratuit, ce oferă acces la instrumente de bază.

Dash 2 Trade subliniază că tokenul în cauză a fost verificat în totalitate de SolidProof.io și verificat de KYC de către Coinsniper, adăugând o credibilitate considerabilă proiectului.

De ce să cumpărați Dash 2 Trade

Tokenul D2T se află în centrul ecosistemului Dash 2 Trade și oferă tuturor deținătorilor săi o serie de beneficii valoroase, printre ele se numeră:

Potențial de randament ridicat

Dash 2 Trade folosește o structură de token ERC-20, înseamnând că tokenul D2T este găzduit pe blockchain-ul Ethereum, deschizând posibilități nelimitate pentru listele CEX și DEX în viitor.

D2T urmează calea altor monede cunoscute prin faptul că iși încep cursul într-o fază de prevânzare. Dacă prevânzarea va avea succes, Dash 2 Trade va avea capitalul și sprijinul comunității necesare pentru a obține o listă de succes, ce va duce la o creștere de preț.

0% impozit

Actul de cumpărare și vânzare a monedei D2T va fi complet scutit de impozite, fără costuri și comisioane. Aceste impozite pot oferii finanțare pentru dezvoltarea proiectelor, dar pot crea și o barieră pentru intrarea altor investitori.

Acces la instrumente și funcții inovatoare

Accesul la aceste instrumente și funcții este cea mai importantă caracteristică a acestei platforme. Nivelurile Starter și Premium conțin cele mai eficiente instrumente, ambele necesitând un abonament lunar plătit în D2T.

Tranzacționări cu evenimente specifice

Utilizatorii vor putea participa la multe tombole exclusive, iar câștigătorii acestor competiții vor primi premii sub formă de D2T. Un total de 50 de milioane de jetoane D2T vor fi acordate Competition Pool-ului.

Valoarea comercială a D2T

Dash 2 Trade este de fapt un proiect cripto ICO și, ca atare, a lansat o fază de pre-vânzare menită să strângă capital și să sensibilizeze comunitatea proiectului. În această primă fază a prevânzării, fiecare token D2T este vândut la un preț de 0,0476 USDT, dar după epuizarea celor 35 de milioane de monede valoarea D2T va crește la 0,05 USDT (+ 5%).

Previziuni Dash 2 Trade

Presupunând că D2T va fi listat pe unul (sau mai multe) CEX și DEX, valoarea D2T ar putea crește semnificativ, precum și accesibilitatea și gradul de conștientizare a jetonului, ceea ce duce la investiții mai mari. În general, prețul criptomonedelor crește foarte mult după această listare, ca exemplu Lucky Block, Tamadoge sau Battle Infinity, ce au oferit profituri mari investitorilor.

Concluzie

Prețul atât de mic oferit în prevânzare pentru un proiect atât de ambițios și cu potențial, face ca o investiție în D2T să fie foarte favorabilă. Această platformă oferă utilitate prin instrumentele sale, dar și materiale informative și o monedă nativă, deci prezintă foarte mulți factori pentru ca această monedă să devină de succes.

Cumpărați Dash 2 Trade

FAQ

Ce este Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade este o nouă platformă de analiză criptografică ce oferă instrumente și alte informații utilizatorilor săi.

Cum pot cumpăra Dash 2 Trade?

Tot ce aveți nevoie este un portofel cripto compatibil ERC-20 și ETH sau USDT pentru a putea tranzacționa D2T.

Este D2T o investiție bună?

Dash 2 Trade își propune să răspundă acestei nevoi de instrumente de analiză precise și fiabile care este foarte mare pe piață. Acest fapt face ca serviciile acestuia să poată fi solicitate pe termen lung, lucru ce îi va crește valoarea.

De unde pot cumpăra D2T?

Investitorii pot cumpăra Dash 2 Trade (D2T) în timpul fazei de pre-vânzare a proiectului, care poate fi accesat prin intermediul site-ului oficial Dash 2 Trade.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version