Cum să cumpărați IMPT – Ghid complet

IMPT este un nou proiect, lansat recent pe piața crypto. Citiți acest ghid pentru a afla cum să investiți în acest nou proiect eco.

În ultimii ani, prioritizarea mediului înconjurător a crescut, atât din partea consumatorilor cât și a companiilor. Această mișcare a generat nevoia de servicii accesibile, ușor de utilizat, concepute pentru a ajuta oamenii să-și reducă impactul negativ asupra lumii din jurul lor. În sectorul cripto proiectul IMPT.io este gata să domine partea ecologică a acestei piețe. În acest ghid vă vom prezenta avantajele și dezavantajele acestui proiect.

Caracteristicile monedei IMPT

IMPT.io este un proiect criptografic axat pe reducerea producției de carbon (CO2) prin utilizarea creditelor de carbon și a unei platforme inovatoare de social media creată pentru a stimula oamenii să își reducă amprenta de carbon

Cum să cumpărați IMPT

Acest proiect pare să se îndrepte spre o creștere impresionantă pe viitor, așa că acum este momentul cel mai bun de a investii. Din acest motiv v-am pregătit pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a cumpăra IMPT. 

Pasul 1: Creați un portofel cripto

Pentru a putea investii în acest proiect, investitorul are nevoie de un portofel virtual, iar printre cele mai populare sunt MetaMask și Trust Wallet. Pentru a vă crea un astfel de portofel, trebuie să intrați pe site-ul furnizorului respectiv și să urmați pașii de acolo. 

Pasul 2: Cumpărați ETH / USDT

Tokenul IMPT se bazează pe arhitectura ERC-20, deci acesta poate fi achiziționat folosind Ethereum (ETH) sau USDT. Acestea se pot cumpăra pe majoritatea platformelor de cripto inclusiv pe IMPT.io cu cardul bancar prin Transak.

Gas fees sunt o problemă de luat în considerare. Pentru a minimaliza daunele făcute investiției de aceste gas fees, vă recomandăm să cumpărați IMPT în valoare mai mare de peste $100. De asemenea trebuie să țineți cont că există o achiziție minimă de 10 IMPT.

După achiziționarea ETH/USDT, transferați-le în portofelul dumneavoastră virtual. Dacă achiziționați ETH direct de pe IMPT.io, monedele vi se vor fi trimise direct în portofelul virtual introdus pe platformă. 

Pasul 3: Conectați portofelul

Procesul este simplu, doar accesați site-ul web IMPT.io, apăsați butonul albastru „Conectați portofelul”  și alegeți-vă furnizorul de portofel virtual.

Pasul 4: Achiziționați moneda IMPT

După ce ați navigat pe site-ul IMPT.io și ați conectat un portofel cripto, pur și simplu selectați o metodă de plată (ETH sau USDT), apoi decideți numărul de monede de cumpărat (minimum 10 IMPT) și apăsați „Convertiți USDT” sau „Convertiți ETH”. Investitorii își vor primii monedele după încheierea prevânzărilor.

Cumpărați IMPT

Ce este IMPT.io 

Problema încălzirii globale este din ce în ce mai mare, acest lucru fiind datorat emisiilor de carbon din ce în ce mai ridicate. Din acest motiv în ultimii ani s-au dorit servicii și produse ce sunt ecologice și prietenoase cu mediul. 

În prezent, o companie sau o persoană poate achiziționa un credit de carbon pentru a compensa 1 tonă de producție de carbon. Din păcate, industria de reducere a carbonului este plină de escrocherii și promisiuni false care pot descuraja oamenii să facă schimbări pozitive. Cu toate acestea piața de compensare a emisiilor de carbon este foarte mare, deci există șansa ca o companie să poată eficientiza industria. 

Planul IMPT.io este să se folosească de tehnologia blockchain pentru a securiza aceste credite de carbon prin transformarea lor în NFT-uri.  Acest lucru face posibilă verificarea acestor credite pentru a reduce șansa de a falsifica aceste credite. În plus elimină posibilitatea de dublare a cheltuielilor prin asigurarea că fiecare credit este unic.

IMPT.io oferă utilizatorilor trei moduri diferite de a obține un credit de carbon:

După obținerea unui credit de carbon, utilizatorul răsfoiește o listă de organizații de mediu certificate și selectează una pentru a compensa o tonă de carbon. Acest proces este mult mai simplu și mai sigur decât cel tradițional, iar IMPT.io poate deveni platforma de bază pentru compensarea emisiilor de carbon.

Cum să cumpărați IMPT - Ghid complet

Pentru a stimula și mai mult piața, IMPT a creat o platformă de social media pe care oamenii pot compara cantitatea de carbon pe care au compensat-o, iar pentru arderea creditelor de carbon, fiecare utilizator va primii un NFT ce poate fi vândut mai departe. 

IMPT intră pe o piață extrem de valoroasă și oferă un serviciu care depășește cu mult ofertele concurenților săi. Acest lucru se poate vedea și în prețul monedei sale, iar această piață este așteptată să crească în următorii ani, ceea ce înseamnă un potențial mare de creștere pentru acest proiect. 

Cumpărați IMPT

De ce să investiți în IMPT

Proiectul IMPT este poziționat pozitiv pe piața cripto și se așteaptă mari creșteri de preț, dar aceste creșteri nu sunt singurul motiv pentru a investii în IMPT.

Intră pe o piață în expansiune rapidă

Această industrie este într-o creștere foarte mare, fiind divizată în piața obligatorie de compensare a emisiilor de carbon și piața de compensare voluntară. Faptul că IMPT sunt prezenți în ambele părți îi va ajuta foarte mult pe viitor.

Potențial de creștere uriaș 

Acest proiect oferă multe cazuri de utilizare reală și parteneriate de profil ce îl vor ajuta să crească foarte mult pe viitor.

Unirea tehnologiei blockchain cu mediul

Acest lucru va atrage mulți investitori ce doresc să investească pe piața cripto, dar în ceva sustenabil.

Utilizarea NFT-urilor

Piața NFT este într-o rapidă dezvoltare, iar faptul că IMPT vine cu o idee revoluționară și se folosește de acestea pentru a afecta viața reală, va impacta pozitiv proiectul IMPT.

Colaborare cu companii de top

IMPT colaborează cu peste 25.000 de mărci diferite, ce nu numai că fac popular produsul, ci și va crea o cantitate imensă de cerere de monede IMPT.

Valoarea monedei IMPT

Pentru a finanța proiectul și a îl face popular, criptomonedele se folosesc de această prevânzare, inclusiv IMPT. 

IMPT se află în prima sa fază de pre-vânzare, jetoanele IMPT fiind vândute pentru doar 0,023 USD. Există un total de 600.000.000 de jetoane (3 miliarde IMPT este oferta maximă) de pus în joc în această etapă, cu alte 660 milioane care vor fi vândute pentru 0,028 USD în a doua etapă și alte 540 milioane care vor fi vândute în a treia și ultima etapă de prevânzare pentru 0,0280 USD.

Predicția valorii monedei IMPT

Se estimează că din cauza parteneriatelor încheiate de IMPT cu alte companii, prețul să crească la lansarea acestei monede. Având în vedere că monede IMPT se așteaptă să se vândă cu 0,0280 USD în faza a treia de pre-vânzare, am putea estima că IMPT va fi probabil între 0,028 USD și 0,06 USD.

Platforma socială a monedei IMPT

IMPT va crea o platformă de social media captivantă, care va permite oamenilor să arate cantitatea de carbon pe care au compensat-o sub forma unui scor IMPT.io.  Aceste scoruri vor fi introduse într-un clasament în care oamenii își pot mării nivelul. De asemenea, utilizatorii își vor putea schimba creditele de carbon cu NFT unice pentru a câștiga dublul punctelor IMPT.io ale creditului de carbon.

Platformă de cumpărare IMPT

IMPT a găsit soluția perfectă pentru a atrage mai mulți oameni în a cumpăra credite de carbon prin utilizarea celor peste 25.000 de colaborări cu companii. Oameni vor putea cumpăra bunuri de zi cu zi pe aceste platforme, iar pentru acest lucru vor putea câștiga monede IMPT. După aceea aceste monede pot fi folosite pentru a cumpăra credite de carbon pe platform IMPT.io.

Concluzie

Cu prevânzarea IMPT.io în curs, nu există un moment mai potrivit pentru a arunca o privire asupra proiectului. Token-urile sunt vândute în prezent cu doar 0,023 USD și prețurile urmând să crească cu aproape 3\40%, până la 0,028 USD în faza a doua a prevânzării: este, prin urmare, oportunitatea perfectă de a vă aproviziona cu  IMPT la cel mai mic preț posibil.

Cumpărați IMPT

FAQ

Ce este tokenul IMPT?

IMPT este un proiect cripto ce dorește să ajute companiile și oamenii să-și reducă emisiile de carbon utilizând tehnologia blockchain.

Este moneda IMPT o investiție bună?

Faptul că proiectul este doar în faza de prevânzare și deja a atras foarte multe companii ce vor colabora cu acest proiect semnifică ce potențial uriaș poate să aibe acest proiect pe viitor.

De unde pot cumpăra un token IMPT?

Cu IMPT în prezent în pre-vânzare, singurul loc pentru a cumpăra este direct pe site-ul web IMPT.io. 

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version