Cum să cumperi Tamadoge în România: Ghidul începătorului

Tamadoge este un proiect nou care a generat multă tracțiune pe piața cripto. Aflați cum puteți achiziționa TAMA. 

Piața cripto a început să fie asaltată de apariția monedelor meme, după succesul de care s-a bucurat Dogecoin, în urma numeroaselor mențiuni ale unor persoane importante, precum Elon Musk. 

Succesul acestor monede meme a dus la o bază solidă pentru apariția Tamadoge, un proiect care atinge un punct pe carte alte monede de acest fel l-au ignorat: utilitatea criptomonedelor.

Caracteristici cheie ale Tamadoge

Achiziționarea Tamadoge: ghid rezumativ

Tamadoge este una dintre cele mai bune criptomonede ale anului, având în vedere mecanica sa de tipul Play-to-Earn (P2E) și foaia de parcurs. Pentru a cumpăra Tamadoge, este nevoie să urmați câțiva pași:

Cumpărați Tamadoge

Cum puteți cumpăra Tamadoge: prezentare detaliată

Tamadoge a reușit să genereze interes în rândul comunității cripto, atât datorită utilităților pe care le propune, cât și datorită atractivității pe care o au monedele meme, în general.

În continuare, vom detalia fiecare pas pe care trebuie să-l urmați pentru a intra în posesia TAMA. 

Pasul 1: Configurați un cont OKX

Accesați site-ul oficial OKX, furnizați numărul de telefon sau o adresă de e-mail și creați o parolă puternică pentru contul dumneavoastră. 

Cum să cumperi Tamadoge în România: Ghidul începătorului

Activați contul prin introducerea codului pe care echipa OKX vi-l trimite prin e-mail sau SMS. 

Pasul 2: Cumpărați sau transferați USDT

Jetoanele Tamadoge (TAMA) pot fi achiziționate folosind USDT pe schimbul OKX. Investitorii pot achiziționa stablecoinul cu ajutorul unui card de credit sau de debit direct de pe schimb. 

Introduceți suma USDT pe care doriți să o cumpărați pentru conversie, introduceți datele cardului și confirmați tranzacția.

Ca alternativă, transferați USDT în OKX, dacă dețineți deja acest activ într-un alt schimb sau portofel cripto.

Pasul 3: Cumpărați TAMA de pe OKX

Pentru a cumpăra TAMA, este nevoie să apăsați pe butonul „Trade”, apoi să selectați „Spot Trade” pentru a converti jetoanele. În cele din urmă, căutați perechea TAMA/USDT pe schimb.

Comercianții începători sunt sfătuiți să apese pe butonul „Market” pentru a confirma comanda, astfel încât schimbul să vă ofere cel mai bun preț disponibil. Introduceți suma pe care vreți să o cumpărați și apăsați pe butonul „Buy TAMA”.

După confirmare, veți putea accesa TAMA pe schimbul OKX.

Ce este Tamadoge

Tamadoge este una dintre cele mai populare monede meme, în prezent, datorită faptului că valorifică estetica Doge, dar, în plus, adaugă și funcții utilitare tokenului nativ al platformei.

Cei care au optat să cumpere Dogecoin sau Shiba Inu pot înțelege popularitatea acestor active. Totuși, atât Dogecoin, cât și Shiba Inu au suferit corecții notabile, având în vedere că nu au o utilitate clară, un lucru esențial când vine vorba de longevitatea unui proiect.

De asemenea, Tamadoge este unul dintre cele mai bune jetoane ERC20, cu o abordare complet diferită pe piață, având în vedere că reușește să combine mecanismele Play-to-Earn (P2E) cu conceptele monedelor meme.

Tamadoge permite jucătorilor să câștige recompense în cadrul jocului său cu animale de companie.  Astfel, jucătorii pot deține animale de companie sub formă de NFT-uri, pe care le pot crește până în punctul în care pot participa la lupte cu alți jucători.

Prin câștigarea acestor lupte, proprietarul va fi recompensat cu Dogepoints, urmând, cu ajutorul lor, să urce în clasamentul general. Cei care au cele mai multe puncte Doge, la sfârșitul fiecărei luni, vor fi recompensați cu TAMA. Acest token poate fi folosit pentru a face achiziții în cadrul jocului.

O altă caracteristică cheie a Tamadoge este că jetonul nu are taxe de tranzacționare încorporate în structura sa. Astfel, cumpărarea sau vânzarea de jetoane TAMA este atrăgătoare, permițând investitorilor să păstreze un procent mai mare din orice profit acumulat.

Echipa Tamadoge va dezvolta și o aplicație de realitate augumentată (AR), permițând jucătorilor să interacționeze cu animalul lor de companie Tamadoge, care va fi redat ca model 3D, în lumea reală. 

Echipa Tamadoge a fost verificată KYC pe CoinSniper, iar codul contractului inteligent a fost audiat amănunțit de SolidProof.io, ceea ce a contribuit la creșterea credibilității proiectului. 

De ce să cumpărați Tamadoge

Comercianții cripto se îndreaptă adesea către monede meme datorită capacității lor de a genera profituri uriașe. Tamadoge este o astfel de oportunitate, mai ales că reușește să ofere și cazuri de utilitate pentru tokenul său nativ. Există mai multe motive pentru care merită să investiți în Tamadoge. 

Recompense interesante

Unul dintre principalele motive pentru care merită investiția în Tamadoge este modul în care funcționează proiectul. Nu numai că mecanismul P2E pe care îl propune poate avea un potențial profitabil, dar jocul oferă și recompense TAMA utilizatorilor.

În plus, ecosistemul Tamadoge este disponibil atât pentru comercianți începători, cât și pentru investitori experimentați.

Beneficiază de sprijinul comunității DOGE

Cei care au optat pentru achiziționarea Shiba Inu în 2021, știu că această monedă meme a crescut datorită sprijinului comunității Doge, astfel că prețul a crescut cu 1.200% în câteva săptămâni.

Echipa Tamadoge își propune același lucru, deoarece ecosistemul valorifică designul Doge. În prezent, pagina oficială de Twitter a proiectului are peste 12.000 de urmăritori. 

Integrarea cu metaverse

Echipa Tamadoge intenționează să-și lanseze propria platformă metaverse, „Tamaverse”, care va fi influențată de nevoile comunității. Mai mult, animalele de companie Tamadoge vor fi redate ca modele 3D, ceea ce înseamnă că pot fi transferate și în alte platforme metaverse.

Foaie de parcurs convingătoare

Foaia de parcurs a Tamadoge conține numeroase planuri care ar putea crea profituri semnificative pentru investitori.

Aceste planuri includ parteneriate cu alte platforme metaverse, listări CEX, jocuri arcade P2E, recompense fizice Tamadoge și chiar lansarea unei aplicații de realitate augumentată (AR) dedicată.

Integrare NFT

Toate animalele de companie și articolele din joc sunt structurate ca NFT-uri. Acestea pot fi tranzacționate prin magazinul Tamadoge, TAMA fiind moneda nativă a platformei.

Prețul Tamadoge

După ce campania de prevânzare s-a încheiat cu un adevărat succes, Tamadoge a început să se tranzacționeze pe mai multe burse: OKX, Uniswap și BitMart. La scurt timp după listare, TAMA a ajuns la un maxim istoric de 0,15 USD, reprezentând o creștere de aproape 1400% față de prețul din campania de prevânzare, de 0,01 USD. 

În prezent, Tamadoge a suferit o corecție și se tranzacționează la 0,13 USD.

Predicție de preț Tamadoge

Pentru a putea să facem anumite predicții despre prețul TAMA, este necesar să ne uităm la alte campanii de prevânzare de succes, pe care să le folosim ca bază în speculațiile pe care le vom face.

Una dintre cele mai reușite campanii de prevânzare a fost cea a proiectului Tezos (XTS), care a generat peste 232 de milioane de dolari. După listarea pe Coinbase, prețul a crescut cu 645% în doar câteva săptămâni. Deși nu este o garanție, și prețul TAMA ar putea să înregistreze creșteri importante.

Potrivit cărții albe a proiectului, echipa Tamadoge urmează să lanseze și o aplicație mobilă, care va permite utilizatorilor să aibă grijă de animalul de companie chiar și atunci când se află în mișcare. 

De asemenea, aplicația va conține și diversefuncții bazate pe rețelele sociale.

 

Concluzie

După ce a reușit să genereze 19 milioane de dolari în prevânzare, Tamadoge a intrat pe unele dintre cele mai populare schimburi cripto. În doar câteva săptămâni, criptomoneda a ajuns la un maxim istoric de 0,15 USD. 

Prețul TAMA ar putea continua să crească, având în vedere că urmează și alte listări.

FAQs

Tamadoge este o monedă meme, care oferă și o funcție utilitară foarte bine stabilită datorită jocului Play-to-Earn pe care îl propune.

Având în vedere volatilitatea pieței, nu putem spune cu exactitate dacă Tamadoge va fi o investiție bună, pe termen lung. Totuși, Tamadoge este cu siguranță un proiect cu potențial mare. 

Investitorii pot achiziționa Tamadoge de pe OKX, Uniswap și BitMart. De asemenea, începând cu 5 octombrie, Tamadoge a devenit disponibil și pe LBank și MEXC.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version