Cum vor revoluționa Metagrant-urile de la Metacade jocurile de arcadă online

Cum vor revoluționa Metagrant-urile de la Metacade jocurile de arcadă online

Datorită unor proiecte nou-nouțe, precum Metacade, care determină progresul sectorului GameFi, nu este de mirare că gaming-ul blockchain este în prezent una dintre inovațiile cu cea mai rapidă creștere din lume. După ce proiecte precum Axie Infinity și The Sandbox au crescut de peste 200 de ori între 2020 și 2021, mulți investitori sunt cu ochii pe proiecte precum Metacade pentru a duce industria la următorul nivel.

Se preconizează că Metacade va avea profituri de 350 de ori mai mari în următorii ani, după ce a început să ia avânt în timpul presale-ului său de criptomonede. Cum dezvoltarea jocurilor sale pare extrem de promițătoare, iată o defalcare a tot ceea ce Metacade are de oferit jucătorilor online.

Metacade ar putea fi o excelentă oportunitate de investiție

După ce a epuizat vânzările din primele două etape de presale MCADE, Metacade se pregătește acum pentru câștiguri majore pe termen lung. Proiectul a atras deja un număr semnificativ de urmăritori, iar interesul în jurul dezvoltării noilor jocuri este în creștere, în special cu privire la programul Metagrants datorită potențialului său de a crește numărul de jocuri de pe blockchain.

Metacade va oferi o gamă largă de jocuri de arcadă online, fiecare joc nou având recompense financiare pentru jucători. Deoarece GameFi extinde în mod constant domeniul de aplicare și amploarea dezvoltării de jocuri, Metacade ar putea deveni un lider mondial în materie de inovație prin selecția sa de jocuri de arcadă online de tip play-to-earn (P2E).

Presale-ul MCADE a fost lansat la doar 0,008 USD per token – o valoare care va crește la 0,02 USD până la sfârșitul evenimentului. Având în vedere că primele runde de presale s-au epuizat rapid, se așteaptă ca proiectul să producă randamente excelente în următorii ani. Ar putea fi următoarea comoară cu creștere de 100 de ori din GameFi și ar putea ajunge să rivalizeze cu cele mai mari nume din sector, inclusiv Axie Infinity și The Sandbox.

Poate ajunge MCADE la 5 USD în 2025?

Metacade se pregătește să devină cea mai mare arcadă online. Dezvoltarea de jocuri va fi finalizată mai târziu, în 2023, când arcada din metavers își va deschide porțile pentru o comunitate importantă de jucători. Până în acest moment, având în vedere creșterea din industrie și entuziasmul legat de Metacade, se așteaptă ca token-ul MCADE să ajungă la nivelul de preț de 1 USD – o creștere de 50 de ori a prețului de la final de presale.

Între 2023 și 2025, se așteaptă ca MCADE să crească și mai mult. Acest lucru se datorează faptului că restul piețelor criptografice sunt așteptate să înregistreze câștiguri semnificative, pe măsură ce Bitcoin capătă avânt înainte de următoarea piață în creștere. În această perioadă, valoarea  MCADE ar putea să explodeze și să ajungă până la 7 USD până în 2025 – făcându-l una dintre viitoarele comori cu o creștere de 100 de ori pentru jocurile de arcadă online.

Ce este Metacade?

Metacade este o platformă GameFi condusă de comunitate, creată de jucători, pentru jucători, care va oferi o colecție mare de jocuri de arcadă de tip „play-to-earn” utilizatorilor blockchain. Fiecare joc include mecanisme P2E, iar arcadele vor oferi, de asemenea, jocuri competitive pentru utilizatorii care doresc să se înfrunte pentru șansa de a câștiga recompense criptografice.

Programul Metagrants al Metacade va oferi finanțare în faza inițială dezvoltatorilor de jocuri, pe măsură ce aceștia construiesc următorul val de jocuri de arcadă online. Prin finanțarea dezvoltării de noi jocuri pe blockchain, Metacade stimulează inovația în domeniu și contribuie la crearea unui număr din ce în ce mai mare de jocuri de care se vor bucura jucătorii.

Arcada din metavers va găzdui, de asemenea, un hub social vibrant, unde utilizatorii Web3 pot accesa toate informațiile noi din sectorul GameFi. Această secțiune de dezvoltare de jocuri va extinde potențialul general de câștig disponibil pentru utilizatori și le va oferi beneficii vaste, care nu se rezumă doar la a participa la jocuri de arcadă online.

Cum funcționează MCADE?

Metacade constă în niveluri infinite pentru toate jocurile de arcadă online. Jucătorii pot juca solo în timp ce progresează prin niveluri, finalizând provocări și câștigând venituri criptografice pentru abilitățile lor. Sau, jucătorii se pot înscrie în turnee cu intrare plătită pentru a avea șansa de a câștiga premii majore plătite în token-uri MCADE prin intermediul funcționalității Compete2Earn.

Hub-ul comunității va oferi funcționalitatea Create2Earn, care îi va recompensa pe gameri pentru contribuțiile lor. Acestea pot include recenzii ale jocurilor, partajarea de alpha sau interacțiunea cu alți membri ai comunității. Pentru valoarea oferită ecosistemului, creatorii de conținut pot primi câștiguri în platforma Metacade.

Proiectul va crea și noi locuri de muncă pentru utilizatorii Web3 prin mecanismul Work2Earn. Pasionații de criptomonede vor fi conectați la oportunități de joburi plătite în Web3, inclusiv poziții cu normă întreagă în cadrul proiectelor partenere ale Metacade începând cu 2024. Pe lângă acestea, utilizatorii pot obține joburi part-time, roluri de freelancer și oportunități exclusive de a testa online noile jocuri înainte de a fi lansate oficial.

Metacade schimbă regulile jocului

Prin combinarea celei mai mari colecții de jocuri de arcadă online cu un potențial de câștig pentru jucători, Metacade va deveni cel mai mare proiect GameFi de acest gen. Dezvoltarea de jocuri va extinde potențialul general de câștig pentru jucătorii blockchain și va oferi multe servicii utile prin intermediul hub-ului comunitar.

Metacade se pregătește să devină un lider în industria jocurilor online. Nu numai că oferă o experiență GameFi completă, dar va finanța și următorul val de inovație și va oferi oportunități de angajare cu normă întreagă comunității sale. În acest proces, Metacade caută să sprijine dezvoltarea jocurilor blockchain și viitorul industriei GameFi.

Merită să cumperi MCADE?

Presale-ul de token-uri MCADE ar putea fi una dintre cele mai bune oportunități de investiții ale anului. Cu un potențial foarte mare pe termen lung și un preț actual scăzut, investitorii s-au grăbit deja să se implice.

Metacade se află acum în etapa 6 de presale. Token-ul a strâns $9.9m în doar 15 săptămâni. Este o achiziție excelentă pentru orice portofoliu de investiții, experții preconizând că prețul va urca vertiginos în următorii ani. Asigură-te că te implici cât mai curând, deoarece prețul MCADE va crește de fiecare dată când o etapă de presale se va epuiza.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version