Dash 2 Trade adună 9 milioane de dolari în prevânzare

Platforma de analize și previziuni crypto Dash 2 Trade se apropie de finalizarea prevânzării, adunând peste 9 milioane de dolari

Primul proiect care oferă investitorilor informații detaliate și veridice despre criptomonedele aflate în prevânzare, Dash 2 Trade, a depășit recent suma de 9 milioane de dolari adunați în mai puțin de două luni. Știrea este una importantă pentru spațiul crypto deoarece strângerea de fonduri se accelerează pe zi ce trece.

Recent a fost redus obiectivul final (până la suma de 13.4 milioane USD), ceea ce înseamnă că prevânzarea se apropie și mai mult de final. La momentul scrierii acestui articol, prețul tokenului este de 0,0533 USD, iar mai jos vă prezentăm principalele știri din ultimele zile, care determină o mare probabilitate că acest token va crește în 2023.

Peste 400.000 de dolari – adunați în doar 24 de ore

Atât interesul, cât și determinarea clară a investitorilor Dash 2 Trade poate fi dedusă și din suma de bani, pe care proiectul a atras-o în doar ultimele 24 de ore. Merge vorba despre peste 400.000 USD – o sumă impresionantă. Plus la aceasta, au mai rămas doar 33% de tokenuri disponibile pentru a fi cumpărate în prevânzare, iar acest lucru sporește viteza cu care investitorii timpurii investesc în acest proiect.

Dash 2 Trade adună 9 milioane de dolari în prevânzare

Listarea tokenului D2T – confirmată oficial pe mai multe exchange-uri

Modelul de afaceri Dash 2 Trade s-a dovedit a fi unul de succes în sine, dar știrea recentă despre listarea pe câteva exchange-uri a oferit și mai multă tracțiune acestui proiect. Dash 2 Trade se poate lăuda cu sprijinul a două dintre principalele burse centralizate – pe LBank și BitMart.

Listările pe aceste CEX-uri vor avea loc la scurt timp după finalizarea pre-vânzării. De asemenea, sunt în desfășurare negocieri pentru includerea în alte platforme de schimb .
Faptul că tokenul are un astfel de suport inițial la nivel înalt întărește încrederea investitorilor în proiect și echipă, transformând Dash 2 Trade în una dintre cele mai bune criptomonede al anului 2023.

Cumpărați Dash 2 Trade

Foaia de parcurs al Dash 2 Trade – etape parcurse în avans
Atât încrederea, cât și potențialul acestui nou proiect sunt menținute și datorită faptului că, până la acest moment, proiectul și-a îndeplinit toate promisiunile și obiectivele din foaia de parcurs. Pe lângă un audit complet de securitate și succesul răsunător al pre-vânzării în curs, Dash 2 Trade a încheiat un acord cu Learn 2 Trade, o comunitate de tranzacționare formată din 70.000 de membri și 40.000 de comercianți activi de valute și alte instrumente financiare.

Plus la aceasta, tabloul de bord revoluționare, unul dintre principalele active ale proiectului, va fi lansat mai curând decât a fost planificat. Așadar, instrumentul va putea fi disponibil mult mai curând pentru investitorii care apreciază instrumentele fiabile de analiză și previziuni criptomonede.

Ce poate oferi tabloul de bord revoluționar

Panoul de control beta acoperă toate punctele și aspectele cheie, la care atrag atenția investitorii responsabili înainte de a face o investiție. Plus la aceasta, informațiile sunt oferite într-un mod centralizat și ușor de analizat, astfel încât print-o simplă privire să obțineți acces la toate datele importante.

Suita de instrumente revoluționare

Pe lângă panoul de control, platforma va oferi acces și la alte instrumente importante și utile: semnalele crypto, backtesting, tranzacționare automată, tranzacționare socială, indicatorii tehnici, analiza sentimentului social și multe alte funcții și metrici pentru a le pune la dispoziție tuturor tipurilor de investitori.

Dash 2 Trade include noi talente în echipa sa

Dash 2 Trade este o platformă pentru investitori, creată de investitori. Așadar, echipa din spatele platformei reprezintă un alt activ important al proiectului. Pentru a crește potențialul proiectului, la echipa Dash 2 Trade s-a alăturat recent Ilyes Kooli – un nou director tehnic cu un background impresionant în crypto.

Unde și cum să cumpărați tokenuri D2T

Partea bună a prevânzării Dash 2 Trade constă în posibilitatea de a cumpăra tokenuri chiar acum. Prevânzarea încă este disponibilă, dar reieșind din cât de rapid evoluează, șansele ca acesta să se finalizeze foarte rapid sunt destul de mari. Puteți accesa chiar acum evenimentul de prevânzare, utilizând butonul de mai jos. Puteți cumpăra tokenuri D2T cu ETH sau USDT, dar și cu un card bancar, prin intermediul Trust Wallet.

Cumpărați Dash 2 Trade

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version