Dash 2 Trade adună cca 10 milioane de dolari în timp record

Noua platformă de analiză și previziune crypto, Dash 2 Trade, adună 10 milioane de doalri și se pregătește de listarea pe bursele de critptomonede

15 decembrie 2022 – Noua platformă de analize și previziuni crypto reușește să se apropie de suma de 10 milioane de dolari în prevânzare. Odată ce va fi adunată suma de 10 milioane de dolari, pe platforma prevânzării Dash 2 Trade va fi declanșată o numerotare inversă, care va afișa timpul rămas până la listarea tokenului nativ D2T pe bursele de criptomonede.

Dezvoltatorii Dash 2 Trade deja au anunțat și au oferit asigurări comunității crypto că prima listare pe CEX va avea loc în decurs de 30 de zile din moment ce proiectul va aduna 10 milioane de dolari. Această știre importantă vine imediat după confirmarea oficială a celei de-a treia listare CEX încheiată de proiectul crypto – Changelly Pro se alătură la listările deja confirmate pe LBank și BitMart – toate acestea vor fi primele burse centralizate care vor accepta să listeze tokenul imediat după încheierea prevânzării.

De asemenea, managerul comunității Dash 2 Trade, Trevor Main, va organiza un AMA (întreabă-mă orice) pe Coinsniper Telegram, la ora 17:00 UTC, joi, 15 decembrie. Cu o zi mai târziu este programată și prezentarea oficială a tabloului de bord revoluționar al Dash 2 Trade un sistem revoluționar de analiză și monitorizare a pieței crypto.

Dash 2 Trade este singura platformă de analiză și semnale de tranzacționare care are o secțiune dedicată asigurării due diligence pentru proiectele de prevânzare. Acest lucru este și mai surprinzător, având în vedere că aceasta este o zonă a pieței în care randamentele sunt cele mai mari.

Pe lângă toate crizele și colapsurile, 2022 ne-a dat de înțeles clar că evenimentele de prevânzare a noilor criptomonede pot oferi bune oportunități de a cumpăra criptomonede cu potențial la un preț convenabil. Marea dificultate aici ține de obținerea de informații utile și veridice despre fiecare proiect din presale.

Cumpărați Dash 2 Trade

Dimensiunea pieței de presale crypto este impresionantă – aproximativ 20-30 de prevânzări sunt lansate în fiecare săptămână. Reieșind din aceasta este clar de ce este de-a dreptul dificil să țineți mâna pe puls și să investiți la momentul oportun în proiectele cu potențial de creștere real. Dash 2 Trade își propune să rezolve această problemă în special prin intermediul tabloului de bord, care este deja finalizat în mare măsură.

Odată ce versiunea completă a tabloului de bord va fi lansată, va exista atât o versiune gratuită a acestei platforme, cât și abonamente cu plată. Aici și intervine marele rol al D2T – tokenul nativ al platformei. Anume prin intermediul acestor tokenuri vor putea fi achiziționate abonamentele mai avansate. D2T pot fi achiziționate acum, în cadrul evenimentului de prevânzare (vom oferi mai multe detalii despre asta mai jos).

Dash 2 Trade adună cca 10 milioane de dolari în timp record

Platforma nu se limitează la tabloul de bord, deși acest instrument stă la baza suitei de instrumente Dash 2 Trade. Vor fi disponibile și alte instrumente de tranzacționare și analiză crypto, precum social trading, analiza sentimentului social, backtesting, auto-trading API, semnale crypto centralizate.

Interesul față de Dash 2 Trade – mai mare după colapsul FTX

Colapsul generat de falimentul bursei FTX a generat creșterea interesului investitorilor față de Dash 2 Trade. Excitarea în jurul sistemului de analiză și semnale de tranzacționare construit de Dash 2 Trade crește pe măsură ce crește și teama de a rata criptomonedele, care ar putea crește de 10 ori în viitorul apropiat.

Interesul investitorilor față de acest proiect poate fi dedus din faptul că doar în ultimele 24 de ore, Dash 2 Trade a strâns peste 500.000 USD, apropiindu-se și mai mult de suma importantă de 10 milioane de dolari. Acest lucru a fost posibil și datorită extinderii semnificativ a a acoperirii proiectului în media cripto – de la Cointelegraph la Cryptonews.

Să nu uităm aici și despre listările pe bursele crypto, care deja au fost confirmate de nenumărate ori. Odată ce tokenul este listat oficial pe o bursă, valoarea acestuia, de regulă, crește odată ce este listat pe CEX. Toate acestea determină un potențial real și ridicat pentru această platformă crypto, dar și criptomonedă nouă.

Cumpărați Dash 2 Trade

D2T ar putea crește de 10 ori după listarea pe burse de criptomonede

Piața de urs care a dominat pe tot parcursul acestui an și care nu are de gând să se finalizeze determină investitorii să migreze de la investițiile în criptomonedele populare spre investiții în proiecte noi, care cu potențial de creștere. Reieșind din toate cele menționate despre Dash 2 Trade mai sus, devine evident de ce unii experți consideră că D2T ar putea crește de 10 ori odată ce va fi listată pe exchange-uri.

Suma țintă de strângere pentru sfârșitul prevânzării este de 13.420.000 USD și în prezent au mai rămas doar 26% din monede disponibile pentru a fi cumpărate în presale. D2T, moneda nativă a sistemului de informații comerciale, are un preț de 0,0533 USD. Proiectul are în spate o echipă solidă de dezvoltatorii, care au dezvoltat renumitul proiect Learn2Trade – o comunitate de tranzacționare de 70.000 investitori activi.

Este important de menționat aici că Dash 2 Trade și-a îndeplinit toate obiectivele propuse încă de la lansarea prevânzării. Ba și mai mult, lansarea tabloului de bord revoluționar va avea loc mai devreme, decât a fost planificat. Așadar, echipa a dat dovadă de responsabilitate și orientare spre rezultate, ceea ce reprezintă un lucru foarte important pentru un proiect din zona crypto.

De unde și cum să cumpărați token D2T

Precum am menționat mai sus, prevânzarea Dash 2 Trade este încă în plină desfășurare, de aceea tokenurile sunt disponibile pentru a fi cumpărate chiar de pe site-ul presale. D2T poate fi cumpărat fie cu ETH, fie cu USDT. La fel, este disponibil să cumpărați D2T prin intermediul unui card de debit sau credit.

Dacă cumpărați de pe mobil, experții noștri recomandă utilizarea Trust Wallet și navigarea la pagina de pre-vânzare prin browser-ul Trust Wallet încorporat. Codul contractului inteligent Dash 2 Trade este complet auditat de SolidProof, iar echipa este verificată de Coinsniper. Așadar, este absolut sigur să investiți în acest proiect.

Cumpărați Dash 2 Trade

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version