De neoprit: Primul ICO de pe Blockchain-ul Bitcoin a ridicat 6,8 milioane USD în mijlocul freneziei halving-ului

De neoprit: Primul ICO de pe Blockchain-ul Bitcoin a ridicat 6,8 milioane USD în mijlocul freneziei halving-ului

Bitcoin Dogs, primul ICO de tipul BRC-20 de pe blockchain-ul Bitcoin, a ridicat uimitoarea sumă de 6,8 milioane USD până în etapa 8 a presale-ului său și a ajuns la peste 80.000 de membri în comunitatea sa de pe X – ceea ce nu e de mirare considerând aspectul inovativ al acestui proiect. Acest presale merge bine și este cu adevărat în creștere.

Mondea celor de la Bitcoin Dogs, 0DOG prezintă o performanță fantastică. Proiectul a reușit asta prin combinanarea securității oferită de Bitcoin cu lumea colorată a NFT-urilor și a social gaming-ului. Citeștemai departe pentru a afla de ce Bitcoin Dogs ar putea să fie una dintre cele mai bune oportunități de investiție de anul acesta.

De ce Bitcoin Dogs?

Acest token BRC-20 constituie o schimbare radicală față de tehnologia ERC-20 sau SPL, care care se folosește în mod obișnuit pentru lansarea altcoin-urilor. Este cu siguranță ciudat când te gândești la asta: BRC-20 sunt altcoin-uri, dar pe blockchain-ul Bitcoin. Hmm? La modul serious, este o realitate în piață, și în timp ce există alte tokenuri de tip BRC-20, Bitcoin Dogs este primul proiect care a făcut un presale de tip BRC-20 disponibil pentru publicul larg.

900 de milioane de token-uri 0DOG sunt disponibile în acest presale, 900 de milioane reflectând numărul estimat de câini de pe planetă noastră. Și, alături de un ecosistem de tip immersive gaming și o colecție de NFT-uri, ambele disponibile exclusiv deținătorilor token-urilor 0DOG, Bitcoin Dogs este gata să cucerească lumea crypto.

Ce oferă Bitcoin Dogs pe lângă moneda 0DOG?

Tokenul 0DOG deschide numeroase comori în materie de activități. Este un pașaport către un tărâm vast de social gaming în care jucătorii pot crește, antrena și concura cu câinii lor digitali. Gândiți-vă la Tamagotchi / Digimon / Axie Infinity. Proiectat într-un stil retro, acest tărâm aventuros este garantat să va trezească o serie de sentimente de nostalgie.

Apoi, de parcă asta nu ar fi fost suficient, Bitcoin Dogs dezlănțuie o colecție NFT de 10.000 de câini digitali pe blockchain-ul Bitcoin folosind tehnologia Bitcoin Ordinals. La fel ca multe alte colecții bune de NFT-uri, vor exista diferite niveluri de raritate, împreună cu o piață integrată și un spațiu online în care vă puteți etala câinii drept creaturile minunate care sunt.

Dezlănțuit la momentul perfect

Sincronizarea nu putea fi mai bună pentru Bitcoin Dogs; cu halving-ul Bitcoin la câțiva centimetri distanță și cu un sentiment de creștere care a cuprins piața crypto, în special datorită aprobării ETF-urilor, Bitcoin Dogs este pregătit să profite de această sumedenie de condiții favorabile.

Angajamentul de neclintit al proiectului față de inovație, așa cum este prezentat în whitepaper, este expus maiestuos prin concentrarea sa bilaterală pe NFT-uri și gaming. Acest lucru înseamnă că are atuurile necesare pentru a se putea desfășura în două piețe în același timp.

Piața GameFi a avut parte de predicții deosebit de promițătoare. În prezent, este evaluată la aproximativ 25 de miliarde de dolari, iar Business Research Insights estimează că va ajunge la 90 de miliarde de dolari până în 2031.

Și apoi avem cea de-a doua revenire a NFT-urilor în 2024, cu actori precum CoinDesk și Nasdaq, pentru a numi doar câțiva, anticipând această revenire. Acest lucru se datorează parțial numeroaselor branduri mari, cum ar fi Nike și Starbucks, care susțin cu încredere NFT-urile, chiar și atunci când mulți credeau că sunt „preaaaa 2021”.

Mai mult, Bitcoin Dogs profită de noua tehnologie NTF, Bitcoin Ordinals, oferind echipei Bitcoin Dogs un extra atuu. Aceast tip de avantaj este exact ce caută investitotii NFT în următorul bull run.

Alăturați-vă haitei

Călătoria presale-ului Bitcoin Dogs pare să se intensifice în fiecare zi. Și cu creșteri de preț la fiecare 72 de ore înainte de încheierea presale-ului pe 15 martie și listarea care e pe cale să vină, fac ca prețul actual de 0,0343 USD să fie mic în comparație cu nivelul la care 0DOG este probabil să ajungă.

Suma de 6,8 milioane USD ridicată și avântul proiectului sunt de necontestat. Profitați de șansa de a face parte din acest presale istoric. Alăturați-vă comunității vibrante de entuziaști de câini și pasionați de crypto care susțin Bitcoin Dogs. Viitorul latră, și sună în mod clar ca un succes.

Faceți click aici pentru a vizita site-ul Bitcoin Dogs și pentru a cumpăra 0DOG.

Exit mobile version