Entuziasmul de pe Solana este la cote mari, după ce prevânzarea Slothana a atins 1 milion USD

Londra, Marea Britanie, 2 Aprilie 2024

Entuziasmul de pe Solana este la cote mari, după ce prevânzarea Slothana a atins 1 milion USD

Slothana, una dintre noile criptomonede lansate pe Solana a depășit cifra de 1 milion de dolari adunați. Solana rămâne una dintre cele mai populare platforme când vine vorba de tranzacționarea monedelor meme, iar, în acest context, tot mai mulți creatori din acest spațiu aleg această platformă pentru lansarea proiectelor lor.

Cumpără Slothana

Solana duce mai departe mania monedelor meme

Ecosistemul monedelor meme de pe Solana a reușit să crească în mod constant în ultimele luni datorită taxelor mici pe care le practică, cât și al randamentului ridicat.

În acest fel, Solana a reușit să atingă noi culmi ale succesului pe această piață. Astfel, în prezent, Solana rivalizează și chiar depășește Ethereum pe nișa monedelor meme.

Valoarea totală blocată (TVL) a Solanei a depășit recent 4,5 miliarde de dolari pentru prima dată în aproape doi ani. Numărul de adrese noi și active din rețea a atins, de asemenea, un vârf, în mare parte datorită freneziei care înconjoară monedele meme.

Proiecte precum Bonk (BONK) și Dogwifhat (WIF) au reușit să înregistreze creșteri surprinzătoare, în mod special datorită interesului care a fost stârnit în rândul comunităților de iubitori de monede meme de pe rețelele de socializare.

Tokenul Book of Meme alimentează popularitatea Solana

Creșterea prevânzărilor de monede meme pe Solana a fost una remarcabilă.

Aceste oportunități de investiții timpurii, care le permit cumpărătorilor să obțină jetoane înaintea listărilor de pe bursele oficiale, au devenit rapid metoda preferată de strângere de fonduri pentru proiecte noi.

Dorința de îmbogățire peste noapte s-a dovedit prea tentantă pentru mulți, astfel că unele prevânzări au atins sume de opt cifre în câteva minute.

Randamentele uluitoare câștigate de primii susținători ai Book of Meme (BOME) au stimulat și mai mult speculațiile.

Cu toate acestea, nu toată lumea este încântată de această atmosferă de „Vestul Sălbatic”.

Deoarece au fost lansate nenumărate proiecte, șansele de a găsi unul care să-și respecte promisiunile sunt reduse.

Prevânzarea Slothana ajunge la 1 milion de dolari

Slothana este cel mai nou proiect care se bucură de succes pe platforma Solana. Proiectul, care a fost lansat în urmă cu doar câteva zile, a reușit deja să strângă, în prevânzare, suma de 1,1 milioane de dolari.

Slothana a reușit să atragă atenția investitorilor prin intermediul structurii sale unice din prevânzare.

Investitorii pot trimite jetoane SOL la o adresă de portofel desemnată și pot primi jetoane SLOTH la o rată fixă de 10.000 SLOTH pentru fiecare contribuție SOL.

Având în vedere interesul imens în prevânzare, mulți investitori sunt de părere că Slothana ar putea fi următorul proiect meme care să genereze profituri mari investitorilor timpurii.

Exit mobile version