Fanii criptomonedelor de pe Reddit își împărtășesc preferințele – Cele mai bune 7 criptomonede de gaming pentru 2023

Fanii criptomonedelor de pe Reddit își împărtășesc preferințele - Cele mai bune 7 criptomonede de gaming pentru 2023

2023 se anunță un an masiv pentru industria jocurilor criptografice iar fanii criptomonedelor de pe Reddit au analizat recent ce token-uri merită urmărite. În acest articol, vei găsi 7 criptomonede de gaming de top pe care să nu le ratezi. De la titani consacrați până la proiecte noi și interesante, aici vei găsi cu siguranță investiția ta perfectă în jocurile criptografice.

1. Metacade (MCADE)

Metacade este un hub social pentru jocurile P2E care a câștigat o popularitate semnificativă în rândul investitorilor de criptomonede de pe Reddit în ultimele săptămâni. Este locul în care utilizatorii se pot conecta cu alți entuziaști P2E, își găsesc atuul în GameFi și participă la una dintre primele sisteme de finanțare democratice ale Web3 pentru dezvoltatorii de jocuri. Jucătorii vor putea să descopere jocuri de top, să citească recenzii și să obțină acces la cele mai tari jocuri GameFi alpha, toate fiind posibile datorită angajamentului Metacade de a maximiza utilitatea pentru utilizatori.

Dar Metacade se diferențiază de alte platforme prin noua tehnologie criptografica și blockchain. În loc să se aștepte ca utilizatorii să contribuie la platformă doar din bunăvoință, Metacade își recompensează utilizatorii pentru dezvoltarea platformei. Pe lângă oportunitățile extinse de P2E, utilizatorii pot să câștige token-ul MCADE în schimbul postării de recenzii și sfaturi și al interacțiunii cu membrii în moduri utile. 

Metacade oferă utilizatorilor multiple oportunități de câștig. Aceștia nu numai că pot învăța cum să își maximizeze veniturile P2E și să participe la turnee, extrageri de premii și concursuri, dar ar putea chiar să își înlocuiască în întregime veniturile obișnuite cu ajutorul forumului de joburi al platformei, așteptat în 2024. Aici membrii Metacade vor găsi oportunități interesante de a lucra cu unii dintre liderii din industria de gaming și Web3.

Fanii criptomonedelor de pe Reddit consideră că sistemul Metagrant al Metacade este unul dintre cele mai mari schimbări pentru industria GameFi. Metagrant-urile permit utilizatorilor să direcționeze resursele platformei către dezvoltatorii care construiesc jocurile pe care doresc să le joace. Pentru a câștiga finanțare, dezvoltatorii trebuie să obțină cele mai multe voturi pentru ideea lor în cadrul unui concurs Metagrant. Acest lucru ajută la stimularea inovației în GameFi și le permite utilizatorilor să joace un rol mai activ în modelarea viitorului jocurilor pe care le iubesc. 

În cele din urmă, pentru a-și îndeplini viziunea de descentralizare reală, Metacade va face tranziția către o organizație autonomă descentralizată (DAO) în 2024. Această schimbare înseamnă că platforma va fi guvernată total de jucători, oferind un proces decizional cu adevărat democratic pentru implementarea de actualizări și determinarea direcției viitoare a platformei.

Cu un accent puternic pe comunitate, descentralizare și pe oferirea de valoare jucătorilor la fiecare pas, Metacade este gata să domine industria P2E. Presale-ul său a vândut deja peste $10m token-uri MCADE în doar 16 săptămâni de la lansare, iar acest număr este așteptat să crească rapid, pe măsură ce tot mai mulți investitori se grăbesc să pună mâna pe token înainte de explozia acestuia în 2023.

>> Puteți participa la presale-ul Metacade aici <<<

2. ApeCoin (APE)

ApeCoin este una dintre monedele de top ale fanilor jocurilor criptografice de pe Reddit. A fost creată de Yuga Labs, compania din spatele proiectului NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC), care a avut un succes incredibil, și este în centrul unei comunități descentralizate care împărtășește o viziune comună. APE este folosit pentru a vota în Ape DAO și pentru a obține acces la produse exclusive, evenimente, servicii și jocuri. 

Mulți utilizatori Reddit au așteptat cu nerăbdare lansarea Otherside, experiența imersivă din metavers a lui Yuga, construită în colaborare cu Improbable și Animoca Brands, compania mamă a The Sandbox. Potrivit Yuga, echipa sa încearcă să dezvolte „cel mai bun metavers posibil” în care „mii de oameni interacționează” în același timp.

Otherside permite utilizatorilor să creeze avatare bazate pe NFT-urile lor și să dețină proprietăți digitale în metavers, cunoscute sub numele de Otherdeeds. Deși jocul nu a fost încă lansat, Otherdeeds a urcat rapid în clasament, devenind al patrulea cel mai tranzacționat proiect NFT, potrivit OpenSea, ceea ce demonstrează entuziasmul din jurul proiectului. Se așteaptă ca APE să fie moneda din joc a Otherside, deci utilizatorii Reddit prevăd că token-ul va crește rapid odată ce jocul va fi lansat.

3. Shiba Inu (SHIB)

Deși mulți o consideră o simplă monedă meme inspirată de Dogecoin, Shiba Inu a creat una dintre cele mai mari comunități de criptomonede de pe Reddit. r/SHIBArmy are aproape 500.000 de membri, dintre care mulți sunt susținători înfocați ai token-ului Shiba Inu. Spre deosebire de Dogecoin, care se bazează pe codul Bitcoin, SHIB este un token bazat pe Ethereum, ceea ce înseamnă că poate fi folosit ca formă de plată pentru achiziții în joc și NFT-uri, în special pentru Shiba Eternity și pentru viitorul SHIB: The Metaverse.

Shiba Eternity a fost lansat la începutul lunii octombrie 2022, cu mare tam-tam. Jucătorii își pot folosi NFT-urile Shiboshi în confruntări, pentru a-și crește portofoliul și pentru a urca în ierarhie. Jocul în sine are peste 100k+ descărcări doar în Google Play Store

SHIB: The Metaverse, după cum se afirmă pe site-ul său, este „punctul culminant al istoriei noastre ca și comunitate, afișată virtual, într-un strat de imagini frumoase care prezintă inovația și unitatea noastră cu un loc pe care să-l numim cu adevărat acasă”. Deși încă nu a fost precizată o dată de lansare, se așteaptă ca aceasta să aibă loc cândva în 2023. Potrivit fanilor criptomonedelor de pe Reddit, acest adaos la ecosistemul Shiba Inu ar putea crește SHIB fulminant.

4. The Sandbox (SAND)

The Sandbox este unul dintre cele mai cunoscute proiecte de jocuri criptografice. Alături de Decentraland, The Sandbox a fost propulsat în urma rebrandingului Facebook în Meta. În timp ce Decentraland se concentrează pe oferirea unei lumi virtuale în care utilizatorii să interacționeze, The Sandbox este axat pe jocuri, permițând jucătorilor să creeze, să împărtășească și să își monetizeze experiențele de joc.

Acesta oferă utilizatorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a genera experiențe incredibil de captivante fără a cunoaște o singură linie de cod. Singura cerință este ca jucătorii să dețină o parcelă de teren, reprezentată de NFT LAND, pentru ca să construiască tot ceea ce doresc. Zeci de jocuri au fost deja create folosind infrastructura The Sandbox, oferind jucătorilor ore întregi de distracție în metavers.

Fanii criptomonedelor de pe Reddit citează numărul de parteneriate interesante ale The Sandbox ca fiind unul dintre principalele motive de optimism cu privire la SAND. Multe branduri, cum ar fi The Walking Dead, Tony Hawk, Gucci, Adidas și The Smurfs, au făcut o incursiune în metavers cu The Sandbox, iar lista este posibil să crească în 2023.

5. Enjin Coin (ENJ)

Enjin apare constant în fruntea listele fanilor criptomonedelor de pe Reddit ca fiind una dintre cele mai bune criptomonede de gaming. Este o platformă destinată în primul rând dezvoltatorilor, care oferă mai multe kit-uri de dezvoltare de software (SDK) pentru a-i ajuta să pună elemente din joc pe blockchain. În loc să își creeze o soluție proprie, dezvoltatorii pot folosi Enjin pentru a integra cu ușurință tehnologia blockchain în jocurile lor. 

Enjin simplifică procesul. Dezvoltatorii trebuie doar să creeze NFT-uri corespunzătoare activelor lor din joc și să le atribuie valoare cu ajutorul token-ului ENJ, care poate fi răscumpărat doar după ce NFT-ul este distrus. Aceste NFT-uri pot fi apoi tranzacționate securizat și rapid între jucători și pot fi vizualizate în portofelul inteligent Enjin.

Pe măsură ce apar tot mai multe jocuri P2E, Enjin va oferi un serviciu valoros pentru dezvoltatorii care doresc să evite durerile de cap legate de construirea propriilor sisteme de proprietate a activelor. Mulți dintre fanii criptomonedelor de pe Reddit se așteaptă ca ENJ să ia avânt în 2023, pe măsură ce industriile P2E și metaversul cresc.

6. WAX (WAXP)

WAX, sau Worldwide Asset eXchange, este un blockchain conceput special pentru tranzacționarea activelor digitale și a NFT-urilor. Creat de OPSkins, un titan al industriei colecționarilor digitali, WAX oferă o platformă ușor de utilizat și neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon pentru stocarea și tranzacționarea activelor virtuale. Fiind una dintre cele mai importante criptomonede pentru gaming, WAX a încheiat deja parteneriate cu unele mărci masive, precum NASCAR, Capcom, Sony, Mattel și Lionsgate.

WAX își propune să faciliteze cât mai mult posibil lansarea colecțiilor NFT pentru mărci. La fel ca Enjin, WAX oferă infrastructura necesară pentru adoptarea NFT și GameFi la scară largă, ceea ce o face o rețea ideală pentru companiile care doresc să intre în lumea jocurilor P2E și a metaversului. 

Mulți dintre fanii criptomonedelor de pe Reddit indică succesul Alien Worlds ca fiind un factor principal al potențialului WAX. Jocul, care înregistrează regulat peste 300 de mii de jucători săptămânal (DappRadar) – mai mult decât orice alt joc P2E – este construit pe blockchain-ul WAX. Mai mult, Splinterlands, al doilea cel mai popular joc P2E, rulează, tot pe WAX. Pe măsură ce P2E continuă să crească, mulți utilizatori Reddit se așteaptă ca token-ul nativ al lanțului, WAXP, să atingă noi culmi.

7. Treasure (MAGIC)

MAGIC este moneda nativă a ecosistemului Treasure, un proiect care se prezintă drept „Nintendo descentralizat”. Treasure este un ecosistem de jocuri descentralizat alcătuit din trei părți: cartușe (jocuri), comunități mici și infrastructură. Ecosistemul are deja opt jocuri P2E și de tip metavers, fiecare dintre acestea folosind token-ul MAGIC ca monedă în joc. 

De asemenea, dispune de o piață NFT, Trove, care funcționează pe rețeaua Arbitrum. Pe această piață, jucătorii își pot tranzacționa activele din joc, numite Treasures (comori), folosind MAGIC sau ETH. Jocurile au propria lor sub-comunitate, dar fiecare are un fir comun prin resurse, bresle și filosofii similare.

Cel mai important, Treasure oferă infrastructura de care dezvoltatorii au nevoie pentru a construi jocuri P2E descentralizate și de tip metavers. Prin crearea unui ecosistem interoperabil unificat de un singur token, Treasure speră să revoluționeze sectorul dezvoltării de jocuri. Recent, Treasure a fost listat pe Binance, Gate.io și Huobi, potrivit Bankless Times, ceea ce a făcut ca MAGIC să urce vertiginos. Mulți investitori în criptomonede de pe Reddit cred că MAGIC va crește pe măsură ce proiectul se extinde în 2023.

Metacade (MCADE) ar putea fi cea mai mare investiție de gaming criptografic de până acum

Pe măsură ce piața GameFi continuă să se extindă și să devină una dintre cele mai proeminente tendințe criptografice din acest an, se pare că aceste token-uri sunt pregătite să ofere investitorilor câștiguri extraordinare. Dacă Apecoin și Shiba Inu se ridică la înălțimea viziunilor lor de metavers, token-urile lor ar putea exploda pe măsură ce cererea crește peste noapte. Între timp, proiecte precum Enjin și WAX au de câștigat pe măsură ce industria crește în ansamblu, oferind infrastructura critică din spatele jocurilor blockchain.

Dar, în ceea ce privește potențialul de investiții, niciunul nu se compară cu Metacade. Comunitățile sunt esențiale pentru gameri, și pentru că oferă o suită completă de funcții valoroase și inovatoare, Metacade pare destinat să fie locul numărul unu, nu numai pentru gamerii P2E, ci și pentru o gamă largă de entuziaști care se întâlnesc și explorează împreună lumea GameFi. 

Te gândești să te implici? Ar fi bine să te grăbești. Se așteaptă ca MCADE să nu rămână mult timp la $0.017 înainte de a se epuiza și de a trece la etapa următoare. Nu rata această ocazie unică în viață de a intra în teren cu unul dintre potențialii viitori lideri ai jocurilor P2E. 

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version