Halving Alert: Investitorii Români Susțin Bitbot Ca Fiind Cea Mai Bună Opțiune În Materie De Crypto

Halving Alert: Investitorii Români Susțin Bitbot Ca Fiind Cea Mai Bună Opțiune În Materie De Crypto

Evenimentul de halving al Bitcoin este următoarea etapă importantă care stă în fața pieței crypto, iar evoluția prețurilor anticipează acest eveniment.

Cu Bitcoin stabilind noi maxime istorice și depășind pentru prima dată 73.000 de dolari, investitorii din România răscolesc piața pentru a găsi cele mai bune investiții pentru a își maximiza randementle în 2024.

Un nou prospect, Bitbot, atrage mare interes în timpul presale-ului său crypto datorită instrumentului său unic de tranzacționare centrat pe securitate.

După ce a adunat deja 2,1 milioane USD în timpul ICO-ului său, presale-ul Bitbot stârnește reacții ca fiind printe cele mai bun investiții crypto înainte de halving-ul Bitcoin pentru a obține o creștere uriașă în acest an.

Roboți de tranzacționare crypto: O piață plină de potențial

Roboții de tranzacționare crypto sunt un sector în creștere rapidă în care roboții de tranzacționare execută tranzacții în numele utilizatorilor.

Prin detectarea tendințelor și anomaliilor de pe piață, aceștia folosesc tehnici de ultimă generație cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a-i ajuta pe traderi să execute tranzacții rapid și precis.

Ca urmare, traderii pot obține un avantaj semnificativ în lumea volatilă a tranzacționării crypto.

Piața roboților de tranzacționare a crescut exponențial în ultimele șase luni, trecând de la 3,2 miliarde de dolari în septembrie 2023 la o valoare care se apropie acum de 15 miliarde de dolari la momentul redactării acestui articol.

Pe 18 martie s-a înregistrat un volum de tranzacționare record de 700 de milioane de dolari, realizat într-o singură zi.

Compania Paal AI este liderul acestei piețe în creștere, având acum o valoare de aproape 1,5 miliarde de dolari, cu o capitalizare de piață de 560 de milioane de dolari la momentul redactării acestui articol.

Cu toate acestea, după ce a înregistrat o creștere uluitoare de 6541%, Banana Gun este posibil să se afle în vizorul Bitbot.

Acest robot de tranzacționare de pe Telegram a atins recent un nou maxim de tranzacționare la 43,50 dolari, iar valoarea sa de piață a depășit pentru prima dată 100 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de aproape 50% în ultimele 30 de zile.

Un sector cu potențial ridicat, dar cu deficiențe clare de securitate

Creșterea rapidă a acestui sector crypto nu a fost lipsită de provocări. De exemplu, Banana Gun a descoperit un bug în contractul său care a fost suspectat în primă fază ca fiind o tentativă de rug pull.

Ca urmare, moneda a pierdut 90% din valoarea sa la câteva ore de la depistarea incidentului.

Între timp, atât Unibot, cât și Maestro au suferit breșe serioase de securitate în urma cărora au fost furate fondurile utilizatorilor, cu daune totale în valoare de 1 milion de dolari.

În timp ce Paal AI a evitat breșele de securitate, există îngrijorări cu privire la smart contractul său, care lasă loc pentru posibile manipulări și modificări.

Bitbot: O oază de securitate și inovație tehnică

Bitbot intră pe piață înainte de halving-ul Bitcoin și se poziționează deja ca un simbol în materie de securitate.

Parteneriatul său strategic cu renumita firmă de securitate cibernetică KnightSafe a dus la crearea primei soluții de securitate non-custodială de către Bitbot pentru a elimina vulnerabilitățile care afectează alte roboți de tranzacționare.

Utilizând o politică de securitate de tipul „not your keys, not your crypto”, utilizatorii păstrează controlul deplin asupra activelor lor digitale până la finalizarea tranzacțiilor.

Măsurile de securitate suplimentare includ protecția împotriva roboților MEV și a încercărilor de rug pull, oferind utilizatorilor o pace sufletească totală în timp ce tranzacționează.

Bitbot nu excelează doar prin caracteristicile sale de securitate. Utilizarea sa a tehnologiei AI de ultimă generație oferă comercianților un set de instrumente care le oferă un avantaj în călătoria lor.

De exemplu, instrumentul de scanare a proiectelor subevaluate identifică unele dintre cryptomonedele de top care pot fi cumpărate la prețuri mici, în timp ce funcția de sniping le permite utilizatorilor să folosească o strategie de cumpărare automată la prețuri mici și de vânzare la prețuri mari.

Între timp, utilizatorii pot profita de oportunități de venit pasiv cu un potențial mare de profitabilitate, printre care se numără împărțirea a 50% din comisioanele zilnice generate pe Bitbot, precum și programul de referral mult-așteptat care oferă o cotă de 15% pe toată durata de viață din comisioanele de tranzacționare generate de noii utilizatori referiți.

Cât de sus poate ajunge Bitbot?

Bitbot este deja văzut de mulți analiști ca fiind cel mai bun crypto pe care să îl cumperi în sectorul roboților de tranzacționare din Telegram, datorită comunității sale în plină creștere. Cu peste 22k membri pe canalul său Telegram și peste 150k adepți pe Twitter / X, avântul este în creștere rapidă.

Cu adevărat, sincronizarea Bitbot pe piață nu ar putea fi mai bună. Cu monedele din întreaga lume care se bucură de o creștere serioasă înainte de halving-ul Bitcoin, analiștii sunt entuziasmați de potențialul proiectului odată ce acesta va deveni public.

Exploatând o piață de 42 de miliarde de dolari, Bitbot are o piață uriașă pe care să o vizeze. Presale-ul său de criptomonede se află în prezent în etapa 9 din cele 15 etape de presale, oferind investitorilor din România o oportunitate uriașă la un preț de doar 0,0148 USD.

Cu 35.14% câștiguri rămase înainte ca ICO să se încheie, mai există o mulțime de câștiguri accesibile investitorilor români optimiști înainte ca moneda să își ia zborul și să înceapă să își realizeze potențialul de creștere de 50x în acest an.

Este Bitbot criptomoneda care trebuie cumpărată pentru cele mai mari randamente în 2024?

Pe măsură ce piața crypto se îndreaptă spre evenimentul iminent de halving al Bitcoin, piața este în plină creștere. Oferta revoluționară a Bitbot pe o piață în rapidă expansiune oferă utilizatorilor niveluri de securitate de neegalat și funcționalități de tranzacționare bazate pe inteligență artificială care le permite utilizatorilor să genereze profituri uriașe cu o siguranță deplină.

Într-un sector plin de inovație, Bitbot este un candidat puternic pentru cei care caută cel mai bun proiect crypto în materie de investiții în 2024.

Pentru a afla mai multe și pentru a achiziționa tokenuri BITBOT, vizitați site-ul oficial.

Exit mobile version