IMPT a fost listat oficial pe LBank – aflați detalii

Tokenul nativ al platformei de compensare a emisiilro de carbon, IMPT, a fost listat oficial pe bursa crypto LBank

Listarea IMPT va avea loc astăzi, 14 decembrie, la ora 10:00 UTC. Evenimentul de lansarea criptomonedei vine ca urmare a finalizării evenimentului de prevânzare IMPT (amintim că prevânzarea s-a finalizat cu 24 de ore înainte listării). Să aruncăm o privire asupra acestei știri importante pentru investitorii timpurii IMPT, precum și modul în care listarea oficială pe LBank poate influența viitorul acestui proiect promițător.

Vizitați IMPT

Listare IMPT pe LBank

Momentul primei listări a tokenului pe o bursă crypto este un moment mult așteptat de către investitorii timpurii în acest proiect. Mai mulți experți analizau în serios probabilitatea creșterii prețului IMPT imediat după lansarea pe câteva burse. Plus la aceasta, pe lângă listarea oficială a tokenului nativ, finalizarea prevânzării mai înseamnă și că investitorii își pot revendica tokenurile pe care le-au cumpărat anterior.

Să revenim la evenimentul de listarea a tokenului pe LBank. Pe Twitter la fel ca pe Telegram , anunțul despre listarea tokenului IMPT pe LBank a stârnit reacții puternice. Comunitatea este nerăbdătoare și caută răspunsuri cu privire la prețul viitor al jetonului. Cei care dețin IMPT sunt preocupați de modul în care va evolua prețul în viitor – va crește oare acesta de 10 ori, așa cum prognozau unii experți?

Un răspuns preliminar a fost oferit de CEO-ul IMPT. Acesta a menționat că, odată cu finalizarea prevânzării, prima listarea a tokenului va avea loc la un preț mai mare decât în ultima etapă a evenimentului de presale. Este vorba despre un preț de 0,0253 USD per token. Așadar, puteți deja să tranzacționați IMPT pe LBank.

Vizitați IMPT

Sesiunea de întrebări și răspunsuri despre IMPT cu Denis Creighton

IMPT a fost listat oficial pe LBank - aflați detalii

Comunitatea din jurul acestui proiect era nu doar nerăbdătoare, dar și manifesta interes evident față de mai multe aspecte importante. De aici și s-au adunat mai multe întrebări despre proiect, la care CEO-ul IMPT a decis că va răspunde într-o sesiune de întrebări și răspunsuri. Denis Creighton, CEO-ul IMPT, va fi invitatul de onoare și probabil va vorbi despre listarea token-ului.
Aceasta a avut loc astăzi și va începe la 17:00.

Vor fi oferite detalii despre celelalte listări ale tokenului deja programate și confirmate oficial, despre foaie de parcurs, parteneriate. Vor fi discutate toate subiectele de interes atât pentru cei care deja au investit în acest proiect, cât și pentru cei care sunt determinați să o facă, dar au nevoie de mai multe informații pentru a se decide definitiv

IMPT a creat un pool de lichidități înainte de listare

Platforma revoluționară IMPT are în spatele său o echipă de experți solizi în domeniul crypto, acest lucru fiind demonstrat de nenumărate ori pe tot parcursul prevânzării. Plus la aceasta, odată ce evenimentul de presale s-a finalizat, echipa a luat încă o decizie de remarcantă – la câteva ore după încheierea prevânzării, IMPT a decis să opteze pentru o strategie sigură pentru proiectul său: crearea fondului de lichiditate.

Deși este obișnuit să existe un fond de lichiditate, comunitatea din jurul acestui proiect de compensare a emisiilor de carbon a fost de-a dreptul surprinsă de rapiditatea cu care a fost creat acest fond de lichiditate. IMPT a dat dovadă și de o transparență avansată, explicându-și decizia pe canalul oficial de Telegram:

„Lichidity Pool-ul IMPT a fost creat pentru a împiedica utilizatorii rău intenționați să creeze pool-uri mici care sunt adesea folosite pentru a manipula prețul token-ului. Crearea unui pool de lichidități la momentul listării unui token este o practică obișnuită care îi protejează pe deținătorii de token-uri împotriva riscului de fraudă și înșelătorie.”

Această decizie și abordare ne vorbește încă o dată despre sustenabilitatea acestui proiect și determinarea echipei de a asigura cât de mult posibil viitorul acestei platforme. Plus la aceasta, decizia de a crea acest fond de lichiditate este cât s e poate de logică și necesară reieșind în special din recentul colaps generat de falimentul FTX.

Vizitați IMPT

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version