IMPT adună 1 milion de dolari în doar 24 ore

Primul proiect crypto axat pe protecția mediului adună 1 milion de dolari în doar 24 de ore - prevânzarea de tokenuri este practic finalizată

Chiar ieri am prezentat succesul uriaș al acestui proiect și ritmul grăbit al prevânzării IMPT.

Au mai rămas doar câteva zile până la listarea tokenului pe exchange-uri – eveniment care ar putea determina creșterea prețului IMPT la ordinea de zeci de ori. Cu doar trei zile înainte de încheierea prevânzării, investitorii s-au adunat literalmente în jurul acestui token, iar acest lucru a permis proiectului să adune tocmai 1 milion de dolari în doar 24 de ore.

Evenimentul de prevânzare al IMPT și-a încununat succesul cu un fond de aproximativ 16 milioane USD, adunat în doar 2 luni. CEO-ul proiectului, Denis Creighton, anunțase recent că prevânzarea se va încheia mai devreme datorită dinamicii de care dă dovadă piața din prezent. Toate aceste evenimente au crescut nu doar potențialul acestei criptomonede, dar și au reușit să atragă interesul comunității crypto.

IMPT adună 1 milion de dolari în doar 24 ore

IMPT adună peste 16.5 milioane de dolari

Prevânzarea IMPT a fost lansată în primele zile ale lunii octombrie, iar în acest moment s-a reușit atingerea unei sume de peste 16.5 milioane de dolari. Proiectul a reușit să atragă atenția și banii Investitorilor conștienți de mediu, care au concurat între ei pentru a lua parte la evenimentul de pre-vânzare și de a deveni investitori timpurii într-o criptomonedă cu potențial în 2023.

Chiar în acest moment, pe site-ul oficial al IMPT deja este afișat un cronometru, care numără minutele până la sfârșitul evenimentului de prevânzare. Odată ce evenimentul va fi finalizat, jetoanele rămase din faza de pre-vânzare vor fi arse. În plus, jetoanele alocate pentru a treia fază 3 vor fi blocate timp de 12 luni.

Primele listări ale jetonului IMPT pe exchange-urile centralizate și descentralizate au fost anunțate recent. Echipa a raportat că prima listare de acest tip va avea loc deja pe 14 decembrie, pe Uniswap. Postarea a fost urmată de un alt anunț în care se afirmă că IMPT va fi listată și la bursa centrală LBank, care are un volum zilnic de tranzacționare de peste 1,4 miliarde de dolari.

Cumpărați IMPT

În cele din urmă, echipa a precizat că IMPT va fi listată și pe Changelly Pro, un alt schimb centralizat cu un volum de peste un miliard de dolari. Toate aceste listări au fost confirmate oficial, așa că, odată cu finalizarea prevânzării, există mari șanse ca prețul criptomonedei să explodeze de câteva ori.

CEO-ul IMPT, Creighton, a declarat că tokenul va fi listat la prețul de 0.0253 USD. Acest preț este mai mare decât prețul actual (de 0,023 USD), astfel încât chiar și acum este oportun să investiți în această criptomonedă verde.

Investitorii se pregătesc pentru un viitor mai ecologic cu IMPT

IMPT este o platformă care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să stocheze credite reale de carbon pe blockchain. Creditele de carbon se oferă sub formă de cashback la fiecare cumpărătură făcută prin intermediul widgetului IMPT. Acest widget este plasat deja pe multe site-uri din întreaga lume, deoarece platforma colaborează cu peste 25.000 comercianți din întreaga lume.

IMPT – o investiție cu potențial real în 2023?

Dacă să ne referim la piața ESG (nișa proiectului IMPT), aceasta, cu siguranță, are un potențial indiscutabil pentru 2023. Dacă să ne referim la specificul platformei, aceasta, la fel, are o bună perspectivă de creștere, deoarece oferă o modalitate simplă și rapidă pentru companii și indivizi să-și compenseze amprenta de carbon.

Una dintre problemele cu care se confruntă piața actuală a creditelor de carbon este complexitatea soluțiilor disponibile, deoarece datele limitate privind prețurile și escrocheriile pe scară largă descurajează persoanele și companiile să intre în ea. Ca rezultat, indivizii au nevoie de o modalitate mai simplă de a achiziționa credite de carbon pentru a-și compensa amprenta de carbon. Aici se și conturează atât misiunea importantă care revine proiectului, dar și potențialul pe care IMPT îl are atât pentru 2023, cât și pentru ceilalți ani viitori.

Cumpărați IMPT

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version