IMPT adună 14,74 milioane USD cu doar 4 zile până la finalul prevânzării

IMPT ICO strânge 14,74 milioane USD cu doar 4 zile până la final, prețul de listare stabilit cu 8,7% mai sus decât cel de la finalizarea prevânzării

7 decembrie 2022 – Criptomoneda verde și platforma revoluționară de compensare a emisiilor de carbon, IMPT, anunță că rămân doar 4 zile până la finalizarea prevânzării și listarea tokenului pe exchange-uri, iar prețul unui token va fi de 0,0253 USD, cu 8,7% peste prețul final de prevânzare.

Evenimentul de prevânzare IMPT deja este considerat unul de succes, reușind să adune circa 15 milioane de dolari până în acest moment. Într-un mesaj postat pe serverul său Discord, CEO-ul Denis Creighton a adăugat, de asemenea, că, pe lângă listările deja convenite cu bursele centralizate LBank și Changelly și bursele descentralizate Uniswap, planificate pentru 14 decembrie, IMPT pregătește și listarea pe alte șapte schimburi de criptomonede.

IMPT adună 14,74 milioane USD cu doar 4 zile până la finalul prevânzării

Cronometru pornit: doar 4 zile până la finalizarea prevânzării

Chiar dacă proiectul se dezvoltă într-un ritm galopant, evenimentul de prevânzare este încă în plină desfășurare, iar acest lucru vă oferă posibilitatea să deveniți un investitor timpuriu, investind în tokenurile IMPT chiar acum.

Puteți cumpăra IMPT cu USDT și ETH, precum și cu un card bancar. Durează doar câteva minute pentru a face achiziția – trebuie doar să accesați site-ul prevânzării IMTP, utilizând butonul de mai jos.

Previziuni IMPT – cu cât va crește această criptomonedă în 2023?

Prețul IMPT a crescut deja de-a lungul prevânzării, chiar și atunci când piața crypto trecea prin cele mai cumplite încercări. În prima etapă a prevânzării, IMPT a fost la prețul de 0,018 USD. În prezent jetonul se cotează la un preț de 0,023 USD, iar după listarea pe exchange-uri prețul va crește și mai mult.

Experții anticipează că, așa cum se întâmplă de regulă, după listarea IMPT pe bursele de criptomonede, prețul tokenului va crește, generând randamente pentru investitorii care au avut curajul să investească în proiect încă de la primele etape a prevânzării. Analiștii se așteaptă ca prețul IMPT să crească după listare pe exchange-uri, prognozând creșteri de până la x10 ori.

Cumpărați IMPT

IMPT – un “program de cashback” al Planetei noastre

Chiar dacă mai sus am vorbit mai mult în cifre și parametri, să nu uităm despre misiunea importantă, pe care o îmbrățișează IMPT – platforma oferă posibilitatea atât companiilor, cât și persoanelor fizice să-și compenseze amprenta de carbon. Pentru a accelera compensarea amprentelor de carbon, echipa de dezvoltare a decis să mute o parte din ciclul de dezvoltare a proiectului pentru anul viitor.

„Mutăm o parte din ciclul de dezvoltare a ecosistemului la anul viitor pentru a ne lista pe exchange-uri chiar acum. Acest lucru ne permite în cele din urmă să livrăm cazurile de utilizare 1 și 2 în 2023 și să împingem cazul de utilizare 3 în 2024”, explică fondatorul IMPT, Creighton.

El a continuat: „Facem acest lucru din cauza climatului actual și a incertitudinii care continuă să existe. Prăbușirea FTX a provocat o reacție volatilă și a perturbat semnificativ piața”.

„În rolul meu de CEO, eu și echipa trebuie să fim capabili să luăm decizii curajoase, dar nu nesăbuite, pentru a proteja IMPT, modelul său de afaceri și susținătorii săi. Credem cu tărie că suntem pe traiectoria corectă și trebuie să facem schimbările corecte atunci când condițiile pieței se schimbă.

„Ne angajăm pe deplin să facem din IMPT succesul pe care îl merită – o platformă care oferă un mecanism simplu, accesibil și eficient pentru fiecare membru al societății pentru a ajuta la combaterea schimbărilor climatice. Fiți parte din programul de fidelitate al planetei.”

Începând cu data de 12 decembrie, investitorii timpurii își vor putea revendica jetoanele. Pentru a revendica jetoanele, investitorii vor trebui să utilizeze același portofel, pe care l-au utilizat la cumpărare.

Potențialul IMPT – determinat de parteneriate cu peste 25.000 de comercianți

Atunci când analizăm potențialul IMPT pentru 2023, trebuie să aducem aminte că acest proiect a reușit deja să creeze parteneriate de încredere cu peste 25.000 de comercianți, inclusiv și giganți la nivel mondial. Retailerii deja la bord includ gigantul comerțului electronic Amazon, nume binecunoscute din domeniul tehnologiei precum Samsung și Microsoft, magazinele de modă River Island și Harry Brown, plus cei mai noi membri, Tripadvisor, Dyson, AEG, ca să nu mai vorbim de Bloomingdales, Macy’s, Dominos, Lego și multe Mai Mult.

Toate acestea determină perspectiva proiectului IMPT atât pentru 2023, cât și pentru anii viitori. Reieșind din aceasta, este oportun să atrageți atenția asupra acestui proiect în cazul în care analizați chiar acum criptomonede de investit pentru 2023.

Cumpărați IMPT

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version