IMPT se pregătește de listarea pe exchange-uri

IMPT este un proiect inovator pe piața cripto, având în vedere că își propune să încetinească schimbările climatice.

Tokenurile IMPT au generat un interes major în rândul investitorilor care vor să aibă un impact pozitiv asupra mediului. Astfel, până în prezent, au fost cumpărate tokenuri în valoare de peste 14 milioane de dolari. Banii strânși vor fi folosiți pentru a dezvolta proiectul în continuare.

Investitorii vor putea revendica tokenuri începând cu 12 decembrie

Potrivit dezvoltatorilor din spatele proiectului, investitorii care au achiziționat tokenurilor IMPT în cadrul campaniei de prevânzare vor putea să-și revendice tokenurile începând cu data de 12 decembrie. Pentru a putea intra în posesia tokenurilor, comercianții trebuie să-și conecteze portofele digitale pe platformă. Tokenurile  achiziționate vor fi disponibile imediat în portofelele cripto ale investitorilor timpurii.

Listări pe 3 exchange-uri importante – tranzacționarea începe în 14 decembrie

Imediat după finalul campaniei de prevânzare, începe tranzacționarea pe bursele de schimb descentralizate (DEX). Prima bursă pe care vor fi disponibile tokenurile IMPT este Uniswap, începând cu 14 decembrie.

Listarea pe Uniswap va fi urmată de listări pe alte două burse importante, respectiv LBank și Changelly Pro.

Este important de menționat că tokenul IMPT este un jeton ERC-20, ceea ce înseamnă că este compatibil cu blockchainul Ethereum, care găzduiește sute de tokenuri calitative.

Cumpărați IMPT
Activele cripto reprezintă produse de investiții foarte volatile și nereglementate.

Campania de prevânzare se apropie de final

Campania de prevânzare a IMPT se apropie de final. Drept urmare, cei care vor să investească în acest proiect, la prețuri reduse, trebuie să se grăbească. Pentru a putea cumpăra IMPT, este necesară conectarea unui portofel digital pe site-ul IMPT.io.

Având în vedere că IMPT este un token ERC-20, este necesar să aveți în portofel ETH sau USDT pentru a putea face o achiziție. Dacă vă doriți să achiziționați IMPT, dar nu dețineți ETH, puteți achiziționa aceste active digitale direct de pe site-ul IMPT, cu ajutorul unui card de credit sau de debit, într-un mod 100% sigur.

IMPT se pregătește de listarea pe exchange-uri

În prima etapă a campaniei de prevânzare a IMPT, prețul pentru un jeton a fost de 0,019 USD. În cea de-a doua etapă, prețul a crescut la 0,023 USDT. Totuși, echipa IMPT a anunțat că tokenurile nevândute din etapa a doua de prevânzare vor fi arse, în timp ce tokenurile alocate inițial pentru etapa a treia vor fi blocate timp de 12 luni.

Din momentul în care încep listările pe bursele cripto, analiștii preconizează o creștere a proiectului, având în vedere utilitățile unice pe care acesta le propune și modul în care valorifică tematica ESG.

Parteneriate cu peste 25.000 de companii și branduri, printre care Amazon

Proiectul, care a generat mult entuziasm încă de la începutul campaniei de prevânzare, a reușit să încheie parteneriate cu peste 25.000 de companii și branduri de top. Aceste parteneriate reprezintă un câștig atât pentru investitori, cât și pentru companii în sine.

Astfel, investitorii vor fi încurajați să cumpere produse și servicii din cadrul companiilor partenere, iar în schimbul acestor cumpărături pot câștiga tokenuri IMPT. Ulterior, aceste tokenuri pot fi folosite pentru a cumpăra credite de carbon, sub formă de NFT-uri. Companiile au posibilitatea de a arde aceste credite de carbon, pentru a-și compensa amprenta asupra mediului.

Printre companiile și brandurile care s-au alăturat proiectului se numără Amazon, Samsung, Microsoft, River Island, Harry Brown, Tripadvisor, Dyson, AEG, Bloomingdales, Macy’s, Dominos, Lego, Udemy, Electrolux și multe altele.

În momentul în care faceți cumpărături la aceste branduri prin intermediul platformei IMPT sau a aplicației mobile, brandul participant va dona o parte din profit unui proiect ecologic, verificat în prealabil de IMPT.

Prin urmare, analiștii sunt de părere că IMPT va face mai ușor ca niciodată, atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi, să aibă un impact semnificativ asupra reducerii ratei schimbărilor climatice și a compensării amprentei de carbon.

În plus, IMPT este prima companie din lume care a implementat un sistem global de punctaj care va permite companiilor și persoanelor fizice să evalueze cât de eficient compensează emisiile de carbon pe care le produc.

Cumpărați IMPT
Activele cripto reprezintă produse de investiții foarte volatile și nereglementate.

Modul prin care IMPT își propune să încetinească schimbările climatice

Pe lângă cumpărăturile pe care utilizatorii le pot face prin intermediul IMPT, proiectul vine la pachet și cu o piață în cadrul căreia consumatorii și companiile își pot „arde” creditele de carbon. Această „ardere” se traduce prin faptul că jetonul va fi transferat pe o altă adresă, care îl va scoate din circulație, pentru a permite tranzacțiile cu credite de carbon.

Cei care aleg să își scoată creditele din circulație vor primi, în schimb, un NFT unic de colecție, conceput de un artist cunoscut, care va fi tranzacționabil. Cu alte cuvinte, fiecare NFT are șanse mari să genereze, la rândul său, profit investitorilor.

Cei care nu vor să-și scoată creditele de carbon din circulație vor putea păstra aceste credite ca investiții sau le vor putea comercializa pe piața IMPT.

Un alt avantaj important al utilizării sistemului propus de IMPT constă în capacitatea proiectului de a monitoriza sursa fiecărui împrumut. Această utilizare ideală a caracteristicilor de transparență ale tehnologiei blockchain deschide posibilitatea de a pune capăt confuziei și, uneori, fraudei totale care reprezintă o problemă pe piețele creditelor de carbon.

În cazul în care sistemul IMPT este adoptat la nivel global, acesta ar putea să deschidă poarta către credite de carbon accesibile și transparente.

IMPT se află în fruntea oportunităților ESG, estimate la 30 de trilioane de dolari

Valoarea activelor ESG ar putea ajunge la pragul de 30 de trilioane de dolari, până în 2030, potrivit estimărilor furnizate de Broadridge Financial Solutions.

IMPT are o abordare holistică, în contextul în care provocările cu care se confruntă omenirea în abordarea schimbărilor climatice necesită soluții eficiente la scară globală.

De altfel, echipa din spatele proiectului este una foarte competentă. În acest sens, CEO-ul IMPT este Denis Creighton, un director de afaceri cu experiență vastă în domeniu.

În final, este important să notăm că mulți specialiști de pe piață consideră că IMPT are șanse mari să aibă un impact pozitiv asupra mediului, o caracteristică nu tocmai obișnuită când vine vorba de proiecte cripto.

Cumpărați IMPT
Activele cripto reprezintă produse de investiții foarte volatile și nereglementate.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version