În timp ce FTX se prăbușește, D2T crește constant

În timp ce FTX continuă să se prăbușească, platforma Dash 2 Trade continuă să crească, iar acum atinge și suma de 7.5 milioane de dolari

Chiar dacă este deja absolut evident că FTX a dat faliment, a doua cea mai mare bursă de criptomonede continuă să se zbată între viață și moarte. FTX a cunoscut reveniri neașteptate în săptămânile precedent – mai multe detalii noi au apărut în spațiul public despre falimentul acestei burse. În tot acest timp Dash 2 Trade – o nouă platformă de analize și previziuni crypto continuă să crească.

Dash 2 Trade adună 7.5 milioane de dolari și se apropie de ultima etapă de prevânzare

Odată ce proiectul a adunat 7.5 milioane de dolari în prevânzare, se lansează ultima sută de metri a penultimei etape a prevânzării și, precum vă puteți da seama – ultima ocazie de a cumpăra D2T la prețul de 0,0513 USD. Recent proiectul a anunțat despre câteva schimbări esențiale, inclusiv și despre reducerea plafonului final – până la 13,4 milioane de dolari. Reieșind din instrumentele oferite și din suportul primit de la agenții de încredere precum este Crypto PR, devine evident că prevânzarea se poate finaliza destul de rapid.

Aceste decizii sunt determinate de dorința echipei de dezvoltare a Dash 2 Trade de a accelera lansarea acestui proiect. În urmă cu câteva săptămâni, scandalul FTX a început când portofelele multor investitori s-au dovedit a fi lipsite de valoare. În timp ce aceștia acuză platforma de jaf și escrocherie, CEO-ul FTX, Sam Bankman Fried, încearcă să se apere în toate modurile posibile și imposibile.

După ce a plecat în Bahamas la scurt timp după declanșarea furtunii media, fostul CEO FTX a acceptat recent un interviu prin Twitter. Departe de zvonuri, izbucniri pe rețelele de socializare și inundații de informații, investitorii deja au învățat cea mai importantă lecție – cât de important este să utilizați instrumente de analize și previziuni crypto fiabile.

Reieșind din aceasta, interesul față de platformele de tipul Dash 2 Trade nu face decât să crească constant. Acest lucru este determinat și de faptul că suita de instrumente Dash 2 Trade oferă posibilitatea de a analiza piața, precum și de a tranzacționa pasiv, prin intermediul unui API de tranzacționare.

Reieșind din aceasta, interesul față de platformele de tipul Dash 2 Trade nu face decât să crească constant. Acest lucru este determinat și de faptul că suita de instrumente Dash 2 Trade oferă posibilitatea de a analiza piața, precum și de a tranzacționa pasiv, prin intermediul unui API de tranzacționare.

Prin instrumentele sale de social trading și semnalele sale de tranzacționare, platforma ar putea permite investitorilor să vadă acest tip de eveniment venind de departe și să ia măsurile necesare. Astfel, proiectul de tranzacționare oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a nu mai fi niciodată nevoiți să se confrunte cu un faliment, similar cu cel al FTX.

Ultima etapă de prevânzare Dash 2 Trade – mai aproape ca niciodată

În timp ce FTX se prăbușește, D2T crește constant

În 2022 piața crypto a fost mai dificilă ca niciodată, prezentând comercianților una dintre cele mai rele perspective pe care le-a văzut lumea cripto. Modificând foaia de parcurs pentru a o împărți în 4 faze în loc de 10, Dash 2 Trade reușește să accelereze cursul operațiunii sale prin strângerea de 7,5 milioane USD .

Astăzi, platforma se află la 86% din a treia și penultima fază a prevânzării sale. În urma căderii FTX Trading, vânzarea jetonului D2T a atras o groază de investitori crypto, care sunt în căutare de securitate și instrumente adaptate circumstanțelor. Dash 2 Trade intenționează să-și lanseze Dashboard-ul în versiune beta foarte curând pentru a oferi, cât mai repede posibil, armele necesare luptei împotriva fraudei și escrocheriilor.

D2T este astfel disponibil la un preț de 0,0513 USD, iar prețul său va crește la 0,0533 USD de îndată ce prevânzarea va intra a faza a patra. Dash 2 Trade este de așteptat să strângă un total de 13.420.000 USD până la sfârșitul pre-vânzărilor. Tokenul va fi listat pe LBank și BitMart de îndată ce se încheie prevânzarea, iar proiectul a fost audiat de SolidProof și Coinsniper. Prevânzarea Dash 2 Trade se mișcă foarte rapid, iar toate evenimentele recente legate de acest proiect ne dau clar de înțeles că ICO Dash 2 Trade se poate finaliza deja în următoarele săptămâni.

Cumpărați Dash 2 Trade

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version