Investitorii în criptomonede care caută monede tari lichidează presale-ul Metacade

Investitorii în criptomonede care caută monede tari lichidează presale-ul Metacade

Metacade, noul venit în domeniul jocurilor criptografice, a devenit subiectul de discuție al investitorilor în criptomonede isteți de pretutindeni, devenind altcoin-ul care trebuie cumpărat în timpul evenimentului său de presale. După ce a strâns suma uluitoare de $10.2m în doar 16 săptămâni de la lansare, moneda nativă MCADE continuă să ia avânt pe măsură ce accelerează în timpul etapei 6 a evenimentului său de presale.

Fiecare investitor în criptomonede vrea să pună mâna pe următorul mare altcoin, iar având în vedere atractivitatea de amploare a Metacade și potențialul pe termen lung de a face istorie în domeniul criptomonedelor, experții se întreabă: cât de sus poate ajunge Metacade?

Cât de sus ar putea ajunge MCADE în 2023?

MCADE a generat deja niveluri masive de cerere în cadrul evenimentului de presale, investitorii venind în număr mare, iar așteptările sunt că cererea va continua să crească odată ce se va încheia presale-ul. Pe măsură ce investitorii care au realizat cu greu potențialul MCADE trebuie să aștepte vânzarea publică pe burse, se așteaptă ca prețurile să urce odată cu creșterea cererii.

MCADE plănuiește să se listeze pe alte burse centralizate (CEX) și descentralizate odată ce se încheie presale-ul, după ce a anunțat deja MEXC și Bitmart. Cu mai multe lansări de noi caracteristici planificate în 2023, prețul MCADE va continua probabil să crească pe tot parcursul anului. Mulți experți consideră că 0,60 USD se va dovedi a fi o estimare conservatoare pentru sfârșitul anului, o valoare care ar reprezenta o creștere de 30 de ori mai mare decât valoarea finală din presale de 0,02 USD.

Ce este Metacade?

Metacade construiește cea mai extinsă librărie de jocuri de tip P2E (play-to-earn) din spațiul blockchain criptografic prin combinarea jocurilor de arcadă clasice de odinioară cu jocurile moderne de ultimă generație, cu ajutorul Web3. Metacade va domina probabil piața GameFi în următorii ani cu compendiul său colosal de jocuri și cu mecanismele sale excepționale de câștig.

Serviciile Metacade se vor extinde dincolo de găzduirea jocurilor. Platforma intenționează să construiască o comunitate vastă care să reunească într-un singur loc pasionații de jocuri și fanii criptomonedelor, oferindu-le spațiu pentru a crea rețele și a colabora. Angajamentul platformei față de comunitatea sa se extinde dincolo de mecanismul P2E, deoarece stimulează construirea comunității prin oferirea de recompense utilizatorilor care postează conținut social pe hub.

Acesta reprezintă mult lăudatul sistem Create2Earn, prin care utilizatorii obțin recompense în criptomonede de fiecare dată când postează pe hub. Acest lucru poate fi sub formă de recenzii de jocuri, partajare de alpha, sfaturi de joc și contribuții la chat-uri live și subforumuri de tip Reddit.

Cum funcționează MCADE?

Combustibilul platformei Metacade este altcoin-ul nativ MCADE, care stă la baza tuturor activităților de pe platformă. De la furnizarea sursei de recompense până la reinvestirea fondurilor în platformă prin intermediul uneia dintre schemele lor inovatoare, cum ar fi Compete2Earn sau Metagrants, sursele de venit ale MCADE sunt generate prin mai multe căi interne și externe.

Contribuțiile interne sunt colectate prin staking de token-uri prin intermediul Compete2Earn, permițând membrilor să participe la turnee online și la extrageri de premii sau să experimenteze jocuri pay-to-play. Finanțarea externă este obținută prin taxarea companiilor pentru publicitate pe hub, prin lansarea de jocuri de arcadă externe și, începând cu primul trimestru al anului 2024, prin găzduirea celor mai atrăgătoare noi oportunități de carieră Web3 pe iminentul forum de joburi al hub-ului.

Metacade: Un pionier GameFi

Investitorii în criptomonede sunt atrași să investească în Metacade datorită ofertei enorme de caracteristici impresionante pe care platforma le asigură jucătorilor. Principala caracteristica este programul de pionierat Metagrants, conceput pentru a duce Metacade în fruntea revoluției GameFi, încurajând în același timp proiectarea și lansarea de noi jocuri cu finanțare timpurie.

Dezvoltatorii pot depune cereri pentru a obține fonduri criptografice care să îi ajute la dezvoltarea de noi jocuri exclusive pentru Metacade. Candidaturile depuse intră într-un fond comun și sunt prezentate comunității de deținători de token-uri MCADE, care își votează favoriții. Ideile care obțin cele mai multe voturi primesc finanțare pentru a le sprijini producția. Programul se va lansa în trimestrul 3 din 2023, iar primul joc va ajunge în arcada virtuală în trimestrul 1 din 2024.

În timp ce Metacade beneficiază de acest program, care îi permite să rămână în fața competitorilor săi prin lansarea regulată de jocuri noi și interesante, ajutând platforma să evolueze fără probleme, industria Web3 în general beneficiază și de accesul la cele mai noi și mai tari talente în materie de dezvoltare, cu o nouă experiență reală în dezvoltarea Web3 în CV-ul lor, dobândită prin intermediul acestui program.

MCADE: Una dintre cele mai bune altcoin-uri pentru investitorii în criptomonede care trebuie cumpărată acum

Investitorii în criptomonede petrec mult timp căutând următorul proiect cu potențial ridicat, dar rareori apare unul cu un viitor pe termen lung atât de strălucit ca Metacade. Prețul actual de $0.017 oferă investitorilor  o valoare incredibilă în comparație cu alte presale-uri și token-uri GameFi.

Având în vedere că presale-ul se află în prezent în etapa 6 și se vinde rapid, investitorii sunt încurajați să își achiziționeze token-urile MCADE cât mai curând posibil pentru a nu rata prețurile din presale. 

Puteți participa la presale-ul MCADE aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version