Joburile criptografice pot avea un impact asupra viitorului finanțelor? Comunitatea de jocuri online Metacade pariază pe asta

Joburile criptografice pot avea un impact asupra viitorului finanțelor? Comunitatea de jocuri online Metacade pariază pe asta

Noul proiect Metacade abordează această problemă și creează un număr mare de locuri de muncă criptografice conectate la arcada sa din metavers.

Crearea de locuri de muncă în domeniul criptografic ar putea fi un factor cheie pentru progresul în viitorul criptomonedelor, iar noua platformă GameFi Metacade (MCADE) contribuie la acest lucru. Proiectul se află în fruntea mișcării de gaming blockchain, oferind oportunități extinse de câștig și metode multiple de a genera un venit criptografic.

Funționalitatea Work2Earn a Metacade, care va publica locurile de muncă criptografice disponibile, și programul Metagrants, care va finanța dezvoltatorii de jocuri, sunt special concepute pentru a sprijini viitorul pieței criptografice și al sistemului financiar descentralizat (DeFi). Experții prezic câștiguri majore pentru Metacade în următorii ani și iată de ce.

Prin crearea de locuri de muncă în domeniul criptografic, Metacade dezvoltă viitorul criptomonedelor

Viitorul criptografic se bazează pe utilizatorii săi, deoarece natura criptomonedelor descentralizate este în mod inerent bazată pe comunitate. Noul proiect Metacade abordează direct acest aspect și creează un număr vast de locuri de muncă conectate la arcada sa din metavers.

Mecanismele de câștig gândite de echipa Metacade merg dincolo de secțiunea de jocuri a arcadei. Utilizatorii din Web3 pot obține un venit criptografic prin intermediul funcțiilor unice ale platformei, printre care se numără Play2Earn, Compete2Earn, Work2Earn și Create2Earn.

Atât locurile de muncă full-time, cât și cele part-time, se vor găsi în hub-ul comunității Metacade, alături de cea mai mare colecție de jocuri de arcadă online care oferă recompense financiare jucătorilor. Metacade duce cu adevărat GameFi la următorul nivel, deci cât de departe ar putea ajunge în următorii ani?

Poate ajunge MCADE la 5 USD în 2025?

Token-ul MCADE și-a început recent presale-ul criptografic. Evenimentul a strâns $9.9m în doar 15 săptămâni, având deja la activ o serie de etape de presale epuizate. Mai târziu în 2023, MCADE se va lansa pe burse, iar arcada din metavers va dezvălui treptat servicii de jocuri pentru comunitatea cripto.

Token-ul MCADE se pregătește pentru câteva randamente majore în următoarele luni și ani. Spre sfârșitul anului 2023, experții prognozează un nivel de preț de 1 USD pentru noul token, ceea ce ar însemna un câștig de 50 de ori mai mare decât cel de la finalul evenimentului de presale.

În 2024 și 2025, se așteaptă ca toate piețele criptografice să-și revină și să înregistreze noi valori maxime. Această perioadă de timp ar putea produce câștiguri parabolice pentru Metacade, deoarece aceasta ar fi prima sa piață în creștere. Viitorul criptografic arată cu siguranță luminos pentru MCADE, iar aceasta ar putea depăși evaluarea de 5 USD până în 2025.

Ce este Metacade?

Metacade lucrează la construirea celei mai mari arcade on-chain cu cea mai mare colecție de jocuri blockchain din Web3. Fiecare joc din Metacade va avea recompense în criptomonede pentru jucătorii săi, iar platforma oferă o serie de servicii suplimentare care o fac să se distingă în sectorul GameFi.

Metacade nu numai că are o gamă de jocuri interesante, dar hub-ul său comunitar va oferi, de asemenea, recompense financiare profitabile pentru contribuitori. Până în 2024, Metacade va face tranziția pentru a deveni o organizație autonomă descentralizată (DAO), unde comunitatea poate contribui la progresul viitorului criptografic în mod direct.

Cum funcționează MCADE?

Tokenul MCADE este folosit pentru a alimenta arcada din metavers. Toate recompensele sunt plătite în token-uri MCADE, indiferent dacă un utilizator joacă ocazional sau competitiv. Pentru jucătorii solo, jocul ar putea implica progresul prin niveluri nesfârșite în unele dintre cele mai tari jocuri de arcadă de pe blockchain, în timp ce jucătorii competitivi vor putea să se înscrie în turnee exclusive, pentru șansa de a câștiga premii criptografice majore.

Hub-ul comunitar va recompensa creatorii de conținut prin mecanismul Create2Earn. Aceasta ar putea include postarea de recenzii de jocuri, partajarea de alpha sau interacțiunea cu alți membri ai comunității. Hub-ul va găzdui unele dintre cele mai valoroase informații din GameFi și poate fi un loc în care se pot descoperi cele mai recente sfaturi și trucuri pentru o serie de jocuri blockchain.

Pe lângă toate celelalte mecanisme de câștig din Metacade, funcționalitatea Work2Earn permite crearea de locuri de muncă criptografice pentru comunitate. Platforma va conecta jucătorii la rolurile plătite de la unele dintre cele mai interesante start-up-uri noi de pe Web3, variind de la muncă part-time la full-time, în funcție de poziția disponibilă.

Mecanisme de câștig, locuri de muncă și finanțarea viitorului criptografic

Metacade va finanța viitorul criptografic direct prin programul Metagrants. Astfel, va permite comunității să voteze ce jocuri noi vor primi un Metagrant, ajutând cele mai solicitate jocuri blockchain să primească finanțare în faza incipientă.

Dezvoltatorii de jocuri Web3 își pot trimite propunerile de jocuri direct comunității, care va avea un cuvânt de spus în stabilirea jocurilor care ar trebui să primească finanțare. În plus, toți câștigătorii Metagrants își vor lansa proiectele în arcada din metavers, astfel încât jucătorii să poată juca ulterior proiectele la care au contribuit.

Merită să cumperi MCADE?

Presale-ul de token-uri MCADE s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai bune oportunități de investiții ale anului. Proiectul contribuie la impulsionarea viitorului criptomonedelor prin crearea atât a unor locuri de muncă în criptografie, cât și a unei platforme GameFi incredibile. Utilizatorii vor putea să împărtășească cunoștințe, să câștige MCADE și chiar să își lanseze carierele într-o industrie Web3 în plină expansiune.

Proiectul pare pregătit să explodeze, mai ales având în vedere aprecierea copleșitoare pe care a avut-o presale-ul. Token-ul a fost lansat inițial la doar 0,008 USD – o valoare care va crește treptat până la 0,02 USD până la sfârșitul evenimentului de presale. Asigură-te că te implici rapid, deoarece Metacade pare a fi un plus fenomenal pentru orice portofoliu de investiții și pare să aducă randamente incredibile investitorilor.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version