Jocurile Blockchain câștigă popularitate în țările în curs de dezvoltare, oferindu-i lui Metacade un mare avantaj

Jocurile Blockchain câștigă popularitate în țările în curs de dezvoltare, oferindu-i lui Metacade un mare avantaj

Nu putem scăpa de turbulențele economice globale. Oamenii din întreaga lume au văzut cum inflația a dus la creșterea prețurilor și problemele legate de lanțul de aprovizionare pe măsură ce lumea revine încet la noua normalitate după pandemia COVID-19. Țările în curs de dezvoltare sunt adesea afectate în mod disproporționat de efectele negative ale problemelor financiare globale, dar Web3 oferă o modalitate inovatoare de a atenua unele dintre aceste probleme.

În zilele sale timpurii, sistemul financiar descentralizat (DeFi) revoluționează modul în care oamenii experimentează lumea finanțelor. Un exemplu perfect în acest sens este GameFi – o fuziune între DeFi și gaming. Mulți oameni din țările dezvoltate devin utilizatori timpurii pe măsură ce se orientează către mecanismul play-to-earn (P2E) pentru a-și suplimenta veniturile, oferind un avantaj uriaș celor ca Metacade, un nou venit în domeniul jocurilor blockchain.

Ce avantaj va aduce adoptarea jocurilor blockchain pentru Metacade?

Cea mai mare provocare asociată cu jocurile blockchain este construirea unei baze solide de utilizatori. Piața în creștere a jucătorilor din țările în curs de dezvoltare este posibil să dea un impuls considerabil Metacade, având în vedere atractivitatea ecosistemului Metacade.

Creșterile preconizate ale prețului token-ului Metacade ar putea fi atinse mult mai repede datorită creșterii mai rapide decât se preconiza a numărului de utilizatori. În acest caz, este probabil ca numeroșii investitori care au reușit deja să își achiziționeze token-urile MCADE la prețurile incredibil de mici disponibile în presale să fie extaziați la auzul veștilor.

Ce este Metacade?

Metacade este un nou proiect GameFi care a atras multe priviri în întreaga lume criptografică după publicarea unui whitepaper cuprinzător și a activității masive pe care a înregistrat-o presale-ul Metacade, adunând o sumă impresionantă de $9.9m în doar 15 săptămâni de la lansarea presale-ului. 

În centrul ecosistemului Metacade și una dintre cele mai bine primite componente se află arcada emblematică de tip play-to-earn (P2E), care va fi cea mai mare din lume.

Utilizatorii care se joacă pe platforma Metacade vor primi recompense pentru acest lucru. Sunt acoperite toate tipurile de jocuri, de la cele relaxate până la jocuri mai competitive de tip ierarhie pentru cei care doresc să urce în vârful clasamentelor comunității.

Investitorii au fost captivați de valoarea incredibilă a token-ului MCADE, deoarece acesta va fi utilizat în întregul ecosistem Metacade și le va permite investitorilor să primească un flux constant de venituri pasive prin intermediul mizei, în timp ce așteaptă creșterea prețului.

Cât de sus poate urca MCADE în 2023?

Atenția feroce acordată presale-ului Metacade arată că proiectul are un potențial enorm în ochii investitorilor pricepuți care se alătură proiectului. Cu lansări planificate în 2023 și o serie de alte activități care vor crește gradul de conștientizare, prețul MCADE este probabil să fie pe calea spre un 2023 spectaculos.

Având în vedere volumul de creștere a numărului de utilizatori pe care îl prevăd profesioniștii din industrie, MCADE ar putea cunoaște o explozie uriașă a cererii de cumpărare. Acest lucru este sporit și de atracția tot mai mare pentru jocurile P2E din întreaga lume.

Dacă astrele se aliniază, am putea vedea cu siguranță prețul MCADE depășind pragul de 1 USD, ceea ce reprezintă o creștere remarcabilă de 50 de ori față de prețul final de presale.

La cât ar putea ajunge prețul MCADE până la sfârșitul anului 2025?

În cazul în care Metacade se va ridica la nivelul potențialului incredibil pe care cercurile de investitori consideră că îl are, proiectul ar putea fi destinat unei aprecieri de preț uimitoare până la sfârșitul anului 2025.

Creșterea numărului de utilizatori online, coroborată cu înjumătățirea Bitcoin în 2024, care va da probabil startul următoarei perioade de creștere, ne-ar putea face martorii creșterii cererii pentru token-ul MCADE la niveluri foarte ridicate. Aceasta ar putea însemna că, în condițiile unei tokenomii atât de favorabile, prețul MCADE crește la 10 USD pe token, deoarece ar fi nevoie de o capitalizare de piață de numai 20 de miliarde USD – mai puțin de o treime din maximul istoric atins de proiectul cu utilitate redusă Dogecoin (DOGE).

Este MCADE o investiție bună?

Oportunitatea pe care o prezintă MCADE nu este des întâlnită în lumea criptografică. Marea majoritate a proiectelor cu un  potențial atât de ridicat sunt rareori disponibile pentru investitorii obișnuiți la discountul incredibil oferit în presale. 

Achiziționarea unui token de utilitate pentru un proiect care are un plan clar și bine cotat de a domina sectorul în creștere al jocurilor blockchain ar putea fi o oportunitate care să le schimbe viața celor suficient de inteligenți pentru a se implica din timp, iar acest lucru înseamnă că Metacade nu este doar o investiție bună, ci una extraordinară.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version