LUNC se apropie de 0 USD – în ce să mai investim?

În timp ce prețul LUNC se apropie tot mai mult de nivelul de preț de 0 USD, această criptomonedă este posibil să crească de 50 de ori.

LUNC este una dintre criptomonede, care nu au putut fi salvate nici datorită așa-numitului raliul al Bitcoinului, dar și a altor criptomonede. LUNA preț nu a făcut decât să scadă, în timp ce alte criptomonede au reușit să-și recupereze măcar puțin valoarea pierdută în această piață de urs. 

Să vorbim acum în cifre: în ultimele 24 de ore LUNC preț a scăzut cu 5,50%. Într-o perspectivă de timp puțin mai lungă, LUNC rămâne în scădere cu -11,27% față de nivelul maxim din ultimele 7 zile. Se pare că cursul Terra Luna preț rămâne a fi dominat de piața de urs, de aceea acum este momentul perfect să aruncăm o privire detaliată asupra acestei criptomonede.

LUNC – tot mai aproape de 1 USD: Analiză tehnică a criptomonedei 

La momentul scrierii acestui articol, LUNC se tranzacționa la 0,00023 USD. În ultimele 24 de ore, jetonul a crescut până la prețul de $0,0002461 USD, indicând o volatilitate mică. Reieșind din anunțul făcut miercuri de către FOMC, devine evident de ce tokenul și-a redus din volatilitate. Totodată, în acest context tot mai mici sunt șansele că LUNC va reuși, totuși, să porneacă pe un trend ascendent. 

LUNC se apropie de 0 USD - în ce să mai investim?

Analizând graficul pe care l-am prezentat mai sus, observăm că LUNC este în prezent pe un trend descendent, așa cum se vede în mișcarea graficului său de preț. În ciuda scăderii prețului, presiunea de vânzare urmează să crească, deoarece indicele de putere relativă (RSI) este în prezent la nivelul de 51. 

De ce experții consideră că LUNC preț va scădea până la 1 USD?

Analiza tehnică nu este prea clară în acest moment, iar acest lucru este ușor de explicat, deoarece piața trece acum prin momente complexe de incertitudine. Reieșind din aceasta, experții consideră că trei motive principale ar putea face ca LUNC să scadă până la prețul de 1 USD. Unul dintre aceste motive este depunerea recentă a unui alt proces împotriva cofondatorului Terraform Labs, Do Kwon. Kwon se confruntă în prezent cu un proces colectiv de 57 de milioane de dolari în Singapore. Procesul susține că stablecoin-ul TerraUSD (UST) trebuia să-și mențină valoarea 1:1 ca depozit de valoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, drept dovadă fiind prăbușirea prețului criptomonedei. 

Al doilea motiv constă în decizia recentă  a FOMC. S-a decis introducerea unei noi creșteri a ratelor dobânzilor, ceea ce ar putea diminua încrederea investitorilor în activele de risc, cum ar fi criptomonedele. În al treilea rând, autoritățile de reglementare reprimă în prezent piața criptomonedei din cauza eșecului mai multor platforme în ultimul an. Terra Luna Classic este una dintre criptomonedele care trebuie să fie supuse controlului de reglementare, deoarece provoacă pierderi de miliarde de dolari pentru investitori. 

Cea mai bună alternativă pentru LUNC – Dash 2 Trade

Reieșind din cele menționate mai sus devine clar că LUNC are destul de puține șanse de a crește în viitor. Din acest considerent este oportun să analizați criptomonede cu potențial, care sunt acum în creștere. Una dintre aceste criptomonede este D2T – tokenul nativ al platformei Dash 2 Trade. 


Dash 2 Trade este o platformă de analiză și previziune crypto, care aduce în fața investitorilor o serie de instrumente revoluționare: dashboard inovativ, instrument de backtesting, API de tranzacționare automată. Prin intermediul acestor instrument, platforma ajuta investitorii să facă investiții mai fiabile și mai profitabile. 

D2T este acum în faza de prevânzare, iar cel mai bun indicator că investitorii au încredere în proiect este suma adunată de către Dash 2 Trade în mai puțin de 2 saptamani de prevânzare – tocmai peste 4,5 milioane de dolari. Prețul D2T deja a crescut și este programat să crească la următoarea etapă a prevânzării. 

Investitorii timpurii deja au obținut profituri de la achiziția D2T, dar nu este cazul să vă disperați. O investiție chiar și la această etapă poate aduce investitorului o profitabilitate de 44% până la finalizarea fazei de prevânzare. Puteți utiliza butonul de mai jos pentru a investi în Dash 2 Trade acum, când prețul unui token este de 0,05 USD. 

Cumpărați Dash 2 Trade

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version