Tzanca Uraganu și Florin Salam, EXPLOZIE în Metaverse! Regii manelelor pregătesc un MEGA proiect virtual. Care sunt premiile?

Regii manelelor vor veni la evenimentul tău privat (nuntă, botez, petrecere) împreună cu formația dacă câștigi un NFT Legendar!

Tzanca Uraganu și Florin Salam, cei mai cunoscuți artiști de manele din România, pregătesc un mega proiect pentru fanii lor adevărați. Proiectul, intitulat CONFRUNTAREA, cuprinte o colecție de 20.000 de caractere NFT disponibile în Metaverse, împărțite astfel:

Ce beneficii oferă NFT-urile cu Tzanca Uraganu și Florin Salam?

Cel mai nou proiect digital al industriei muzicale din România se desfășoară în Metaverse, unde fanii artiștilor au oportunitatea de a-și alege și susține favoritul: Tzanca Uraganu sau Florin Salam.

NFT-urile maneliștilor vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru cei care le cumpără:

Pe lângă beneficiile exclusiviste enumerate mai sus, cei mai mari fani ai artiștilor vor obține și intrare gratuită la concertul celor doi, unde are loc bătălia finală care desemnează descendentul la tron – adică cel mai bun manelist din România.

Șansele cele mai mari sunt acordate tuturor celor care cumpără NFT-ul lui Tzancă Uraganu sau Florin Salam și au ocazia de a face parte din comunitatea exclusivă a celor doi artiști. Dar asta nu este tot! 90% din cumpărătorii NFT-urilor vor putea participa la școala de talente a celor doi regi ai manelelor pentru unica șansă de a deveni chiar DUO-ul acestora.

NFT: Tzanca Uraganu și Florin Salam, EXPLOZIE în Metaverse! Regii manelelor pregătesc un MEGA proiect virtual. Care sunt premiile?
NFT-urile Legendare care îi aduc pe Tzanca Uraganu și Florin Salam la evenimentul tău privat | confruntarea.io

Cum și când pot să cumpăr NFT-ul Tzanca Uraganu și Florin Salam?

👉 NFT-ul lui Tzanca Uraganu

👉 NFT-ul lui Florin Salam

Regii manelelor au pregătit pentru voi un uragan de oportunități!

Vânzarea celor două colecții de NFT-uri începe într-o săptămână. Prețul unui NFT este de $110 în prima rundă de vânzări (adică în Presale) – iar mai apoi prețul unui singur NFT crește la $150 în runda a doua (când sunt oferite spre vânzare în Public Sale).

Pentru a beneficia de un preț redus, asigurați-vă că participați în prima rundă de vânzare, când prețul este mai mic. Nu rata șansa de a câștiga un NFT care îl aduce pe Tzanca Uraganu sau pe Florin Salam în persoană la evenimentul tău privat!

crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version