Noi proiecte criptografice la începutul anului 2023. Care sunt cele mai bune 12 criptomonede noi în care să investești acum?

Noi proiecte criptografice la începutul anului 2023. Care sunt cele mai bune 12 criptomonede noi în care să investești acum?

Investitorii în criptomonede isteți care caută să obțină câștiguri substanțiale în 2023 își îndreaptă privirea spre noile proiecte criptografice, deoarece acestea prezintă cele mai bune posibilități de a găsi monede noi și interesante la prețuri foarte mici. Chiar dacă este atașat un anumit risc, deoarece proiectele ar putea eșuar, raportul risc/recompensă este de obicei în favoarea investitorului.

Iată care sunt cele mai bune 12 criptomonede noi în care să investești acum:

  1. Chancer (CHANCER)
  2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. ApeCoin (APE)
  6. Livepeer (LPT)
  7. Balancer (BAL)
  8. Frax Finance (FRAX)
  9. Proxy Swap (PROXY)
  10. Grove Coin (GRV)
  11. Aussie Digitals (AUD)
  12. Mintera (MNTE)

1. Chancer (CHANCER)

Ce este Chancer?

Chancer este o criptomonedă revoluționară care tocmai a apărut pe piață și care își propune să transforme industria pariurilor și a jocurilor de noroc. Fondată de frații antreprenori Adam și Paul Kelbie, platforma este un facilitator de pariuri, nu o casă de pariuri, astfel că nu există o casă de pariuri împotriva căreia să pierzi. Toate pariurile sunt peer-to-peer (P2P), ceea ce le oferă putere utilizatorilor Chancer. Pariurile pot fi mari sau mici – de la un mic pariu între prieteni, până la pariuri virale pe evenimente anuale precum Campionatul Superbowl sau chiar Premiile Oscar, întrucât pariurile nu se limitează doar la sport. Acest lucru îl diferențiază pe Chancer de alte platforme de pariuri, acestea facilitând de obicei doar pariurile sportive. 

Chancer dorește să se distingă ca prima piață descentralizată de predicții din lume prin împuternicirea utilizatorilor și eliminarea necesității unor intermediari. Valorificând puterea tehnologiei blockchain, Chancer va oferi transparență, securitate și tranzacții eficiente, stabilind un nou standard pentru industria jocurilor de noroc.

Toate pariurile sunt plasate și plătite în token-ul CHANCER nativ al Chancer, ceea ce conferă acesteia o utilitate inerentă. Deținătorii de CHANCER se pot bucura, totodată, de comisioane reduse atunci când încheie și participă la piețele de pariuri.

De ce ar trebui să iei în considerare investiția în CHANCER

Pe o piață criptografică saturată, poate fi greu să îți dai seama în ce criptomonedă să investești. Cu toate acestea, având în vedere utilitatea naturală a CHANCER, acesta ar putea fi un câștigător clar în acest an. Ținând cont de faptul că industria jocurilor de noroc și a pariurilor are o valoare de peste 60 de miliarde USD, CHANCER ar putea crește exponențial, mai ales că utilizatorii nu vor avea șansele îndreptate împotriva lor. Această criptomonedă revoluționară urmărește să perturbe pariurile tradiționale și, prin urmare, va avea un mare interes, mai ales pentru că facilitează pariurile de toate tipurile, nu doar pe cele sportive. 

CHANCER se află în etapa de presale, fiind disponibilă la un preț de doar 0.01 USD, iar investitorii ar fi bine să o achiziționeze înainte de a atinge cotele amețitoare pe care experții le estimează. Întrucât industria pariurilor este deja una dintre cele mai mari de pe planetă și crește în salturi masive anual, Chancer este un pariu cât se poate de sigur.

>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Chancer aici <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Ce este Shiba Memu?

Shiba Memu este o monedă meme nou-nouță inspirată de drăguțul câine japonez Shiba Inu. Shiba Memu valorifică puterea blockchain-ului și a tehnologiei AI pentru a deveni o putere de marketing, cu scopul de a face munca a peste 100 de agenții de marketing în timp real, asumând sarcini de obicei consumatoare de timp, astfel încât marketerii să-și poată concentra eforturile în altă parte. Învață din strategiile de marketing de succes, își scrie propriul PR și se promovează pe forumuri și rețele sociale relevante.

Shiba Memu va putea genera conținut pe baza datelor pe care AI-ul său le analizează continuu, publicând acest lucru pe mai multe platforme online. Apoi va monitoriza și analiza succesul eforturilor sale de marketing și le va ajusta în consecință, învățând și îmbunătățind constant conținutul pentru a optimiza rezultatele. În plus, Shiba Memu va personaliza tot conținutul prin învățarea automată pentru a se asigura că toate publicurile sunt implicate, crescând ratele de conversie.

De ce ar trebui să vă gândiți să investiți în SHIBA MEMU

Majoritatea monedelor meme nu au nicio utilitate și pur și simplu se bazează pe devenirea virală bazată pe cât de amuzante sunt; cu toate acestea, acest lucru dispare inevitabil, provocând prăbușirea prețului, ceea ce înseamnă că investitorii pot pierde bani rapid.

Aici se remarcă Shiba Memu din mulțime. Jetonul SHIBA MEMU conduce întreaga platformă și are o utilitate înnăscută și un caz de utilizare promițător, care ar putea vedea pe marketerii să cumpere moneda pentru a-și dezvolta afacerile. În plus, deținătorii de jetoane SHIBA MEMU își pot miza jetoanele, câștiga un venit pasiv și mai multe jetoane prin contribuție.

Acest lucru face din Shiba Memu o perspectivă promițătoare pentru fanii de meme și entuziaștii cripto care doresc să adauge portofoliului lor într-un mod distractiv și original.

>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Shiba Memu aici <<<

3. AltSignals (ASI)

Ce este AltSignals?

AltSignals este o comunitate de semnale de tranzacționare online consacrată și de succes, cu un feedback copleșitor de pozitiv pe Trustpilot. A furnizat semnale excelente pentru comunitatea sa de peste 50.000 de persoane de la lansarea sa în 2017. Platforma a lansat instrumentul AltAlgo™ Indicator și API-urile sale de tranzacționare automată, care au ajutat mulți investitori de criptomonede să își dubleze de 10 ori portofoliul în 19 din 32 de luni.

Pentru a rafina și mai mult calitatea semnalelor de tranzacționare, AltSignals lansează un nou stack de tranzacționare numit ActualizeAI, odată cu lansarea token-ului nativ ASI, conceput pentru a accelera dezvoltarea. ActualizeAI combină învățarea automatizată și procesarea limbajului natural (NLP) pentru a analiza mai mulți indicatori de preț în același timp, înainte de a fi analizați prin modelare predictivă, care utilizează date istorice pentru a identifica tendințele datelor. Având în vedere că întregul proces este bazat pe AI, acesta învață continuu și își actualizează automat algoritmii pentru a crește acuratețea.

Token-ul ASI va permite accesul la semnalele alimentate de ActualizeAI și la AI Members Club. Calitatea de membru al clubului deblochează și mai multe beneficii, inclusiv accesul la turnee de tranzacționare în cadrul cărora participanții pot câștiga recompense criptografice.

AltSignals îi ajută pe traderii de toate abilitățile să navigheze pe curba de învățare abruptă a tranzacționării criptografice în mod consecvent și fiabil, asigurându-se că nu sunt înșelați de această clasă de active volatile. Profitabilitatea dovedită oferită de instrumentele de tranzacționare AltSignals îi ajută pe comercianții experți să își maximizeze potențialul de profit datorită semnalelor ActualizeAI, care analizează mult mai multe date decât poate face creierul uman.

De ce să investești în ASI?

AltSignals este lider în dezvoltarea de soluții AI bazate pe blockchain. Inteligența sa criptografică alimentată de AI pare să îmbunătățească și mai mult ratele de succes deja excelente ale indicatorilor săi AltAlgo™, făcându-i să progreseze la un nivel cu totul nou.

Acest lucru face ca token-ul ASI să fie un nou activ criptografic atractiv pentru investitori, utilitatea și dezvoltarea excelentă oferind recompense excelente pentru investitorii timpurii.

ASI și-a lansat presale-ul la doar 0.012 USD pe token, dar disponibilitatea acestei noi criptomonede la prețul inițial este limitată. De fapt, prețul va crește la 0.02274 USD în cea de-a șaptea și ultima etapă. Pentru oricine caută lansări excelente de criptomonede noi pe care să le cumpere astăzi, AltSignals pare a fi o opțiune fantastică.

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați AltSignals aici <<<

4. Metacade (MCADE)

Ce este Metacade?

Metacade construiește cea mai mare arcadă de jocuri de pe Web3 din lume, oferind jucătorilor diverse jocuri P2E într-o singură locație. Este considerată una dintre cele mai interesante evoluții GameFi noi din 2023, oferind o experiență de joc cuprinzătoare și interesantă care recompensează jucătorii pentru avansarea în joc.

În plus, Metacade își propune să devină centrul comunității de dezvoltatori de jocuri Web3 pentru a câștiga și pentru a-și duce carierele la următorul nivel. Creatorii de conținut social pot câștiga recompense criptografice contribuind la platformă prin recenzii de jocuri, partajare de alpha și multe altele. În același timp, programul Work2Earn, așteptat să se lanseze în 2024, se va concentra pe furnizarea unora dintre cele mai interesante oportunități de angajare Web3 disponibile pe internet pentru comunitatea sa.

Programul inovator Metagrants al Metacade va fi fundamental pentru dezvoltarea celor mai bune jocuri noi P2E. Dezvoltatorii pot trimite aplicații pentru noi jocuri comunității MCADE, care votează propunerile care îi plac cel mai mult. Metagrant-urile sunt acordate dezvoltatorilor care obțin cele mai multe voturi, pentru a sprijini crearea de noi jocuri doar pentru Metacade.

Printre alte beneficii deschise comunității Metacade se numără câștigurile obținute în timp ce jocurile sunt supuse testelor beta, prin oferirea de feedback dezvoltatorilor, câștigând în același timp recompense criptografice pentru timpul, efortul și comentariile lor.

De ce să investești în MCADE?

După o presale impresionantă, este ușor de înțeles de ce investiția în MCADE ar putea fi o opțiune bună. Finanțarea pentru noul token criptografic a fost strânsă extrem de rapid, deoarece tokenul are atât de multă utilitate în cadrul platformei Metacade. 

Pe măsură ce jocurile de noroc iau drumul Web3, Metacade pare a fi o investiție demnă de luat în seamă, mai ales având în vedere foaia de parcurs extinsă și promițătoare pentru viitor. Mai mult, jocurile P2E vor stimula jucătorii avizi care, de obicei, ar juca jocuri pe gratis; MCADE le permite să obțină un venit dintr-un hobby, ceea ce toată lumea își dorește să poată face! Tokenul este așteptat doar să crească în preț, așa că investitorii experimentați și jucătorii deopotrivă ar fi înțelept să investească mai devreme decât mai târziu.

>>> Puteți găsi mai multe informații, inclusiv despre cum să cumpărați Metacade aici <<<

5. ApeCoin (APE)

Ce este ApeCoin?

ApeCoin este token-ul ERC-20 nativ pentru renumita comunitate Bored Ape Yacht Club (BAYC), una dintre cele mai înfloritoare comunități de monede meme din lume, care a explodat în popularitate de la lansarea sa în 2022. Yuga Labs a strâns recent 320 de milioane USD într-o vânzare de terenuri imobiliare virtuale care a permis deținătorilor de monede APE să achiziționeze parcele de teren în spațiul metaversului Otherside.

Deși ApeCoin nu este neapărat o criptomonedă nouă, mișcarea sa în metavers pare să lanseze ApeCoin la nivelul următor, dezvoltând și îmbunătățind semnificativ oferta către comunitate. Otherside este un joc din metavers care ar putea deveni un popular joc online multiplayer (MMORPG) și o lume virtuală, adăugând utilitate suplimentară token-ului APE prin încorporarea acestuia în ecosistemul BAYC.

APE a fost lansat în martie 2022, cu un volum impresionant de tranzacționare de 1 miliard de monede și a devenit rapid o poveste de succes la începutul pieței în scădere din 2022, deoarece plafonul de piață a crescut rapid, făcând APE mult mai interesant decât monedele meme lansate anterior.

De ce să investești în APE

ApeCoin a captat rapid imaginația fanilor NFT, aducând mult căutată calitatea de membru al BAYC și al fratelui său mai tânăr, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Exclusivitatea oferită de ambele cluburi a contribuit mult la furnizarea unei valori suplimentare pentru NFT-urile susținute de APE în comparație cu altele disponibile pe piața criptografică.

Implicarea platformei în metavers pare să crească dorința fanilor criptomonedelor de a se implica, cu mai multe oportunități de a vinde produse și de a avansa în dezvoltarea unei aplicații Web3 descentralizate. Cu un plafon de piață extrem de impresionant atins deja, această trecere în metavers oferă monedei spațiul necesar pentru a crește în continuare, ceea ce o face una dintre cele mai bune criptomonede noi în prezent pe piață.

6. Livepeer (LPT)

Ce este Livepeer?

Lansat în 2017, Livepeer a devenit primul protocol de rețea de streaming video live complet descentralizat, care exploatează tehnologia blockchain pentru a transfera puterea de la platformele de streaming centralizate, precum YouTube sau Twitch, în mâinile creatorilor de conținut.

În contextul în care streaming-ul live și transmisiunile în direct cresc, iar dorința de a consuma conținut 24 de ore din 24, 7 zile din 7 este în creștere, Livepeer își propune să permită producătorilor să profite de descentralizarea oferită de blockchain pentru a oferi o modalitate mai eficientă și mai raționalizată prin care creatorii să își trimită lucrările direct pe platformă.

Livepeer oferă mai multe oportunități de participare a utilizatorilor pe platformă, oferind un consum de conținut cu plată și permițând creatorilor să își monetizeze conținutul. În plus, toți creatorii serviciului tehnic se pot aștepta la astfel de videoclipuri cu scalare automată, la jurnalism în direct necenzurat și la dApps cu suport video. Toate acestea contribuie la faptul că Livepeer perturbă lumea transmisiunilor video liveși se impune ca lider de piață în acest sector.

 De ce să investești în LPT

Token-ul nativ LPT devine un activ tot mai căutat, pe măsură ce traderii de criptomonede și fanii transmisiunilor live devin conștienți de avantajele oferite de descentralizarea transmisiunilor video și de plasarea puterii în mâinile creatorilor, în loc să fie în slujba unor giganți tehnologici multinaționali.

LPT este o monedă ERC-20 cu potențial de creștere în următorii ani, pe măsură ce radiodifuzorii de streaming video recunosc puterea de transformare a tehnologiei blockchain. Având în vedere că Livepeer se poziționează ca un pionier al industriei, există un spațiu de manevră semnificativ în ceea ce privește volumul de tranzacționare și prețul monedei, în prezent de 5.83 USD, pentru a crește semnificativ, posibil în mai puțin de opt săptămâni.

7. Balancer (BAL)

Ce este Balancer?

Balancer a fost dezvoltat pe blockchain-ul Ethereum și a fost lansat în martie 2020 ca un creator de piață automatizat (AMM). După ce a strâns 3 milioane USD în timpul presale-ului, Balancer a dezvoltat un protocol care funcționează ca un portofoliu de auto-echilibrare, furnizor de lichiditate și senzor de preț. Utilizatorii obțin profituri prin intermediul token-ului său BAL, lansat recent, contribuind la fondurile de lichidități personalizabile.

Există trei tipuri de fonduri operate de Balancer: fondurile private oferă proprietarului o guvernanță totală asupra fondului, făcându-l unicul contribuitor la lichiditatea bursei și permițându-i să stabilească în întregime parametrii fondului.

Fondurile partajate sunt disponibile pentru utilizatorii care doresc să devină furnizori de lichiditate împreună cu alți utilizatori și să obțină recompense în token-uri Balancer Pool (BPT). Între timp, fondurile inteligente sunt similare instrumentelor private, dar sunt controlate de un contract inteligent. BPT-urile sunt utilizate și ca mecanism de recompensare pentru Smart pools, permițând oricui să contribuie cu lichidități la fond.

De ce să investești în BAL

BAL este token-ul nativ al Balancer și canalul prin care utilizatorii pot contribui la fondurile de lichidități pentru a obține venituri pasive, acordate utilizatorilor în fiecare săptămână. Token-ul BAL permite, de asemenea, platformei să își sporească descentralizarea și oferă deținătorilor săi drepturi de vot de guvernanță asupra direcției sale strategice și viitoare.

Prețul actual de 6.36 USD pare a fi o valoare convingătoare pentru o platformă care, deși nu este primul protocol DeFi care utilizează AMM-uri, a adus o abordare nouă și revigorantă pentru a susține lichiditatea. Această abordare inedită pare să construiască reputația Balancer ca soluție DeFi, făcându-l unul dintre cele mai bune proiecte criptografice noi de cumpărat în 2023.

8. Frax Finance (FRAX)

Ce este Frax Finance?

Frax este un protocol DeFi open-source, complet on-chain și fără permisiuni, care a produs primul sistem stablecoin cu algoritmi fracționari. Frax și-a stabilit obiectivul final de a oferi o monedă algoritmică, complet descentralizată, extrem de scalabilă, în locul activelor digitale cu ofertă fixă, cum ar fi Bitcoin.

În Frax sunt încorporate mai multe concepte, inclusiv cel de stablecoin algoritmic fracționar, în care o parte din oferta sa este susținută de garanții, ca în cazul oricărui alt stablecoin, iar cealaltă parte a ofertei este algoritmică. Raportul dintre cele două depinde de prețul pieței pentru stablecoin-ul FRAX. Atunci când FRAX depășește 1 USD, raportul garanțiilor scade, în timp ce garanțiile cresc dacă se tranzacționează sub 1 USD.

În plus, platforma este guvernată de o comunitate fără hub de control centralizat și utilizează oracolele complete on-chain, Uniswap și Chainlink.

De ce să investești în FRAX?

Protocolul FRAX este o monedă bazată pe comunitate, cu un design unic. Mai mult de 60% din ofertă este emisă pe parcursul mai multor ani către furnizorii de lichidități cu protocolul său complet descentralizat și guvernanța pe lanț.

Prin însăși natura sa, FRAX este o opțiune atractivă pentru investitorii care caută stabilitate prin utilizarea singurei monede stabile cu algoritm fracționar din lume.

9. Proxy Swap (PROXY)

Ce este Proxy Swap?

Proxy Swap este o platformă care permite investitorilor să schimbe active digitale cu un al doilea token fără a avea nevoie de un schimb centralizat. Ea oferă în continuare utilizatorilor un grad ridicat de confidențialitate, deoarece permite efectuarea de tranzacții fără a le cere să își dezvăluie adresa MetaMask.

Caracteristica esențială a Proxy Swap este că platforma permite schimbul oricărui token listat pe Uniswap, ceea ce înseamnă că orice monedă disponibilă pe UniSwap poate fi tranzacționată folosind Proxy Swap, fiind astfel dintre cele mai versatile și mai convenabile platforme de schimb de monede. Toți utilizatorii vor avea nevoie de un portofel MetaMask pentru a accesa Proxy Swap și vor trebui să fie conectați la Ethereum pentru a-și accesa facilitatea de contracte inteligente pentru schimburi rapide, sigure și fiabile de token-uri.

Pe lângă anonimatul oferit  investitorilor, companiile pot beneficia de token-urile ascunse ale Proxy Swap, care le permit să efectueze tranzacții sigure și anonime pe blockchain-ul Ethereum, protejând astfel informațiile financiare sensibile.

De ce să investești în PROXY

Confidențialitatea oferită deținătorilor de token-uri PROXY, alături de oportunitățile de tranzacționare descentralizate, fac din Proxy Swap o oportunitate de investiție atractivă pentru utilizatorii care doresc să efectueze transferuri directe fără interferența unei autorități centrale de guvernare, dar care doresc să își păstreze anonimatul.

Valoarea reală a token-ului PROXY va fi dezvăluită odată cu lansarea unor noi caracteristici, inclusiv o aplicație mobilă, o platformă beta de staking și transferul de Ethereum către alte portofele fără a lăsa urme. În plus, deținerea de token-uri PROXY deblochează drepturi de vot asupra deciziilor de guvernanță pentru membrii comunității. Acest lucru face ca prețul actual de 0.003408 USD să fie o oportunitate convingătoare pentru investitorii care caută una dintre cele mai bune liste noi de criptomonede în care să investească.

10. Grove Coin (GRV)

Ce este Grove Coin?

Grove Coin este rebranduirea lui Grove Token, un activ criptografic descentralizat și sigur, conceput pentru a contribui la asigurarea viitorului planetei. Misiunea declarată a Grove Coin este de a crea bogăție pentru toți deținătorii de monede GRV prin valorificarea oportunităților oferite de o monedă digitală sigură, complet descentralizată și cu o conștiință ecologică.

Având în vedere că preocupările legate de impactul minatului criptografic asupra mediului au devenit o problemă reală, Grove Coin își propune să devină numărul unu în topul Global Green Payment System (GGPS), concentrându-se pe soluții eco-blockchain care nu necesită minat. Rezultatul este o monedă ecologică care funcționează în mod similar cu Bitcoin (BTC) ca monedă digitală, punând accentul pe sprijinirea proiectelor criptografice ecologice asemănătoare creditelor de carbon.

În eforturile sale de a extinde utilitatea încorporată în token-ul GRV, Grove Coin a lansat propriul lanț Grove Chain. Acest blockchain compatibil cu Binance Smart Chain a crescut substanțial posibilitățile pentru deținătorii de monede GRV.

De ce să investești în GRV

Token-ul GRV este o nouă cotație criptografică revoluționară care își propune să imite funcționalitatea Bitcoin, oferind investitorilor, dezvoltatorilor și celor preocupați de viabilitatea ecologică a tehnologiilor criptografice o piață ecologică.

Fondurile obținute din GRV sunt investite în proiecte de energie regenerabilă, în ferme de energie solară și în agricultura hidroponică, ceea ce înseamnă că societatea în general beneficiază și ea de pe urma investițiilor în GRV. Prețul actual de 0.7084 USD și volumul scăzut de tranzacționare pare să aibă un spațiu de creștere enorm, pe măsură ce accentul pus pe sustenabilitatea mediului în sectorul blockchain continuă să crească.

11. Aussie Digitals (AUD)

Ce este Aussie Digitals?

Aussie Digitals este un nou ecosistem de comerț electronic care schimbă regulile jocului și care oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a construi, stabili și menține un magazin online de comerț electronic înfloritor. Două procese cheie stau la baza platformei din centrul metodologiei Aussie Digitals.

În primul rând, pentru a le permite utilizatorilor să construiască un ecosistem de comerț electronic care include un dezvoltator puternic de magazine online, cu acces la instrumente de marketing digital și o platformă de tranzacționare B2B care deblochează puterea social media în moduri inovatoare, împreună cu alte servicii descentralizate bazate pe blockchain, neexploatate anterior în sectorul comerțului electronic.

În al doilea rând, moneda nativă AUD este o monedă digitală ERC-20 care oferă clienților și companiilor noi oportunități atunci când este utilizată împreună cu ecosistemul Aussie Digitals, care în prezent nu este disponibil prin intermediul furnizorilor de comerț electronic online centralizat sau tradițional.

De ce să investești în AUD

Moneda nativă AUD a Aussie Digitals este combustibilul prin care vor funcționa platforma Tradezy a companiei și listele de schimb de criptomonede Tradedo, permițând companiilor de comerț electronic să accepte cu ușurință mai multe monede criptografice diferite ca monede valabile pentru bunurile și serviciile lor.

Oferta inițială de schimb (IEO) a AUD se desfășoară până pe 13 martie la 0.01 USD. Există o ofertă totală de token-uri de 50 de milioane de monede, din care 60% sunt disponibile pentru vânzarea în masă. Cu potențialul său de a revoluționa și de a perturba piața tradițională de comerț electronic, AUD pare a fi un nou activ criptografic atractiv pentru investitorii de retail.

12. Mintera (MNTE)

Ce este Mintera?

Mintera este un nou proiect criptografic care își propune să aducă un ecosistem financiar favorabil climei în lumea soluțiilor DeFi bazate pe blockchain. Platforma își propune să creeze un centru sustenabil de servicii și produse de investiții criptografice pentru un nou public și un nou grup de investitori preocupați de climă. Liantul care aduce totul laolaltă este token-ul de utilitate al Mintera, MNTE.

Principiul fondator al Mintera este de a crea servicii de investiții digitale care promovează sustenabilitatea cu un impact pozitiv asupra mediului, oferind investitorilor acces la oportunități globale sigure și conștiente.

Moneda MNTE este o monedă ERC-20 care susține blockchain-ul Ethereum pe care va funcționa Mintera, iar deținătorii de token-uri pot debloca mai multe beneficii. Printre acestea se numără accesul exclusiv la produsele de investiții ecologice ale Mintera și avantaje suplimentare ca parte a comunității MNTE. În plus, deținătorii de monede MNTE vor finanța direct acțiuni pozitive în domeniul climei și vor participa la voturile de guvernanță care vor dicta direcția viitoare a platformei.

De ce să investești în MNTE?

Presale-ul MNTE a fost lansat la 1 februarie odată cu runda de presale beta. Prima rundă completă a fost lansată la 1 martie, iar a doua rundă va fi lansată la 1 aprilie. Prețul actual al MNTE este de 0.14 USD în prima rundă completă, valoare care va crește pe parcursul presale-ului.

Jumătate din oferta totală de 65 de milioane de token-uri este disponibilă în presale, care se va încheia la 1 iunie 2023, iar primul produs de investiții Mintera va fi lansat 14 zile mai târziu. Prețul scăzut al MNTE în presale și noul mod de a oferi produse de investiții DeFi cu o preocupare ecologică îl face un nou activ criptografic excelent pe care investitorii trebuie să îl ia în considerare.

Cum găsesc cele mai noi criptomonede care vor crește rapid?

Investitorii interesați să găsească cele mai noi criptomonede care urmează să ia avânt pot găsi informații în mai multe locuri.

Coinmarketcap este o sursă excelentă de informații actualizate referitoare la cele mai interesante și promițătoare active criptografice noi, aflate în presale și în vânzare publică. Coin Gecko este o altă sursă de încredere și valoroasă pentru actualizarea listelor de monede noi.

Alte modalități includ găsirea grupurilor de tranzacționare relevante pe serverele Discord și Telegram, căutarea pe Google a „oportunităților de presale criptografic” și urmărirea platformelor de socializare, cum ar fi Twitter și TikTok.

Care sunt avantajele și dezavantajele investiției în noile criptomonede?

La fel ca în cazul oricărui proces de investiții, există argumente pro și contra în ceea ce privește investițiile în criptomonede. Printre avantaje se numără sentimentul de camaraderie dobândit prin faptul că te simți parte a unei comunități în creștere și sentimentul de proprietate în ceva care începe să înflorească. În plus, bineînțeles, există un potențial semnificativ de apreciere a valorii pe măsură ce moneda câștigă popularitate și oportunitatea de a cumpăra token-uri la un preț redus în comparație cu alte active criptografice.

Pe de altă parte, piețele criptografice sunt cunoscute pentru volatilitatea lor, noile criptomonede reacționând cu mai multă volatilitate la condițiile pieței decât monedele mai bine stabilite. În plus, nu există nicio garanție că un nou proiect criptografic va prinde elan imediat. Este nevoie de răbdare pentru a se asigura că se pot realiza câștiguri maxime, împreună cu înțelegerea faptului că succesele peste noapte în lumea criptografică sunt mai degrabă excepția decât regula.

Întrebări frecvente legate de criptomonede

Sunt noile criptomonede o investiție bună?

Cele mai bune criptomonede noi pot fi o investiție bună atunci când sunt cumpărate în primele etape ale existenței lor, fie în timpul presale-ului, fie înainte de a se lansa după ce au fost listate.

Poate dura ceva timp până când noile criptomonede și proiecte se stabilesc, așa că investitorii ar trebui să aibă răbdare dacă nu vor avea randamente peste noapte. Cu toate acestea, este esențial să reținem că nu există nicio garanție că cele mai noi criptomonede vor avea succes, ca în cazul tuturor oportunităților de investiții.

Cum se fabrică criptomonedele?

Noile token-uri sunt create prin minat blockchain. Acest proces implică utilizarea puterii calculatoarelor pentru a rezolva probleme matematice complexe care duc la generarea de monede digitale.

Ce criptomonedă va exploda în 2023?

Nu este niciodată o știință exactă. Cu toate acestea, este posibil să se facă recomandări pe baza mai multor indicatori, cum ar fi planurile de dezvoltare ale proiectelor, susținerea proiectelor și potențialul acestora.

Având în vedere acești factori, Chancer pare a fi o perspectivă excelentă pentru o creștere apreciabilă în 2023, iar Shiba Memu nu este prea departe.

Ce este listarea criptografică?

Listarea criptografică este atunci când o bursă centralizată sau descentralizată oferă perechi de tranzacționare pentru o anumită monedă. Aceasta are loc, de obicei, în urma unui eveniment de presale cunoscut sub numele de Ofertă inițială de monede (ICO), utilizat pentru a genera fluxuri de numerar pentru cele mai bune proiecte criptografice noi.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version